תיאוריות

MojoMe

New member
תיאוריות ../images/Emo12.gif

טוב אז ככה.. אני לא יודעת אם העלתם את הנושא כבר, אבל יש יותר מידי שאלות פתוחות שהושארו בסוף העונה השנייה כמו למשל: מה מסתתר מאחורי העובדה שמרי הכירה את YED?
מה אומרת העובדה שסם קיבל קצת demon blood ? ולמי שלא ראה את העונה השלישית
========> ספויילרים <===========
סם לא סיפר את כל זה לדין.. מה שמבטיח לנו סיפורים מעניינים בהמשך..
מי הבוס הגדול שרוצה את הנשמה של דין? (אני אישית חושבת שזה לוציפר.. כל מקום הוא נדחף..) האם באמת סם חזר 100% סם או שהוא הולך להשתנות בהמשך? למה כל החברים והקרובים של מרי מתו? מה הכלבה הבלונדינית יודעת שהאחים לא יודעים? (אני דווקא נורא אוהבת את קייטי קסידי בתפקיד אבל בואו נודה בזה.. היא מגלמת משהי קצת כלבתית..) מה בלה עשתה בעבר שהרוח ההיא של הספינה באה אחריה? ============================> סוף ספויילר <================================ אני אשמח לשמוע תיאוריות שלכם לכבי כל השאלות שהעלתי. ומי שלא ראה את העונה השלישית => גרמתם לי להקליד את כל זה סתם.. תודה באמת..

MojoMe

New member
ספויילרים זה טוב ../images/Emo9.gif

יש לך ספויילרים שאני עדיין לא יודעת עליהם? מממ... נשמע טעים.

A m e l y

New member
יוצא פרק ב-31.1 אם אני לא טועה

נראה כבר על מה נוכל לענות...:)

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

ננסה לענות על כמה שאלות מה אומרת העובדה שסם קיבל קצת demon blood ? העובדה שסם קיבל demon blood בעצם זאת הסיבה למה הוא כל כך מיוחד ובעצם כל הסיפור מאחורי הילדים המיוחדים בעונה השניה והראשונה הדם נתן להם את הכוחות מי הבוס הגדול שרוצה את הנשמה של דין? כבר דנו בזה בקטנה פה איפשהו וגם אנחנו העלנו את התאוריה הזאתי האם באמת סם חזר 100% סם או שהוא הולך להשתנות בהמשך? אפשר לראות שסם השתנה והשתנה מאוד מקוחצ'י פוחצ'י ילד טוב ירושלים הוא הולך ויורה בשדים בכלל בלי להסס ובתור הדובדבן שבקצפת הוריד לגורדון את הראש במו שתי ידיו מה הכלבה הבלונדינית יודעת שהאחים לא יודעים? יותר מדי, שתמות כבר מה בלה עשתה בעבר שהרוח ההיא של הספינה באה אחריה? בלה3> בטח רצח את אבא שלה, מחרה את הכליות שלו בשוק השחור כדי שיהיה לה כסף לפאות בטח עשתה עיסקה כלשהי עם איזה מישהו שיקח את הנשמות של ההורים שלה או משהו כזה

MojoMe

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo58.gif

כן זה ברור לי שהוא השתנה.. אבל איך זה הולך להשפיע עליו בהמשך? מעניין אותי איך הכותבים יפתחו את העלילה.. יאללה כבר שיחזרו הפרקים. אני צריכה את מנת ה SN שלי..

MojoMe

New member
../images/Emo187.gif

לאאא.. די מסכן.. כל הכאבי ראש האלה בטח עוד יגרמו לו למפרצת במח. זוכרת מה קרה לקורדיליה באנג'ל..? ==> לא טוב.
אוקיי בדקתי עכשיו, כהרגלי, באתר של ספויילר-פיקס.... ואני רוצה להגיד לכם שהולך להיות ממש מעניין (אלא מה?!)! ובפרק הבא כבר יענול לי על אחת השאלות ! ייפי קאייאיי~!

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

ידוע לנו שבפרק הבא יהיה מפולפל בכמות גדולה של רובי לשם שינוי אני שמח לדעת שהיא בפרק כי ברוב הפרקים שהיא מופיע יש המשך כלשהו של העלילה רוצה לשתף מה הם אומרים שם חוץ מזה? אין לי כבר כוח לחכות ל31

MojoMe

New member
אמ.. יש הרבה

אני יכולה לסכם לכם אבל זה לא יהיה כמו הדבר האמיתי. אפשר לשים פה לינק?

MojoMe

New member
סורי סורי שכחתי... ==> ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif|ספויל

אם יורשה לי..

היתי רוצה לשאול אותך, יותר נכון לבקש, להזכיר לי מי אלה? : bring back the Hellhounds, the bumbling ghost hunters back from Season 1

the covenant

New member
הם לא הופיעו בעונה הראשונה אלה בשניה

היה פרק עם אנשים שמכרו את הנשמה שלהם בשעתם התשלום על הנשמה או בכמה ימים שבסביבות היום שהחוזה אמור היה להגמר זה שביצע את העסקה היה שומע קולות של כלבים שנובחים מכל כיוון ובסופו של דבר הם היו הורגים אותו אני מקווה שאני לא טועה

MojoMe

New member
תשובה

לא זה לא הכלבים.. אבל זו האסוציאציה הראשונה שעלתה גם אצלי במבט ראשון. את זוכרת שבעונה הראשונה בפרק Hell House - הרוח של האיכר הזקן שפקדה איזה בית מפחיד וישן.. והסיפור היה כל פעם משתנה בהתאם למה שהכותבים היו ממציאים באתר שלהם.. אז הכותבים/בעלי האתר.. היו מן ghost busters מזויפים והם חשבו שדין וסאם הם חובבנים.. ובסוף הפרק הם עבדו עליהם ושלחו אותם להוליווד להפיק איזה סרט לא קיים על בסיס שיחת טלפון מזויפת שסאם עשה. D= זהו. זאת הכוונה בקטע. מקווה שעזרתי ^.^

למעלה