תיאוריות

the covenant

New member
אבל אבל אבל....

היתה לי הרגשה שאני טועה פשוט לגובי נשמות בפרק ההוא "בלוז הצמתים" היו כלבים שנקראו hellhounds אם אני לא טועה שוב ובאמת קראו להם ככה

../images/Emo58.gif

עד רובייייייייי...XDDD אבל בטח סאם ירצח אותה כמו שהוא רצח את קייסי ז"ל (3.4)XDDD..

MojoMe

New member
../images/Emo190.gif

אני לא חושבת. אם יש איזשהי דרך שהיא תוכל לעזור לדין, לא נראה לי שהוא יקח את הסיכון. חוצמזה תפסיקו לרדת על סאמי, הוא לא רוצח סתם.. רק אם זה מישהו שממש מעצבן אותו ומה לעשות שכל השדים האלה מעצבנים אותו?

the covenant

New member
../images/Emo58.gifפה ומעלי

הוא לא ירד על סאמי הוא פשוט בהתערבות עם מישהו שכל משפט שלו חייב להסתיים בXDDD אחרת... טוב מה הוא יפסיד הוא לא סיפר לי אבל מה שכן סתם בעונות הקודמות בשביל להרוג מישהו היה מתייסר במשך נצח עד שהוא היה מוכן אבל עכשיו אין לו בעיה להרוג הוא השתנה והשתנה לטובה:)

darklighter

New member
I agree../images/Emo23.gif../images/Emo190.gif

I know u r new here but im starting to like u already lol Evil Dean rocks my santa socks!

MojoMe

New member
זה מה שכיף בסדרה הזאת =]

אפשר תמיד לשנות את החוקים

darklighter

New member
או שאולי היא הרגה את דוד מרדכי../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

והוא חזר בגלגול הזה כשדה בלונדינית העונה לשם "רובי"XDDD

darklighter

New member
קרעת אותי עכשיו../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

" מה בלה עשתה בעבר שהרוח ההיא של הספינה באה אחריה? בלה3> בטח רצחה את אבא שלה, מכרה את הכליות שלו בשוק השחור כדי שיהיה לה כסף לפאות "XDDDDD וגם זה " אפשר לראות שסם השתנה והשתנה מאוד מקוחצ'י פוחצ'י ילד טוב ירושלים הוא הולך ויורה בשדים בכלל בלי להסס ובתור הדובדבן שבקצפת הוריד לגורדון את הראש במו שתי ידיו" ואני הכי מסכימה עם " מה הכלבה הבלונדינית יודעת שהאחים לא יודעים? יותר מדי, שתמות כבר"
אין לי עוד כל כך להוסיף כי אני מסכימה עם הכל [מפתיע, אה?]

Charmed Or

New member
עד כמה שזה מתאים לה,../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

דווקא נראה לי שהם יפתיעו באיזה טוויס, ויהפכו אותה לאיזה דמות טרגית עם עבר טרגי ועצוב וקשה שהפך אותה לכלבה כמו שהיא היום. ואז היא תתנחם בזרועותיו של דין D:

Charmed Or

New member
עכשיו אני באמת סקרנית!../images/Emo112.gif

מה הסיפור עם הXDים למיניהם?

למעלה