תיעוד בניית ארון אמבטיה

פפו

New member
אהבתי מאוד

חריטה יפה אך לא משהו מורכב. מאידך שילוב הסיגמנטים בהדבקה מראה על חשיבה רבה והעיטורים ע"ג המוצר הסופי מעלים אותו ברמה אחת מעל כולם. לסיום,מקסים

shaiby

New member
יהודה, איך אתה חותך את הלוחות ישר מספיק

עבור הדבקה בתנאים ביתיים ? (אני מניח שאין לך מסור קרייזיג בבית, ואני רואה מלטשת ליד החומר, אבל לא משוכנע שיש קשר...) תודה, שי.

yulevi

New member
במסור שולחן

סיני , את השוליים יישרתי בראוטר שולחני,ולפעמים בלוחות גדולים אני מדביק בבית ומיישר בקרייזיק של מחסן העצים,אם תזדקק לעזרה כזו אכוון אותך למחסן העצים

shaiby

New member
תודה ../images/Emo13.gif יש לי גישה לקרייזיק כרגע, השאלה נבעה

מסקרנות - מכיוון שאני 'ירוק' לגמרי בכל הקשור לנגרות רהיטים הפתיע אותי לשמוע שאפשר ליישר פאה ארוכה ראשונה שלא באמצעות מסור עם עגלה נוסעת - חשבתי שהפעולה הזו של ישור ראשוני מוגבלת לביצוע בנגרייה בלבד ותהיתי ביני לבין עצמי איך אעשה זאת כשלא תהיה לי גישה לנגרייה... תוכל להסביר איך מבצעים את הישור הזה באמצעות מסור שולחני, בתנאים ביתיים ? כמו כן לא הבנתי למה התכוונת כשאמרת 'את השוליים ישרתי בראוטר שולחני'. אתה מתכוון לישור הלוח המוגמר, אחרי ההדבקה ? תודה ולילה טוב, שי.

yulevi

New member
הסבר

וחידוד קטן,בתמונה 3 אלה קורות המסגרת לדלתות ,הניסור הישר נובע משימוש בגובל ,ברוב מסורי השולחן קיים גובל,בדומה לקרייזיק,היישור בראוטר הוא כי המסורים הביתיים לא הכי מדויקים ,כל פעם לפני שימוש אני בודק שהלהב עומד בזוית 90 מעלות,לפעמים יש סטיות מאוד קטנות ,לכן אימצתי הרגל ליישר את זוית הניסור על ידי כרסום עם ראוטר בעל לאגר עליון שנצמד וכך אני מיישר את את הזוית,מעבר ליישור אני מקבל פאה נקיה מסימני המסור.ומבצע את ההדבקה בצורה מדוייקת,דרך אגב היום אני נמנע משימוש בראוטר, ליישור כזה אני מסתפק בליטוש עם מלטשת שולחנית קטנה.כי לפני מספר חודשים היה לי פספוס קטן שהסתיים ב 8 תפרים באצבע,

zvika f

New member
ארון אמבטיה

מאד יפה! מאד לא פרקטי משטח עליון מעץ באמבטיה (נסיון אישי))

yulevi

New member
אין בעיה עם המשטח

יש עליו 3 שכבות יאכט וארניש,והארון מתפקד כשנה וחצי,טיפות המים ממש עומדות על המשטח,צביקה
מה היית עושה ממשטח כזה בגודל 150 על 50 סמ עובי 5 סמ , שנזרק בגלל פגם בהדבקה בארגז אשפה של מחסן עצים,בוודאי הרבה כלים במחרטה,אני גם התלבטתי אם להשתמש בזה לחריטה,אך אשתי החליטה ארון אמבטיה חדש

zvika f

New member
משטח עץ

כמו שכבר אמרתי עבודה יפה מאד. מנסיוני הבעיות צצו לא על פני המשטח אלא בקו ההשקה שבין הכיור למשטח ובין המשטח לקיר. כיום יש לי הרבה חומר גלם מהמשטחים של המטבח וחדרי המקלחת שלי בנוסף למשטחים של חדרי המקלחת של השכנים. במדה ותרצה להפטר מהמשטח שלך תוכל למצוא אותי פה.

yulevi

New member
לפני שתבוא

לקחת אותו
אני מודע לבעית הכיור מארון קודם שבניתי כחסר ניסיון,הפעם הנחתי את הכיור כשהשכבה השלישי של הורניש היתה טריה זה יצר ואקום,ולאחר מכן הוספתי סיליקון מהחלק התחתון של הכיור,בינתיים הכל תקין, חיפשתי באלבום התמונות שלך רעיון לחריטת המשטח העגול ולא מצאתי,יש לך רעיון כלשהו

zvika f

New member
משטח האלון של השכן שלי

החלק התחתון של הצלחת עשוי אלון

artagel

New member
משטח האלון של השכן שלי

החלק העליון מורכב מ...........

למעלה