תיאטרון החיים

KingTino

New member
לפי דעתי

כל אדם בעולם הזה חיי לו בסרטו הפרטי שהוא מפיק ומביים אותו אנחנו נולדים לעולם שיש בו המון צופים שיצפו בנו איך נתנהג אז אנו ההורים שלנו מחנכים אותנו בדרך מסויימת ואנו שגדליםם מחלטים באיזה דרך נלך בטוב או ברע ואז כך אנו מפקים את סרטנו והעולם צופה בנו אם נבחר להיות אנשים טובי לב תורמים לחברה, עוזרים לזולת, ומכובדים ובעיקר נכבד אחרים, הרי האנשים צופים בנו כמו בסרט וידברו עלינו , כמו שמדברים על סרט טוב ואיכותי וישמיעו עלינו לדורי דורות לא , ואם נהיה נוכלים גנבים רעים רוצחים אנסים, גם האנשים צופים בסרט של עצמינו וידברו עלינו עד אין סוף , והסרט שבחרנו אותו הוא המוכר לאנשים, זו דעתי

THE WIZARD 55

New member
אהבתי..

במיוחד את הקטע של סרט טוב וסרט רע.. מדהים איך השאלה לוקחת כל אחד למקום אחר..צורת חשיבה שונה...

KingTino

New member
כי כל אחד יש לו את הסרט שלו

יש כאללה שגדלו בתוך סרט של בית עשיר עם המון כסף מה שבקשו קבלי, ויש כאללה עניים שהאבא והאמא עבדו קשה בכדי לגדל אותם וללמד אותם, ויצאו יותרמוצלחים מהעשירים, אבל הסרט שלהם היה קשה ומתיש לעומדת העשרים, שהיה להם כל דבר ויצאו לא מוצלחים, או יש כאללה שגדלו בסרט של יתומים, ויש כאללה שגדלו בבית הרוס, גם זה מין סרט, הרי אנו לא קובעים את הסרט שאנו נחיה בו, אלה הכל מידיי שמים, הסרט שלנו הוכתב, אנחנו רק השחקנים הראשיים שלו,השאלה שלנו אם נמלא את פקידנו בתור השחקן הראשי, שחקן מוצלח או כושל , חומר למחשבה

KingTino

New member
את לא מספיק טוב לסרטים כחולים

יש לך קטן מדי אני שמעתי מחפשים עם ענק

THE WIZARD 55

New member
משחק החיים

לא אוהבת שהגורל מתעתע בי כשאתה לא בר שליטה על החיים שלך, איזה תכנונים שלא תעשה בשניה הכל יכול להסתיים. גורל אכזר.

זה מזכיר לי..שפעם ראיתי את העולם כבית משפט

וחבר מושבעים.. וקהל של מושחתים
וההתבוננות הזועמת שלי אז הולידה זעקת החפות: מה הם יודעים חבר המושבעים הנכבדים מה הם מחפשים את האמת שלי או של הספרים הרי כתבתי לי חוקים אימצתי פסיקה ותקדימים הם במרומם יושבים תופסים תקציר וחושבים כי התוודעו לאמת במערומים! מי מהם יחליט מה בעיניי מתאים מי מהם יכול להגיד שאיני תמים או כי פעלתי מניגוד עניינים עם החברה, המוסכמות.. והדינים, ויעידו לטובתי העננים.. הפרחים והשדות הירוקים, והם ישבעו בשמיים הנוצצים כי לא ביצעתי עוול או חברתי לשדים כי אין בלבי שנאת אחים אפילו ימצאו אהבת זרים מי זה יחליט שפשעתי.. כי הפרתי כמה כללים כי בחרתי עבורי את צבעם של החיים כי ערבבתי לבן.. עם שמיים כחולים כי הזמנתי מטר בליל קיץ חמים מי זה יגיד לי איך אוהבים ואיך מציירים חיוך על הפנים מה הם יודעים! חבר המושבעים הנכבדים!! איפה הם היו בשעות של לילות לבנים בימים שבהם בגדו בי החושים בשניות ארוכות בהן מאסתי בחיים היום.. מושבעים יקרים- חזרתי במלוא הכוח בכדי להחזיר מבט..חסר רחמים בכדי לראות את כולכם.. עלובי החיים כמה אתם טועים.. כמה אתם מסכנים.. מתים בחיים!. על החתום- חפה מפשע!

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo47.gif ניכר שהכתיבה שלך יוצאת

מהלב, והיא גם מגיעה אל הלב הייתי ממליצה לך להוציא ספר עם כל השירים שלך.

למעלה