G gushi New member 2/8/03 #22 מה זאת אומרת מה זה הקטע הזה של התקבלי..... וכו' היית צריכה פשוט להגיד שלדעתך אני טועה לא להגיד לי "תודה על העידוד" אה.. ואני עדיין מוצא את זה לא מצחיק
מה זאת אומרת מה זה הקטע הזה של התקבלי..... וכו' היית צריכה פשוט להגיד שלדעתך אני טועה לא להגיד לי "תודה על העידוד" אה.. ואני עדיין מוצא את זה לא מצחיק
F fushi e New member 2/8/03 #23 כל אחד ומה שמצחיק אותו../images/Emo95.gif אותי זה מצחיק! והויכוח הזה מפגר אז תפסיקו כאן.
S Silver Fox New member 2/8/03 #24 טוב, זה יהיה רעיון טוב.../images/Emo82.gif לא מצחיק אותך? בסדר. למרות שאני לא חושבת שהיית צריך ללכת רחוק מדי רק בגלל שעניתי קצת בציניות, "תלמדי לקבל ביקורת כמו מבוגר". אז עכשיו שהסכמנו, הכל סבבה?
טוב, זה יהיה רעיון טוב.../images/Emo82.gif לא מצחיק אותך? בסדר. למרות שאני לא חושבת שהיית צריך ללכת רחוק מדי רק בגלל שעניתי קצת בציניות, "תלמדי לקבל ביקורת כמו מבוגר". אז עכשיו שהסכמנו, הכל סבבה?
T ThE Fire GiRl New member 4/8/03 #25 אההממ..... "היא נסעה לסן חוזה......וחתחה ת'תחתונים...." "יש שם בית חולים יפה.....הרופאים בתחתונים"....
אההממ..... "היא נסעה לסן חוזה......וחתחה ת'תחתונים...." "יש שם בית חולים יפה.....הרופאים בתחתונים"....