תיאוריית (קונספירציה?) על הקורונה

debby12

New member
מנהל
תיאוריית (קונספירציה?) על הקורונה

<קיבלתי בווטסאפ מהארץ. האמת - לא נשמע לגמרי הזוי בעיני. מדביקה:>

"*מתורגם* נגיף הקורונה התפשט בכל רחבי העולם מווהאן, אך לא הגיע לבייג'ינג ולשנגחאי ... איך זה אפשרי?

נראה כל כך הגיוני ... אחרי הכל, שוק המניות הסיני לא התרסק ... השווקים האמריקאים והאירופאים כן ...

להלן התכנון של סין כיצד לשלוט במהירות בעולם?

1. הכינו וירוס והתרופה.
2. הפיצו את הנגיף.
3. הפגינו יעילות, בניית בתי חולים בתוך מספר ימים. הרי כבר הייתם מוכנים עם הפרויקטים, הזמנתם ציוד, שכרתם והכשרתם עובדים והכנתם מראש רשת מים וביוב, חומרי בניין טרומיים ואחסון בנפח מרשים.
4. צור כאוס בעולם, החל מאירופה.
5. פגע במהירות בכלכלות של עשרות מדינות.
6. הפסק קווי ייצור במפעלים במדינות אחרות.
7. המצב יגרום לשווקי המניות לרדת ואז ניתן לקנות חברות במחיר מציאה.
8. נהל במהירות את המגיפה במדינתך. הרי כבר הייתם מוכנים.
9. הוריד את מחיר חומרי הגלם, כולל מחיר השמן שאתם קונים בהיקף גדול.
10. חזור לעבוד במהירות בזמן שהעולם עומד דומם. קנו את מה שדיברתם בזול במהלך המשבר ומכרו יותר יקר במדינות שהשתקו את הענף שלהם.

נ.ב: תקראו את ספרם של הקולונלים הסינים קיאו ליאנג וונג שיאנגסוי משנת 1999, "לוחמה בלתי מוגבלת: תוכנית האב של סין לאמריקה אמריקה", באמזון. הכל שם ...
שווה לשקול ..
תחשוב על זה ...
מדוע רוסיה וצפון קוריאה נקיות לחלוטין מקוביד -19? מכיוון שהם בעלות ברית אמיצים של סין. לא דווח על אף מקרה משתי המדינות הללו. מצד שני, דרום קוריאה / בריטניה / איטליה / ספרד ואסיה נפגעות קשה. איך ווהאן נקייה פתאום מהנגיף הקטלני?
בסין אומרים כי הצעדים הראשוניים הדרסטיים שנקטו היו חמורים מאוד וווהאן נסגרה בכדי לעצור את ההתפשטות לאזורים אחרים. אני בטוח שהם משתמשים בווירוס אנטי וירוס.
מדוע בייג'ינג לא נפגעה? למה רק ווהאן? מעניין לחשוב על זה, נכון? ובכן .. ווהאן פתוח כעת לעסקים. אמריקה וכל המדינות לעיל הושמדו כלכלית. כלכלת ארה"ב תקרוס בקרוב כמתוכנן על ידי סין. סין יודעת שזה לא יכול להביס את אמריקה מבחינה צבאית, מכיוון
שארה"ב הינה המדינה החזקה ביותר בעולם. אז הם השתמשו בנגיף ... כדי לשתק את הכלכלה ולשתק את האומה ואת יכולות ההגנה שלה. הנשיא טראמפ תמיד סיפר כיצד הדרך היחידה להרוס את חזונו להפוך אמריקה לגדולה שוב היא באמצעות הרס כלכלי. מגפת ווהאן הייתה חלון ראווה.
בשיא המגפה
נשיא סין שי ג'ינפינג ... לבש מסכת פנים פשוטה מסוג RM1 בעת שביקר באזורים שנפגעו. כנשיא, הוא צריך להיות מכוסה מכף רגל ועד ראש ... אבל זה לא היה המקרה. זה אומר שהוא היה מוגן והיתה כבר תרופה לפני שהווירוס. החזון של סין הוא לשלוט בכלכלה העולמית על ידי רכישת מניות ממדינות שעל סף משבר כלכלי רציני. בהמשך, סין תודיע כי החוקרים הרפואיים שלהם מצאו תרופה להשמדת הנגיף.
הרופא שהצהיר כי נגיף זה יוצר במעבדה בסין הושתק על ידי הרשויות הסיניות ..."

xbuffalomen

New member
לא השקעתי מחשבה אם ניתן לסתור את התאוריה הזו

אבל אני מקווה שטראמפ לא קורא עברית ...

vinney

Well-known member
זה גם מסתוב באנגלית, לא המציאו את זה בארץ.

הרבה מה"עובדות" שפורטו שם לא נכונות, אבל מי שמוכן להאמין לזה - עובדות לא מבלבלות אותו.

דונודו

New member
״מדביקה״?!

שני מטר!

&nbsp
וברצינות: מדענים בדקו וקבעו שבסבירות גבוהה הווירוס טבעי ולא מהונדס:
https://www.sciencenews.org/article/coronavirus-covid-19-not-human-made-lab-genetic-analysis-nature
&nbsp
מישהו מאמין לרוסיה ולצפון-קוריאה ולאיזושהי דיקטטורה שמצב הקורונה שלהם מזהיר כמו שהם טוענים? צפון-קוריאה גם מגששת אחרי עזרה בסתר:
https://www.businessinsider.com/cor...-aid-publicly-denies-infections-report-2020-3
&nbsp
לא סיפרו לנו לפני הקורונה שכלכלת סין צומחת הכי מהר בעולם והיצואנית הגדולה ביותר בפער גדול? מה בעצם יוצא לה מלחרב את מקור הצמיחה שלה? זה נראה כמו אוסף ספקולציות ללא ביסוס, נראה אחרי שהעשן יתפזר אם סין באמת תצא מהסיפור הזה במצב יותר טוב משנכנסה (לא נראה כך בינתיים).
&nbsp
אגב מה זה ״מחיר השמן״... כנראה היה ״נפט״ במקור האנגלי ונפל קורבן לתרגום קלוקל.

debby12

New member
מנהל
תודה על הקישורים

אני מניחה שזו היתה הכוונה ב"מחיר השמן" (לא אני תרגמתי. ככה זה הגיע בווטאספ).

אני מקווה שהקישורים שהבאת צודקים.

דבר אחד שבוודאות יוצא לדיקטטורה הסינית זה ש(בדומה לכמעט-דיקטטורה הישראלית), מצב חירום כזה מאפשר הידוק רציני של מעקב אחרי האזרחים ומרסק כל שריד לביקורת פוליטית המונית על השלטון. היה באמצע איזה רופא חצוף שרצה לחלוק מידע על זה באופן בלתי מבוקר - והוא "במקרה" כבר איננו איתנו (ממה שקראתי הם הגזימו קצת איתו אז אפילו התנצלו על זה בדיעבד).

בנוסף - בקטע הפוליטי, הסינים עסוקים בלטעון שהמקור לכל זה הוא אמריקאי בכלל. ע"ע https://www.washingtonpost.com/opin...lame-game-conspiracies-are-getting-dangerous/

דונודו

New member
באמת עצוב על אותו רופא

נדמה לי ש״רשמית״ הוא מת מקורונה. ההסבר היה שהחשיפה הממושכת שלו להרבה חולים העלתה משמעותית את הסיכוי שלו לפתח מחלה קשה, למרות שהיה צעיר ובריא. אבל בעצם, מי יודע.

debby12

New member
מנהל
לגמרי מי יודע...

בישראל מסתובבת כרגע בדיחת זוועה שגורסת שברוסיה יש עד כה רק 2 הרוגים מקורונה. החולה הראשון שאובחן + הרופא שאבחן אותו והכריז עליו כמאובחן קורונה וירו לו בראש
ומאז אין מאובחני קורונה ברוסיה.

הסינים מוציאים להורג אנשים ותורמים את אבריהם עבור כסף על הרבה פחות מזה...

debby12

New member
מנהל
האיש גאון
- תודה על הקישור

נהניתי לצפות. תמשיך להביא כאלה קישורים לעידוד המורל. ובזכות זה הלכתי לבדוק כמה זה אמה וגיליתי שהוא לא בילף (על פי ויקיפדיה אליבא דרמב"ם זה 46.71324 ס"מ)

xbuffalomen

New member
נתונים
וכן אני אנטי דתי קיצוני

אלו הנתונים במחלקות השונות ברחבי הארץ: בבית החולים שניידר, 50 אחוז מחולי הקורונה המאושפזים הם מהמגזר החרדי. בבית החולים שיבא המטופלים החרדים מהווים 60 אחוזים מהטיפול הנמרץ ו-50 אחוזים מהמאושפזים ביתר המחלקות. בשערי צדק בירושלים בין 50 ל-60 אחוזים ובבית החולים הדסה, כ-40 אחוזים. הנתונים לא נמסרו על ידי גורמים רשמיים בבתי החולים – אלא ניתנו ממקורות בבתי החולים.

debby12

New member
מנהל
אני בדעתך בפאלו

לחילופין, אולי אפשר לשלוח עדר של ביזונים (בפאלו-אים) לדהור ברחובות בני ברק, א-לה מירוץ השוורים בפמפלונה. אולי זה יעזור לציות אחר הוראות הבטיחות על ידי כך שינקה את הרחובות/התקהלויות.

למותר לציין שדמיון סצינה שכזו שווה לפחות חצי מערכון של ליאור שליין.

CANADA101010

New member
תודה על הקישור

נזכרתי שהאורטודוקסים באנגליה סגרו רחוב בשרשרת
המשטרה היגיע ב5 דקות - סוף סיפור
בכל העולם הם לא מעיזים לעשות את מה שעושים בישראל
ההתעלמות החילונית בחסות החיבוק של המסורתיים עבר את נקודת האל חזור

למעלה