תיזכורת: הערב:ערוץ 1 "מבט שני"

habakok

New member
../images/Emo51.gifתודה רבה לצופים../images/Emo23.gif

תודה רבה לכל מי שצפה,ראה, הזדעזע והגיב עכשיו חברים אתם רואים מה בדיוק משרד הביטחון/אגף השיקום מעולל לנו איך נרמסים הזכויות שלנו ואיך מזלזלים בנו. הגיע זמן חברים לקום ולעשות להתחיל לזעזע את כלל הציבור ושלא יקומו חמומי מוח ויתלהבו יתר על המידה לשרוף צמיגים, להתפרע וכו' כי ככה חברים לא נשיג כלום להפך. אנו צריכים להילחם בשקט על מנת לקבל את מה שמגיע לנו בזכות לא בחסד. על דברים בהמשך נהיה אם המעוניינים בקשר דרך הפורום שעושה עבודת קודש.

baruch651

New member
חברים יקרים

חברים יקרים אני כמוכם נכה מוכר ע"י מ הביטחון ואני רוצה לומר כאן כי אני מאמין ורוצה להמשיך להאמין כי החברה שם במשרד השיקום עושים כמיטב יכולתם להעניק לנו את כל התמיכה ץ לא ניתן לתת לכולם מענה בעת ובעונה אחת וצריך להבין אותם ולתמוך וגם "קצת ללחוץ לפעמים" על מנת לשמור על הגחלת ולא להכניס או להכנס לשאננותץ צריך להבין שגם אמא לא יכולה לטפל בכל ילדיהה בעת ובעונה אחת למרות שהיתה רוצה. לכן חברים הביעו תמיכה ואהדה כלפיהם אני מאמין שאנו נקבל זאת בחזרה. אני בצד שצריך את הטיפול כמו כולם ולכן כמו כולם מקווה לטוב בברכת חג שבועות שמח ובריאות והצלחה בכל מעשה ידינו שלכם ברוך

הי חברים!

ראיתי את הכתבה יחד עם ההורים שלי. ההורים שלי כל הזמן לא האמינו לי כמה שהמשרד הזה יודע לפשל... והם היו בהלם כשצפו בכתבה... אתם מבינים, כשפישלו איתי ואמרתי להם שמשהו כאן מסריח הם היו לויאלים למערכת אבל כשזה בטלוויזיה זה משנה את הדעה... בכל מקרה, שינוי יבוא רק אם מפעילים כוח ותקשורת...

baruch651

New member
חברה יקרה

האמת לא הצלחתי לראות את התוכנית ותגובתי הייתה נטרלית לחלוטין ומההיכרות שלי עם המערכת . נכון שהמערכת לא סטרילית מפגמים ואני לא מכיר את כל הפגמיםץ אשמח אם תאמרי לי במה היה מדובר בתוכנית ומה עוללו יתכן ואני תמים במידה מסויימת במקרה זה דרך אגב מה עוללו לך גם? יום טוב והרבה בריאות וחג שמח

מה הם עוללו לי?

הרבה, הרבה... היריעה קצרה מלתאר... אם אתה נכה צה"ל אני בטוחה שנתקלת גם אתה במה שהם יודעים לעולל...

baruch651

New member
מה הםה עוללו?

צר לי על כך אבל אני מניח כי רוית סבל בנוסף לסבלך ולא ניתן לתאר את המרירות שלך סתם דרך האתר אך אולי בתור סתם רעיון תתחילי להעלות על הכתב את כל מה שקרה מיום הגיוס ועד היום כל ההשתלשלות לפרטים כולל ההרגשות הרגשות הלבטים וכו" ובטח תשאלי מה זה יתן לך? אז כך 1 פורקן על הנייר 2 מי יודע אולי יצא לך ספר מזה בהצלחה ויום טוב

מה הם עוללו

תראה, אני לא אומר שהשירות שלי היה גן של שושנים (בעצם כן, אם מחשיבים את הקוצים) אבל אתה מסכים איתי שלמנוע טיפול שיקומי מנכה בגלל שהמפקד שלו לא חתם על טופס זאת התעללות, נכון? הם הודו שאני פצועה קשה, זקוקה לשיקום אבל בגלל שהמפקד לא חתם על טופס אני לא מקבלת את זה עד שהוא חותם... והיו עוד ממלא דברים... עד שההורים שלי לא התערבו עם עורך דין לאף אחד לא היה איכפת ששוכבת לה בבית חיילת עם אגן מרוסק (בלי כיסא גלגלים) עם שטפי דם במוח.... כלומר, למרירות שלי אין קשר עם השירות עצמו אלא רק עם היחס והטיפול לאחר התאונה... אגב, אתה נכה צה"ל? קצת מפתיע אותי שאתה בטוח שהמרירות שלי היא כתוצאה מהשירות ולא ממה שעשה משהב"ט... החבר'ה בפורום מכירים מקרוב את מה שאני מספרת, רובם לפחות.. ואגב, כתיבה? אני כותבת כאן מדי פעם וזה לוקח ממני הרבה מאמץ... פגיעת ראש, אתה יודע...

baruch651

New member
מה הם עוללו

פלפל חריף לשאלתך אם אני נכה אז כן ואני עדיין בשרות כ23 שנים ועומד בפני פ רישה . אני מבין לליבך ולהרגשתך אך האם קיבלת מה שאת צריכה או עדיין בדרכים? דרך אגב בירוקרטיה מטופשת יש בכל מקום ומקוים רק שישתפר דרך אגב את עדיין בשרות או משוחררת ? נשואה ? רעיון קטן ....... אולי תקראי לעצמך משהו יותר מתוק ולא חריף אוליי זה גם תורם להרגשה הפנימית שלך. איך נפצעת? אם לא מפריע לך

מה הם עוללו

אני עדיין בדרכים.. אחרי ועדה שהייתה לפני שבוע ומחכה לתשובתה. (בועדה הקודמת נקבעו לי 64% זמני) אני לא בשירות, הוציאו אותי מהצבא בעקבות התאונה ולא מחזירים אותי למילואים (למרות שאצלנו כל הבנות עושות מילואים) בגדול אמרו לי שיכול להיות שתהייה לי ועדה שנתיים אחרי הפציעה לקבוע אם אני כשירה למילואים. נשואה? לא אבל בקשר זוגי עם חבר.. אולי בעתיד :) אני נפצעתי בתאונת דרכים בדרך מהצבא הביתה. פשוט חציתי כביש במעבר חציה ודרסו אותי. סתם סיפור פשוט לעומת החבר'ה האחרים כאן... קראתי לעצמי פלפל חריף בגלל שבמקצועי (שעבדתי בו עוד לפני הצבא) הייתי צריכה להיות חדה ומפולפלת כדי להצליח.. מה שאיבדתי (יחד עם עוד דברים נוספים) בתאונה... ואתה? איך נפצעת? אגב, בתאונה נפגעתי בראש ובאגן.

baruch651

New member
חיזקי ואימצי

הטרגדיה שלך אכן לא קלה בכלל אני משרת בצה"ל עד היום כ 23 שנים בח"א בעבודה בתנאי לחץ לא קטנים שבמשך הזמן העבודה הקשה גרמה לי להזניח את בריאותי ובין השאר פציעה מנפילה בעבודה כל הכתף כך שעצם הבריח עברה לי לגב ושמיעתי נפגעה עד כדי שמיעה ירודה מאד יחסית ועוד כהנה וכהנה בעיות כעת אני עומד על 24 אחוזים וממתין לארבע ועדות נוספות שאחת מהן היא ערעור על פציעה אחרת שנגרמה לי. מקוה לטוב . סוף שנה זו אני פורש מהצבא לגמלאות ומה שבטוח לא אוכל להמשיך לעסוק במקצועי בעקבות הפציעות המגבילות. כנראה אצטרך סיוע ממשרד הבטחון בשיקום מקצוע חדש . איני יודע מה הם עוזרים בדיוק אבל נראה לפי דברייך היית ביחידה מבצעית לא? אוליי משמר הגבול? אגב היום את כולה ללכת רגיל או עדיין מוגבלת?

שירות צבאי

אני שירתתי ככתבת צבאית באחת היחידות הכי סנוביות, צפונבוניות ומעצבנות שיש בצה"ל. כן כן, אחת מהיחידות הללו שאומרים שצריך פרוטקציות בשביל להגיע אליהן. לא נעזרתי בפרוטקציות כי לצערי להורי אין שום קשר לתחום הזה והם גם לא מכירים אף אחד. מה שכן עשיתי היה ללמוד בעל פה את הספר "50 שנה למדינה" (פעם הייתה לי יכולת לעשות את זה), איתרתי כתובות של אנשי קבע בכירים, שלחתי להם הביתה שליח עם קורות חיים וכמה פעמים גם פרצתי ליחידה כדי להודיע למפקדים שחייבים לקחת אותי כי אחרת יפסידו את החיילת הכי טובה שהייתה להם. למה אני מספרת את זה? כדי שיהיה ברור שלא היה לי כל אינטרס לעזוב את היחידה, לשקר וללכלך על היחידה שלי. כל כך רציתי להגיע לשם.. בכל מקרה, גם בהמשך להודעה של YOYOSAN- מי שעשה לי את העוול היה משרד הביטחון. גם צה"ל אבל זה לא פוטר את משרד הביטחון מאחריות. למה? כי משרד הביטחון הודה שאני מחוייבת בשיקום אבל לא הסכים להוציא את הכסף לטיפול הרפואי עד שהמפקד מצה"ל לא מעביר אליו "דוח פציעה. מה שאומר שמישהו שם יכל להפעיל את התאים האפורים בקופסא שיש לו על הכתפיים ולהגיע למסקנה שזה שהמפקד לא חותם על טופס, למרות שיש עדויות מהמשטרה וממדא על מה שעברתי זה נון גדול של צה"ל, יכלו להפעיל שיקול דעת ולשלוח אותי לשיקום בלי הטופס המזופת הזה. עכשיו, מה קורה לפצוע ששוכב בבית עם אגן מרוסק בלי כיסא גלגלים, עם שטפי דם במוח בלי שיקום? יפה מאוד! מתעקמות לו העצמות ומצבו השיכלי והנפשי מדרדר. גם היכולות שלא נהרסו לגמרי אלא נפגעו חלקית- מצבן מדרדר. וזה מה שקרה לי עקב רשלנות במשרד הביטחון. אז כן, האחריות גם על צה"ל (המפקד שלי, ר"מ 2) וגם על משרד הביטחון! בכל מיקרה, אני לא מוגבלת בדברים בסיסיים אבל מתקשה בריצה, הליכה למרחקים ארוכים ושיווי משקל, מה שאומר שאני חייבת להתלבש בישיבה... ברוך, אני דווקא חושבת שזה מיוחד אם עצם הבריח שלך עברה לגב. זה עושה אותך מיוחד :) אני בטוחה שתמצא את דרכך בחיים עם מקצוע חדש מהשיקום המקצועי ואני ברגעים אלו ממש באמת מתלבטת ביני לבין עצמי באיזו דרך לבחור, שכן הייתי כתבת הרבה לפני הצבא ועשיתי יופי של משכורות רק שבעקבות הפציעה כניראה לא אוכל לחזור לכך (כי גם פגיעת ראש) בכל מקרהף אני בטוחה שיהיה בסדר ואתה תמצא מקצוע חדש ומעניין.

baruch651

New member
תודה על העידוד

ראי אני מתוכנן לפרישה מהחיים הצבאים בסוף השנה ועד אז אלוהים גדול חץ מזה אני אמור להפגש עם הנציגה שלי לקראת השחרור שתתחיל את התהליך . מי יודע לאיזה כיוון אלך אולי בתחום התחביב שלי שזה עיצובים ועיבודים גרפים לתמונות . אם תרצי לראות תמונות שאני מעבד רישמי בגוגל פרוז ברוך וכנסי שם תראי תתמונות שאני מעבד בכמה אתרים אני פשוט אוהב את זה ומי יודע אם לא זה אז נמצא משהו . דרך אגב בת כמה את? ומאיפה את בארץ? חג שמח

לברוך ../images/Emo41.gif

אני בת 22 (עוד מעט). נראה לי שאני וYOYOSAN התינוקות של הפורום, אבל למרות הגיל אני גדולה ממנו במחזור לימודים. התגייסתי לפניו :). ואני מאזור המרכז. אגב, ראיתי את התמונות שלך. יפות מאוד. בעיקר זו של האישה בתוך בקבוק הבושם. למה לא תשים בפורום שכולם יראו? בכל מקרה, הגרפיקה זה תחום שהולך עכשיו חזק. אז לך על זה. אני למדתי לפני התאונה עריכה ממוחשבת ויצרתי סרטים אבל אני לא זוכרת כלום. :(

baruch651

New member
פלפלת שלום

תרשי לי לקרא לך פלפלת כי את נשמעת יותר מתוקה מההגדרה של שמך אגב ישנם אתרים נוספים בגוגל תרשמי ברוך גרפיק או BARUCH GRAFIC חוץמזה אני באמת רוצה ללמוד עריכה בפרימייר אך זה בקורס ולא לימוד עצמי כמו מה שלמדתי מהפוטושופ ופוטואימפקט אגב משרד הבטחון עוזר לך בשיקום מקצועי או לא ? צריכים להתחיל במשהו לא? לגבי גילך זה לא משנה ואל תתרגשי שיהיה לך אחלה יום ברוך

עריכה../images/Emo202.gif

גם אני רוצה ללמוד פרמייר! אבל יותר אוויד. משתמשים בתוכנה הזו בכל האולפנים הגדולים. למדת פוטושופ ופוטואימפקט לבד? יפה יפה... אני לא יכולה :( אבל כרגע נאמר לי שבשיקום מחפשים משהו שיעבוד איתי, אז אולי יהיה בסדר. לגבי השיקום המקצועי- אני אשקיע אותו בשיקום אקדמאי. כי אני רואה באקדמיה צעד להתקדמות, מה גם שזה מפעיל מאוד את הראש. כלומר, בתקווה שיאשרו לי.

baruch651

New member
פלפלת שלום

היי איני רואה שום סיבה שלא יאשרו אלא אם קיימת בעיה בה יוכלו להוכיח או סברה שלא תוכלי לסיים את הלימודים מבחינה רפואית או חוסר רצון ואז ההשקעה יורדת לתמיון רק שיהיה בהצלחה בכל מקרה אם תרצי עזרה בעיבודי תמונה שיחזור תמונות אז בכיף האם תוכנת AVID נדרשת יותר לדעתך?

עריכה ממוחשבת../images/Emo202.gif

עד כמה שידוע לי אם אתה רוצה להתפרנס מסרטי חתונות כעצמאי- לך על פרמייר. בפרימייר משתמשים בעריכה פרטית (סרטי יומולדת, חתונה, בר מצוה וכו'). אם אתה רוצה להשתלב בתעשיית הטלויזיה (שואוביז) לך על אוויד. אני יודעת בוודעות שבאולפני הרצליה משתמשים באויד וגם את הכתבות שנעשות לחדשות עורכים באויד. לעומת זאת בחדשות הוט משתמשים בפרימייר אבל הם בכלל מעדיפים להשתמש ב"קאט טו קאט"- מכשיר עריכה מיוחד, לא תוכנת מחשב. אבל כשידיד שלי שעבד באולפנים רצה להתקבל לעבוד כפרילנס כעורך חתונות לא קיבלו אותו כי הוא לא ידע לעבוד על פרימייר. איפה עושים יותר כסף? בחתונות, אין ספק. ההורים שלי עבדו בזה ושילמו עם זה את המשכנתא. לגבי הלימודים- אם יש לך יותר מידי בעיות ראש (זיכרון, ריכוז וכו') הם לא ששים לשלם לך לימודים. תאמין לי. יש לי בבית מכתב שאומר את זה. :(

yoyosan

New member
נראה לי שאת מערבבת פה דברים

מפקד שלא אישר לך זה לא משרד הבטחון זה צהל ,רמ 2 וכאלה.. אל תערבבי כי זה שני גופים נפרדים.זה שהיה לי קטע עם המפקדים שלך זה לא קשור למשרד הבטחון

למעלה