תיאוריה......

franse

New member
ללימור לוחמת האור- את כנראה מתקשרת

במודע או שלא במודע. משום שרוב המידע שהבאת מבוסס על עובדות, והוא הרבה יותר מסתם דמיון פרוע. את צודקת שיש חוצנים שמסתובבים ביננו, אולם לא כולם רעים. רובם למעשה טובים. לרעים ישנה תוכנית לגרום למין האנושי להשמיד את עצמו במלחמה על ידי סכסוך בין מדינות. "ציר הרשע"- אל קעידה, איראן וצפון קוריאה נשלטות על ידי חוצנים רעים וכנ"ל עירק של סדאם חוסיין ששוחררה כבר. גרמניה הנאצית נשלטה גם היא בידי חוצנים רעים אבל ברוך השם זה מאחורינו. צפויים עוד כמה עימותים. לא ברור באיזה צד נמצאים הסינים, ויהיו נפגעים. אבל כנראה שנעבור את זה. הרצון החופשי שלנו הוא גורם מפתח במשוואה משום שאי-אפשר להשתלט על גזע שיודע מה קורה ומתנגד. כרגע נראה שאנחנו לא עושים מספיק שימוש במשאב הזה. דבר חשוב נוסף: החוצנים הטובים זקוקים להכרעת הרצון החופשי שלנו שצריכה להיות מבוטאת בצורה הברורה ביותר, גם במעשים. מעצם הגדרתם כטובים הם מכבדים את הרצון החופשי שלנו, אבל הם צריכים לדעת בוודאות מה הוא. אם הם ישתכנעו שאנחנו לא מעוניינים בעזרתם הם יעזבו, אבל זה התסריט הגרוע ביותר: אין מצב שבו גזע מתפתח שהגיע לשלב שהוא יוצא מהפלנטה שלו נשאר לבד. צריך להשתלב בקהילה הבין כוכבית. אם הטובים יעזבו הרעים ישתלטו ואנחנו לעולם לא נדע אם נינט הוציאה דיסק בסוף...

בקשר לכל המלחמות והשואה

בעיקרון החוצנים הטובים יותר אמרו שתמיד צריכים לבוא בגישה של הבנה, ולא לשנוא אף אחד. למשל הם אמרו שהיטלר היה בפני עצמו אולי לא מפותח רוחנית במיוחד, אבל היה מאוד חכם וכריזמטי, ויכל להביא לעולם שינוי, אבל הוא עבר שליטה מוחית, וזה לא ממש באשמתו, הוא פעל כמו שהוא פעל כי הוא חשב שזאת הדרך הנכונה, כי זה מה שגרמו לו לחשוב.

בעקרון

האפורים רצו בעיקר תאי מין שלנו, והרבה דם של בעלי חיים, כי זה נחוץ להזנה שלהם. וזה רק מוכיח שהיקום שלו הוא יקום של בחירה חופשית. "בחרו" שזה יהיה כך. עד כמה שזה עצוב, יש אנשים שחושבים שהם בוחרים בשביל כל העולם, והם אכן בחרו בזמנו.

תגובה לתיאוריה

ישבתי וחשבתי על התאוריה שלך. לצורך העניין, עברתי על חלק מהאירועים בגל העב"מים (אני לקחתי לדוגמא את התקופה העמוסה ביותר בדיווחים - דצמבר 96-ינואר98). רוב האירועים לא תואם למודל של "ניסויים". עב"מים שנצפו מעל ריכוזי אוכלוסייה, מעל אתרים אסטרטגיים, בגבולות ובאירועי חטיפה - לא סביר שהם כלי טייס "שלנו". חלק גדול מהעב"מים שנצפו באותה תקופה הם עב"מים כאלו. בכל מקרה, אני לא חושב שצריך לעשות הכללות - יש לחקור כל מקרה לגופו. גם אם רוב העב"מים לא מתארים ניסויים, ייתכן (ואף הוכח) שחלק מהם הם אכן כלי טייס צבאיים. אם אני זוכר נכון, בשנות ה-80 התפרסמה תמונה של "עב"ם" ב-Area 51, שמאוחר התגלה כ-F117.

scriewy

New member
חפY ו franse אמרו במקום !

רק על ה 2012 לא סגור, כי בנתיים דווקה כן עובדים כמה מיני חוצנים יד ביד עם כמה ממשלות שאינטרסיהם לא לטובת האנושות, או שלחסל 90% מהאוכלוסיה זה כן טוב, ויפתור הרבה בעיות :)

וזה סותר?

כי השנה כיום היא 2006, ולא 2012. כמו שאמרו השינוי לא יהיה בדיוק בתאריך שנקבע ב2012, כי בתאריך שנקבע יהיה שינוי מסויים שבעקבותיו ימותו המון אנשים שלא ישרדו את השינויים שכדור הארץ יעבור, או שלא יוכלו לעבור לממד הבא. אני מאמין שבעקבות מה שיקרה, לאותן ממשלות, שפועלות כמו שהן פועלות, בלי שום קשר אם הן מודעות לכך או לא (כפילים, שליטה מוחית, וכו'...) לא יהיה כוח באותם זמנים. כולם יהיו שווים, כי כולנו נסבול באופן שווה. כסף וחומריות לא יעזרו לאף אחד. חוץ מזה לא מבטיחים לנו שום גן עדן לאחר התקופה הזאת. יש סיכוי שנעדיף לקבל עזרה למשל מישויות שרוצות לשלוט עלינו, ובתמורה נקבל עזרה בהתחלה, טכנולוגיה חדישה וכדומה.

הא?

הרבה דברים לא הבנתי בתגובה שלך 1) "רוב האירועים לא תואם למודל של "ניסויים"." -למה החלטת? 2)"עב"מים שנצפו מעל ריכוזי אוכלוסייה, מעל אתרים אסטרטגיים, בגבולות ובאירועי חטיפה - לא סביר שהם כלי טייס "שלנו""- להזכירך מדינת ישראל קטנה מאוד מאוד מאוד לכן סביר מאוד שניסויים יעופפו להם מעל ריכוזי אוכלוסיה, אתרים אסטרטגיים וכו' נכון זה נשמע לא סביר אבל אין מה לעשות זה מה יש המדינה שלנו קטנה מאוד! אולי תציין את הנגב אבל הנגב לא מספיק לניסויים האלה...יש צורך ביותר מהנגב לבצע ניסויים. 3)"חלק גדול מהעב"מים שנצפו באותה תקופה הם עב"מים כאלו." -הא??? 4)"בכל מקרה, אני לא חושב שצריך לעשות הכללות - יש לחקור כל מקרה לגופו"-אני נזהר מאוד ותמיד שלא לעשות הכללות, ולפי דעתי אם לאנשים היה את הזמן ואת הכסף לחקור כל מקרה לגופו (אלפי מקרים) והיו מתאמים את השעה שבה נצפו העב"מים ללו"ז של חיל האוויר, אז היו מגלים שאלו הם ניסויים (ואני אומר שוב לפי דעתי). 5)"בשנות ה-80 התפרסמה תמונה של "עב"ם" ב-Area 51, שמאוחר התגלה כ-F117" -פה אתה מחזק את עמדתי... והנה אני מצטט מהמאמר שלי על מטוסי החמקן שנמצא בטאגליין על מטוס הF117 "ונחשף לציבור רק בנובמבר 1989 בבסיס חיל האוויר האמריקאי נליס (Nellis AFB) בנוודה, למרות שהיה בשירות האמריקנים משנת 1983, והשתתף בפלישה לפנמה בשנת 1988. הוא נמצא בשירות חיל האוויר האמריקני בלבד." בשנות ה-80 לא ידעו על קיום מטוס החמקן, בשנות ה-80 נצפה העב"ם הנ"ל...כנראה בתעופת ניסוי או בטיסה למשימה כלשהיא (להזכירך השתמשו במטוס הנ"ל לפני שפירסמו אותו) ולאחר מכן התברר כמטוס של חיל האוויר האמריקני. אני רוצה לציין שאני מאמין ורוצה להאמין בקיומם של יצורים מכוכב אחר אך לא להיות עיוור לתופעות מסויימות.

scriewy

New member
הא The darkness shadow אז

כנירא אנשים שראו תחמקן קפצו למסקנות מהר מדי ולא בנוים מחומרים כמונו נגיד. איך אפשר בכלל להסתכל על כלי תעופה איך הוא נע ולחשוב שזה צלחת מעופפת כשהוא נע כמו מטוס הכי רגיל שיש, לא משנה שהוא לא ידע אז שזה מטוס, אפשר היה לפי הגיון להגיע למסקנה שאין שום סימן לעב'מיות בכלי שהוא ראה אז מי שזה לא היה. ואיך בכלל אפשר להכריז על כלי כל שהוא עב'ם אם אין מספיק תסמינים ודפוסי תבנית של כלי תעופה ארצי, אני אם לא היתי רואה תחמקן ממרחק שיכולתי בבהירות להבדיל את תנועתו וצורתו, לא היתי מכריז עב'ם, וזה רק מראה איזה סוג אדם היה זה שכן הכריז על החמקן כעב'ם. והוא זה הוא ואתה זה אתה, אתה הוא ? לא, וכל מי שקפץ לסירה עם אותו אדם למסקנה אחד הם מה שהם וזהו. זה שהוא הגיעה למסקנה איך שהוא השפיעה או נטה את כיוונך ? אתה צריך לחשוב לבד.

הנה אתר נחמד על 2012

http://www.2012.com.au/Site.A.html אם תחפשו בגוגל את הערך "2012" תמצאו דברים נחמדים. כמו כן נבואה על מלחמת עולם שתתחיל משנת 2006 עד 2012.

חגית 99

New member
צודק

כל מי שחושב שהשינויים יהיו חדים ואפוקליפטיים, טועה. השינוי שיהיה, יגביר את קצב "העניינים" בכל המובנים. זה יהיה לא קל, אבל זה הכל. שום שינוי אפוקליפטי.

למעלה