תיאוריה......

תיאוריה......

אהלן הרבה זמן לא הייתי פה...... אז ככה... הרבה פעמים אני מזכיר שרוב הצילומים והתצפיות על עב"מים נעשים במדבריות של ארצות הברית איפה שנמצאים ליד בסיסיים צבאיים....לכן אני חושב שלרוב מה שרואים זה פשוט ניסויים של כלי תעופה מוזרים ומתקדמים ולא חברים מעולם אחר... אז חשבתי על זה בארץ....והגעתי לאוו דווקא לאיזור מסויים אלא לתקופה... השנים שבהן נצפו הרבה מאוד עב"מים בישראל הם בין 94-96 (תקנו אותי אם אני טועה) משנת 90 עד להיום נוצר פער טכנולוגי אווירי אדיר!!! כיום לישראל יש מערכות תעופה שאף אחד בתחילות שנות ה90 אפילו לא יכל לדמיין אותן! מערכות שכאלה מן הסתם לאחר שממציאים ומפתחים צריך גם לנסות...אז לפי דעתי התקופה שבה נצפו רוב העב"מים היא בעצם התקופה שבה ניסו את מערכות הנשק והתעופה החדשות...ולכן עוד פעם כמו בתיאוריה הקודמת לפי דעתי אלו לא היו חברינו מעולם אחר אלא חברנו מהבסיס ליד שמפתחים מערכות תעופה. תחשבו על זה!

חשבתי על זה כבקשתך, ו....

התאוריה בחלקה נכונה. כן, נכון למדינת ישראל יש תכנולוגיה מאוד מתקדמת, ולא רק בתעופה, כלי תעופה שמגיעים למהירויות שיא, מחומרים חדשניים שאפילו מופעלים ע"י אינטלגנציות ממוחשבות. דיינו. וברור שגם עברו ניסויי ביצוע וייתכן שחלק מהן נצפו. אבל מה זה אומר? שכל העצמים הלא מזוהים הינם שלנו? ורק שלנו? לא, אתה לא יכול לומר זאת. בני האדם אינם ממציאים דבר ומעולם לא המציאו, בני האדם חושפים ומגלים איך להוציא לפועל אנרגיות קיימות שנמצאות ביקום הגדול. המדע שלנו תומך בפעולות שאנו עושים בכדי לחשוף אנרגיות חדשות, וכמובן איך להוציא אותן לפועל, ללמוד איך להשתמש בהן לצרכינו השונים. קצת תמים לחשוב, שרק לבני האדם ישנם האמצעים לחשוף לגלות אנרגיות מורכבות שמהן ממציאים תכנולוגיות מתקדמות ביותר. אנחנו לא לבד. למעשה גם אם כל, אבל כל העבמי"ם שנצפו הינם שלנו, אין זה מעיד על כך שאין לנו "חברים מעולם אחר" כהגדרתך.

חפY

New member
תגובה מעט ארוכה !!!

זה בלתי נתפס. אבל 99.9% שאכן מבקרים אותנו אורחים ממימדים/מכוכבים אחרים. יש הוכחות. קשה לקבל את זה, זה בלתי נתפש. אבל המחקרים מצביעים על-כך שמבקרים אותנו אורחים מעולמות אחרים. ישנן מספיק הוכחות. רק צריך לדעת איפה לחפש. בעיתונים היומיים- לא ! בערוצים 1,10,22 -
מה לעשות ש- THE TRUTH IS OUT THERE ותרשה לי להוסיף- AND BEYOND... מה לעשות ששנים על-גבי שנים מספרים לנו שקרים מעוותים וחצאי-אמיתות. ככה עולמנו עובד.
וכשהאמת תצא לאור- כל אותם אינטרסנטים צרי-אופקים למינהם יחזרו לחורים ממנו הם צצו. והאנושות תראה- איזה עוול נגרם לה במשך זמן רב רק בגלל שיקולים אישיים כאלה ואחרים של כסף- ואז יחל, כך אני מקווה, עידן חדש לטובת כלל המין האנושי.

Gilliana

New member
קבל ח"ח ../images/Emo45.gif

רק לגבי עניין העידן החדש לטובת כלל המין האנושי - בזה אני לא בטוחה בכלל. גם לגבי השיקולים הכאלה והאחרים, לא מדובר בשיקולים של כסף - העניין הרבה הרבה יותר מורכב מכך.

HeavenDusk

New member
מדוע בעצם אין חשיפה ממסדית?

אולי תני לנו אנקטודות בנושא.

Gilliana

New member
בשמחה

ולמרות שהנושא מרוכב - יש כמה סיבות עיקריות כאשר הראשונה שבהן היא ההלכה החברתי פסיכולוגית על אוכלוסית העולם. ב-1938 נגרמו פאניקה נוראית והיסטריה המונית כתוצאה מתסכית הרדיו "מלחמת העולמות". תאר לך מה היה קורה אילו היה נודע ברבים ובאופן רשמי כי חייזרים מבקרים בכדור הארץ וחוטפים את תושביו לצרכי עשיית ניסויים בגופם - הרי הפאניקה שהיתה נוצרת היתה עלולה בהחלט להביא לתוצאות הרסניות. סיבה נוספת - מכיוון שאיננו יודעים מה הן מטרותיהם של "אורחינו" - אין לפסול על הסף את האפשרות כי אכן קיים "הסכם הבנה" זה או אחר בין החוצנים לבין גורמי ממשל מסויימים אשר במסגרתם מקיימים החוצנים את מחקריהם או מוציאים לפועל את תכניותיהם. ווייאם מילטון קופר ז"ל למשל טען כי מתוקף הסכם כזה בין ממשלת ארה"ב לבין האפורים - אושרו חטיפות בקנה מידה מסויים ובתנאים מסויימים אשר מאוחר יותר התברר כי החייזרים אינם עומדים בהם אולם מכיוון שבאותה עת לא היו בידי האנושות כלי הנשק המאפשרים התמודדות מול האיום (וכנראה שגם היום טרם ישנם כאלו בנמצא)- לא היה דבר שניתן היה לעשות בנדון. כאמור, הנושא מורכב ואנו נקדיש לו בעתיד כתבה במסגרת מדור "מפגשים".

חפY

New member
גם בישראל קיים קשר שתיקה בנושא קיום

עב"מים וחוצנים. Majestic12 ו- Gilliana יוכלו בוודאי להרחיב, בפורומים המתאימים לכך.

Gilliana

New member
להערכתי על כל פנים...

... קשר השתיקה בישראל הוא תוצר ישיר של קשר השתיקה האמריקני. תרצו או לא - ישראל היא דה פאקטו המדינה ה-51 של ארה"ב (אמנם לא באופן רשמי אבל בואו נקרא לזה "ידועה בציבור") ומכיוון שכך היא מונחית ע"י אותם שיקולים שמנחים את ממשלת ארה"ב. נכון הדבר כי גם במדינות אחרות ברחבי העולם קיים קשר שתיקה אולם במקרה של ישראל, לי לפחות אין ספק שמדובר בחלק מהקשר האמריקני.

franse

New member
לממשלת ארה"ב אכן יש הסכמים עם הגזע

שציינת. זה נכון חלקית שלמין האנושי אין כלים להתמודד עם האיום, בינתיים. הבעיה העיקרית של המין האנושי איננה כלי נשק אלא מחסור במודעות וידע. הנשק העיקרי שלנו הוא ידע והבנה לגבי מה שקורה ואז גיוס הרצון החופשי לבחירה במצב הרצוי לנו. הבעיה העיקרית כרגע היא שלרוב האנשים הנושא הוא הרבה מעבר ליכולת העיכול הפסיכולוגית שלהם ולא באשמתם. להתמודד עם הרעיון של קיום חוצנים הוא קשה דיו. להוסיף על כך חטיפות, טלפתיה וממימדים נוספים הוא משהו שרוב הנשמות שעל כדור הארץ אינן אמורות ואינן מסוגלות להתמודד איתו בגילגולן הנוכחי. אנשים אלה משתמשים באופן אינטנסיבי במכשיר ההדחקה וההגחכה ומצב זה של חוסר מודעות הוא פירצה הקוראת לגנב. אז מה עושים? מעלים את המודעות לאט לאט ובינתיים סומכים על בני הברית שלנו שיעשו את העבודה, והם אכן עושים. למין האנושי יש בני ברית חזקים, הידוע שבהם הוא ארגון הפלנטות שנקרא "הפדרציה" המונה כ- 180 פלנטות. אירגון זה לקח על עצמו "לאמץ" את כדור הארץ ואחד מתפקידיו הוא סילוק פונקציונרים למיניהם שחושבים שפה זה החצר האחורית של האמא שלהם. על פי הצפי המטרידים יסולקו עד שנת 2012.

חגית 99

New member
סוף סוף, מישהו עלה על הבעיה האמיתית

אתה בהחלט צודק. הבעיה איננה מתחילה בממשלות, גישת הממשלות הינה סימפטום למצב המודעות של בני האדם. השולטים באים כאשר יש במי לשלוט. רוב בני האדם עדיין לא מוכנים להתמודד עם האמת. האמת תחייב את בני האדם להשתנות, לפרוץ גבולות ולהשתחרר לחופשי אבל, כל זאת כרוך במאמץ רב, מאמץ מנטלי, נפשי ריגשי פסיכולוגי ואפילו פיזי.וכפי שאמרת, הרובלא מסוגלים לכך. תאר לך מצב שכזה: מחר תיהיה נחיתת חוצנים באופן גלוי מה יהיה? חצי מתמוטטים נפשית, הרבה יקבלו אותם כאלים ויישתעבדו להם. בעלי ממון חברי אגודות מסויימות ומקורבי ממשל, ינוסו מכאן,כן כן יש להם את האמצעיים לכך, הם בהכנות זה כחצי עשור. יאאללה שיעופו כבר עכשיו. אבל לא ייתנו להם, הבריחה שלהם תתורפד "מלמעלה", אתה יודע למי אני מתכוונת. מעט ידעו להבחין בין חייזרים לחוצנים. וממש מעט יידעו לתקשר עימם. נו אנחנו מוכנים? העיקר מפנים אצבע מאשימה לממשלות. תתחילו מבית. וכן אתה צודק ישנה עזרה ושיתוף פעולה בינינו לבין "הפדרציה" אתה בקשר עם מי מהם? זה בסדר אל תענה, אני גם לא מדברת על זה. בקשר ל2012 אתה מתכוון לכך שמערכת השמש כולה תיכנס לרצועת הפוטון? כן נכון לצערי גם רבים מבני האדם שלא מוכנים, יחוו קושי רב. בהצלחה, כולנו בסירה אחת.

franse

New member
לחגית 99 - תודה, היית 100

אגב, אני לא מכיר בהבדל בין חוצנים לחייזרים. לדעתי זו סתם סמנטיקה. בקשר ל-2012- אני לא מתמצא בכל השינויים שמייחסים לשנה זו. נראה לי שהשינוי צריך להיות מתון, כי אם לא נעמוד בו מה ההגיון?

חגית 99

New member
שוב שלום לך../images/Emo70.gif

הי בקשר ל2012 , שוב אתה צודק. אם לא נעמוד בו מה ההגיון? השינוי לא יהיה בבת אחת, למעשה כבר הוא החל. בשנה זו כל מערכת השמש שלנו, על כל כוכביה, תיכנס כולה לרצועת הפוטון. כיום, רק חלק ממנה נמצא ברצועה, ולכן כבר מרגישים בשינויים שחלים לכדור שלנו, ובעיקר לבני האדם. וכפי שאתה יודע זה מלווה הקושי מסויים. ההכנה לקליטת האנרגיה החזקה שיש ברצועה, מתחילה כבר עכשיו. גופנו קולט את האנרגיה כבר עכשיו, בהדרגה אחרת לא נעמוד בכך. ואני רואה שאתה עושה הכנה זו, אני מתכוונת להתפתחות המודעות שלך. באם תרצה ,אפנה אותך לספר שדן בנושא בהבטים רחבים ומורכבים. מה אתה שמעת או קראת על שנה זו? בקשר להבדל בין חוצן לחייזר, זו לא עניין של סמנטיקה. יש הבדל ברמת התודעה שלהם. אני כותבת רק ברמה בסיסית ביותר, ליותר מכך צריך רקע מסויים.לא רוצה להעמיס. החייזר הוא בעל תודעה נמוכה מזו של החוצן, תודעתו הינה רק ברמה פלנטרית, תודעה מאוד ספציפית ולא מתפתחת, רצונם קשור רק לקיום שלהם, ללא עניין בסביבתם.למשל אין זה מעניין אותם מי עומד מולם. הם לא מכבדים את חוקי המקום אליו הם מגיעים. לא להתבלבל עם יכולות טכנולוגיות גבוהות, זה יש להם. החוצן הוא בעל תודעה גבוהה ביותר, תודעה גלקטית. תודעה מפותחת מתפתחת, בעלת הבנה בסובב אותם, ההבנה התהליכי התפתחות שלהם ושל אחרים. רצונם אינו מצומצם רק לקיומם. הם לוקחים חלק ב"פדרציה". יש להם את הידיעה שהכול שייך להכול. עזרתם לנו ולאחרים איננה מקרית. חלק מהתפתחותם למקומות גבוהים יותר, מחייבת הנחלת מודעות גבוהה לאחרים. הם יודעים את מנהגי המקום, סיבותיו ומטרתו לכך לא יבצעו "פשעים" נגד. וכמובן שהיכולות הטכנולוגיות שלהם עולות פי כמה על זו של החייזרים. אבל....עם החוצנים נימנים זנים שאין להם רצון להיות חלק "מהפדרציה" כל אחד וסיבותיו שלו.הם מודעים יפה למינהגי המקום השונה, אבל במודע, נוהגים אחרת.ויכולים להוות סכנה למקום. טוב לא יודעת אם ירדת לסוף דעתי, או הכל נראה לך כקשקוש. לא נורא, מה שחשוב זה הרצון להפתח ולהתקדם כול אחד בדרך שלו. הדרך אל האמת היא אחת, הדרך שלך!!!!!!!!!!

אני חושב שכמו שאמרו

חוצן זה מישהו שבא מבחוץ. כלומר, זה יכול להיות בן-אדם, כמוני, עם רוחניות מפותחת ביותר שמגיע ממד שונה או כל דבר אחר. זה יכולה להיות ישות, שמבחינה פיזית לא דומה לי, אבל יש לנו משהו במשותף. אנחנו חיים בשביל אותה מטרה, פשוט הוא מגיע מחוץ למקום שאני מכיר אותו. חייזר, זה משהו שזר לי, אין לי משהו משותף איתו (לא מעבר לזה שאנחנו מאותו בורא) וכדאי להמנע מכל סוג של תקשורת איתו.

בע........

בקשר לחוצנים וחייזרים חוצן-יצור שבא מבחוץ....כל יצור...יכול להיות גם בן אדם שנראה כמונו וחושב כמונו אבל פשוט בא מבחוץ. מחוץ לכדוה"א. חייזר- צורת חיים שלא מוכרת לנו שלרוב כולם נוטים לחשוב שהיא באה מבחוץ אבל אני מוכרח ומצטער להודיע שממש לא מחייב שהיא תבוא מבחוץ...מה שכן מחייב שהיא לא תהיה ידועה וברורה לאדם כמאליו, קחו לדוגמא לא מזמן נמצא סרטן או לובסטר לא בדיוק יודעים מה, 2.3 קילומטר מתחת לפני הים והוא בעל פרוות משי, זה גם יכול להקרא חייזר לפי ההגדרה המילונית.

חגית 99

New member
בהחלט צודק, כתבת יפה את

ההגרות של "המונחים" חוצן = בא מבחוץ. חייזר = חי-שהוא זר. דוגמא מצחיקה, של הלובסטר, אבל נכונה. אני כתבתי את רמת "המהות" שלהם. לדעתי הבנת המהות שלהם, מסבירה את רמת ההתעסקות שלנו איתם. "אפורים" =
. "חוצנים" = אפשרי , אבל לא כולם. יש זנים ש.....

זהו שהוא לא יהיה מתון, לפחות לא

בהתחלה. תבין, המצב שלנו מאוד... ממ... חרא? המון אנשים שלא באשמתם בעלי מודעות מאוד מאוד נמוכה, והם פשוט לא יעבור את הימים הראשונים של השינוי. זה נדרש שהם לא ישרדו את השינוי, צריך לעשות כמו "דילול" של מי שלא יוכל לקבל את מה שעומד להגיע. אין ברירה. ONLY TIME WILL TELL

אני יכולה להגיד על עצמי:

עד כמה שאני מתעניינת בנושא, אני לא חושבת שברגע האמת אני אוכל להתמודד עם עצמי ועם האמת. הרבה פעמים חשבתי: מה יקרה אם יום אחד בלילה כשאני הולכת למטבח לקחת כוס מים, יצוץ לי חייזר קטן ואפור מול הפרצוף עם עיניים שחורות ענקיות?! אני חושבת שבאותו רגע אני אצטער שאני לא חולמת...ובטוח שנייה אחרי זה אני אתעלף מפחד... שום דבר לא יכין אותנו לרגע האמת אם הוא יגיע, אם יום אחד ינחתו בצורה רשמית צלחות מעופפות בבית הלבן, שום סרט, שום סדרת טלוויזיה ושום חלום בלילה לא יכין אותנו לזה, מה שיקרה הוא היסטריה עולמית בקנה מידה המוני ברמה שעוד לא הייתה קיימת אף פעם בהיסטוריית הקיום של בני האנוש בכדור הארץ... לכן אני חושבת שזה בחיים לא יקרה, מה שכן יכול לקרות ואני מאמינה שזה קורה כבר משחר ההיסטורייה זה הטמעה איטית שלהם בתוכנו, יכול להיות שהם כבר מסתובבים בינינו, יכול להיות שיש אנשים שנשלטים על ידם וכל אחד יגיע תורו בעתיד, וההשתלטות עצמה נעשית בלי התנגדות, כי אולי הם יודעים שאם אזרחי העולם ידעו שהמטרות שלהם עויינות, תהיה מלחמה אטומית כוללת עליהם וזה ימנע מהם להשיג את כדור הארץ לעצמם כי גם הם לא יוכלו לחיות פה, לכן אולי הם משתלטים בזהירות: נטמעים בשיתוף עם ממשלות בתמורה לטכנולוגייה שתשמיד אותנו ורק אותנו יום אחד, כמו הנדסה גנטית שתהרוס לנו במשך הזמן את היבולים והאוכל ותגרום לנו למחלות כמו סרטן, וגם תגרום לאי עקרות במשך הזמן ואי פיריון אצל בני אדם, והרס הסביבה גם חלק מזה, התעשייה שגורמת להתחממות כדור הארץ וגורמת שינויים אקלימיים שמשפיעים על הכל...

לימור.

את מן הסתם תפחדי כי את מפחידה את עצמך ללא סוף בכל מני תיאוריות, נחשפת לדברים שלא כיף לקרוא עליהם (לשמל אני לא קורא בכלל על חטיפות, וכל מני דברים דומים, זה פשוט לא נעים, מן הסתם), וחייה בפחד ופארנויה כל הזמן. זה לא בריא, בעיקר נפשית.

למעלה