תיעוד מדהים ואינטימי של לידה טבעית

smailie

New member
תיעוד מדהים ואינטימי של לידה טבעית

סתם. סרטון שמצאתי וחשבתי שהוא מתאים לפורום. בלי אפידורל ובלי חיבור לאינפוזיה.

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo13.gif גם אני ילדתי (4 לידות) בלי אפידורל ועם צרחות ../images/Emo13.gif על החיבור לאיפוזיה לא ויתרו לי, סוג של כסת"ח של ביה"ח, אבל מילא. האמת, לא אוהבת את הסרטונים האלה, אפילו כשאינם מופצים ברשת. בעיניי לידה היא משהו מאד אינטימי. עניין של טעם כמובן ../images/Emo13.gif

smailie

New member
אני תמיד נדהם מדברים כאלה

גם אם טרם חוויתי את הרגעים הללו באופן אישי.

schlomitsmile

Member
מנהל
אירוע מפעים ללא ספק התגובה הראשונה שלי היתה:" ../images/Emo13.gif צר לי, אבל בהיותך גבר, לעולם גם לא תחווה אותם" אבל כמובן שזה לא נכון. זו בודאי חוויה מכוננת גם לגברים. רק מאד מאד שונה משלנו... ואולי בגלל זה אני לא אוהבת את הסרטונים האלה: סטז'רים, רופא תורן משועמם, פועלת הנקיון- כלמיני אנשים מורשים להכנס לחדר הלידה. לי כיולדת זה מאד מאד מפריע. לא רוצה מציצנים, סקרנים ושאר קהלי צופים ברגעים המאד אינטימיים וחשופים האלה - גופנית ונפשית- שלי.

smailie

New member
כמובן שהתכוונתי לשינוי שעובר על הגבר

ולכל ההרגשה שמתלווית, כשהוא הופך להיות אב. לפני כמה שנים עבדתי במקומון וריאיינתי לכתבה אשה שילדה בבית, מתוך בחירה ואידיאולוגיה. ובאמת, שאלתי אותה על הטראנד הזה של תיעוד לידות הבית מול עדשת המצלמה. הרי יולדות כמוה מרבות להחצין את האינדיוודואליוּת, יותר מאשר אלה שילדו בשיטה הקונוונציונאלית והממסדית. היא הסבירה לי שלדעתה הפומבי שהן נותנות לאקט הלידה הוא בגלל שהן מרגישות בטוחות בגוף שלהן (ולכן גם שלמוֹת עם ההחלטה לוותר על סיוע של צוות בית - חולים) ונוח להן עם כל העניין.

schlomitsmile

Member
מנהל
אני לא ממש מסכימה איתה כי מזה נובע שמי שלא מוכנה ללדת מול פני האומה, אינה בטוחה בגוף שלה ../images/Emo13.gif מבחינתי, בתחושתי, כמו שלא אעשה אהבה לעיני המצלמה/זרים, כך גם לא רוצה ללדת מול קהל. זה פשוט דבר פרטי בשבילי, לא משהו שאני רוצה לשתף בו את כל העולם ואישתו החורגת.

smailie

New member
אם אני מנסה להבין אותה

אז זה דומה מאוד לעניין של הנקה בפומבי, להבדיל. יש את אלו שפשוט יעשו את זה בלי לחשוב פעמיים ולא יבינו מה לא בסדר בזה. ההנקה, גם בנוכחוּת זרים, נראית להן דבר טבעי לגמרי. לעומת זאת, נשים אחרות אפילו לא יעלו על דעתן להיניק שלא בצנעה.

schlomitsmile

Member
מנהל
בעיניי זה ממש לא דומה כשהתינוק שלי רעב, אני אניק אותו, וצר לי אם רגשותיו העדינים של מישהו נפגעים בשל כך. כמובן שאנסה למצוא פינה שקטה, לא רק למען הציבור אלא בעיקר למען תינוקי ולמען פרטיותי. אבל לא נמנעתי מהנקה גם בלב קניון סואן, ברחוב, בהמתנה בקופ"ח או כל מקום אחר. לידה מול המצלמות אינה עונה על צורך של התינוק. מה שכן, בהנחה שהגברת אינה סתם אקסביציוניסטית, אולי יש כאן אמירה חברתית: "אפשר ללדת גם כך!"

smailie

New member
כיום הקריאה להנקה בפומבי

היא גם מאורגנת בשם הצהרה.

gils33

New member
לא להתעצבן../images/Emo140.gif

רק שיש נשים שעושות זאת בהפגנתיות וזה נראה וניכר ומרגיז. יש נשים, שאכן גם לשמור על צניעותן, עושות זאת בצד ולא באמצע הבית קפה בקניון ביום שישי ב- 11 בבוקר. קצת מבאס לאכול ולראות ציצי ענק מולך עם ילד שמחובר אליו. עכשיו - אל תכעסו,זו רק דעה,תעשו מה שאתן רוצות ונוח לכן,אני COOL עם זה.

smailie

New member
העמדה שלי לגבי הנקה ברשות הרבים -

אישית, אותי זה דוחה ומגעיל, אבל הנימוק הזה עדיין לא מספיק כדי שיאסרו על כך. אז אני משלים עם המציאוּת וממשיך הלאה.

schlomitsmile

Member
מנהל
מה מגעיל בזה? מנסה באמת להבין, לא להתווכח. מה מגעיל בדבר הכי טבעי בעולם- אם שמניקה את תינוקה? בעיניי זה מראה טהור ויפהפה. הענקה והנקה לא רק נשמעים דומה ../images/Emo13.gif ברור שלא כולם חייבים להרגיש כמוני, אבל גועל זה כ"כ קיצוני, לכן קשה לי להבין, אבל אני מנסה ../images/Emo8.gif

hirshfe

New member
לראות אישה מניקה זה דבר יפה מאוד

ולכל מי שיש קונטציה מינית מזה - צריך לבדוק את עצמו לדעתי

schlomitsmile

Member
מנהל
אני אישית לא אוהבת משחקי דוקא אם מישהי מניקה בכוונה לאור הזרקורים כדי למשוך תשומת-לב/לעצבן/להצהיר "אתם לא תגידו לי לא", זה נראה לי טיפשי שלא לומר אינפנטילי. מצד שני, מכעיסים אותי כלמיני איסטיניסטים שלא מזיז להם ציצי חשוף בפרסומות או בסרטים, אבל מצפים ממני להרעיב את התינוק שלי.

smailie

New member
גם לציצי חשוף בפרסומות אני לא אדיש

וזה מעצבן אותי (האם דבר כזה בפרסומות באמת תורם לאחוזי מכירות המוצר? טוב. שיהיה....). חוזר בי. אולי "מגעיל" זאת לא המילה המתאימה. בטח פחות דוחה מעשיית צרכים בפומבי. אבל מה שהתכוונתי לומר זה שטרם התרגלתי למראֶה כזה של אשה שמיניקה היכן שמתאספים אנשים. במחוזות פסטוראליים ומושלמים כדוגמת גן - עדן אשה מיניקה זה שיא היופי והחמימוּת. אבל לראות דבר כזה באמצע היום ובבתוך המציאוּת הפרוזאית שלנו זה פשוט לא עד כדי כך משתלב, כנראה.

gils33

New member
למרות שהייתי בכול הלידות

ולמרות שזה הדבר הכי מיוחד ויפה ומדהים בעולם קשה לראות את זה בוידאו.

למעלה