תיפקוד המוקד העירוני

תיפקוד המוקד העירוני

קיבלתי אימייל שמבקש שאני יפתח בשאלה על תיפקוד המוקד העירוני ברמלה אני יחדד את השאלה איך התיפקוד של המוקדים העירונים בלוד ורמלה ? זמן התגובה של הטלפן/ית ,זמן התגובה בטיפול בתלונה ,דרך הטיפול בתלונה . תכתבו את דעתכם אולי יש מקום לשפר ואולי באמת גם נצליח גיא

crazy111

New member
המוקד העירוני ברמלה נרדם בשמירה

הטלפנית עונה לאחר זמן רב של צלצולים בלתי פוסקים אם בכלל. התלונה לאחר שכבר מתקבלת במוקד, עוברת אוטומטית ברשת המחשבים למחלקה הרלוונטית. המחלקה שאמורה לטפל בבעיה, מוסרת שלא קיבלה את התלונה מהמוקד, למרות שאם היו טורחים היו רואים שהיא מופיעה אצלם במחשב (כולם בטלנים). ברמלה המוקד מאוייש על ידי מוקדנית אחת עד שעות הצהריים ומשעות הצהריים ואילך המוקד בכפר סבא "מטפל" בתושב הרמלאי. מה שאומר שאין טיפול. השירות אם בכלל ניתן, הוא רק בשעות הבוקר וגם אז צריך לקוות לטוב.

zivsb

New member
../images/Emo88.gifקודם לומדים את הבעייה ואח"כ

מוקד עירוני ברוב הראשיות מופעל משמרת אחת בשעות העבודה הרגילות לאחר מכן ישנו זכיין המפעיל את המערכת מהמוקד שלו למשל ברמלה או בלוד מזמינים אמבולנס בראשל"צ בכל עמדת עבודה יושב או יושבת עובד או עובדת כמוך וכמוני איך שדורשים מהם הממונים שאנחנו בחרנו השירות הוא תוצאה ואת התוצאה את אני ואתה קובעים (אסור פוליטיקה)

crazy111

New member
נכון, אבל

אותו זכיין שממשיך להפעיל את המוקד בכפר סבא אינו מעניק את השירותים הנדרשים ממנו כמוקד. אדם מרמלה המתקשר למוקד ומגיע למוקדנים בכפר סבא נענה כי יטפלו בו מחר בבוקר. אז כיצד הואילו חכמים בתקנתם?

crazy111

New member
מה כבר יש לשאול

לביא עושה מה בראש שלו וגם אנחנו התושבים הבנו את זה. לטובתו יאמר שהעיר נראית אחרת מאז שהוא ראש עיר. נשאלת רק השאלה כיצד בארנונה לא קיצצו ובשירות שמקל על התושב כן קיצצו.

zivsb

New member
תשאל את לביא את השאלה הזו....

למה הוא לא מעביר למד"א את חלקו כך שתושב רמלה המזעיק אמבולנס ישלם פחות. כדאי מאוד ללמוד את הנושא חלק מהעיריות כולל לוד מרוויחות מזה המון כסף אבל מרFIRELOC מתלונן על פוליטזציה של האתר ע"י לודאים

crazy111

New member
לביא ניחן בהרבה סבלנות ואורך רוח

עובדה שמאפשרת לו להמתין כמה שרק צריך עד שיתחילו רשויות אחרות לשלם את חלקן למד"א ומוסדות אחרים.

מוקד שירותי חירום של מד"א101

מחולק ל 11 מוקדים אזוריים כלל ארציים לדעתי זה שונה מאוד מהשיטה שנוקטים ברשויות המקומיות לכל אזור במד"א יש תחנה או נקודת הזנקה כמעט בכל עיר וישוב כך שהמוקדן מקבל קריאה הוא ישר מעביר אותה לתחנה או לצוות הקרוב ביותר לאירוע . ותסכים איתי ידידי שזה לא פועל כך במוקדים העירוניים .

zivsb

New member
הואיל והסוגיה שנויה במחלוקת../images/Emo88.gif

תחנת ההזנקה שבלוד משרתת גם את מודיעין במזרח ואת בית דגון במערב שוהם בצפון לי יש סיפור אמיתי אבל הוא נגוע בוירוס פוליטי אני נלחמתי נגד השיטה שהונהגה ע"י ידידי שר הבריאות חיים רמון אבל אסור פ.....

זיו תיקון קטן

תחנת מד" לוד כבר לא משררת את מודיעין במודיעין קיימת תחנה ראשית בצמוד לתחנת הכיבוי בשוהם יש נה"ז (נקודת הזנקה) של תחנת לוד בית דגון מקבלת שירותי אמבולנסים מתחנת ראשון

גיא העיקרון המוקד מד"א שעונה

לטלפונים זה בראשל"צ ואז הוא מעביר למרחבים תאירועים זה כמו מוקד 100 של המשטרה שמעביר אירועים רק למרחב שפלה שזה יושב בלוד

zivsb

New member
משוגע 111 צודק! תקציב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תקציב|!

תקציב עירוני הוא בדיוק כמו תקציב משפחתי סדר עדיפויות. ואת הסדר קובעים ראש העיר והמועצה ואת אלה אנחנו בוחרים. (כאן אני עוצר)

מוקד עירוני של עיריית רמלה

כן, כן, כן, כן, זכה בזה חבר של מנהל פיתוח ותשתיות, (סמנכ"ל העירייה) לא היה מכרז ולא בטיח, החליטו וזהו, ולכן המוקד של רמלה יושב בכ"ס, אולי גם יעבירו את העיר לכ"ס, או שאפשר לאחד את רמלה עם כ"ס. נקודה למחשבה.

julypc

New member
המוקד העירוני מזה נרדם ... נוחר..

נו באמת הרי כולם יודעים את הסיבה קיצוצים, אין תקציב, רהארגון, צריך לדעתי להעיר את תשומת ליבם של כל התושבים בעיר. לפעמים זה עוזר. לרוב לא מי שיש לו נטייה לתת שירות לקוי לרוב יש "היסטוריה" ארוכה בנושא כך שאתה כנראה לא תהיה הראשון שמתלונן עליה. וכנראה גם לא אני. ככה זה כאשר מועסקים מנהלים שאינם כשירים, מקצצים איפה שלא צריך, ברמלה מועסקים מנהלים, שאין קשר בינם לבין ניהול, רוצים דוגמא, הגב' נורית לב, דוברת הערייה, אפרופו "תדמית" הערים רמלה ולוד, נושא שעלה בפורום. דבר אחד אני רוצה להדגיש, כמו בכל מקום יש כאלה שהם מקצועיים ונהדרים וכאלה שרמתם המקצועית(ולעיתים גם אישית) מתחת לכל ביקורת... אין להסיק על כלל העובדים ממעשיהם של חבורת לא מקצוענים . החלטה של העיריה לפעול כפי שהיא פועלת בתקופה האחרונה, אין אפשרות להתלונן, במוקד לא עונים, הפורום חסום להודעות "לפי שקול המערכת" ושום הודעה על ביקורת לא נכנסת לפורום, הצנזורה חוגגת , כיוון שתהליך זה נמשך זמן מה, המצב הוא בלתי אפשרי. הליקויים בקבלת החלטות מצד העירייה גורמות לנכות רגשית הפוגעת בתפקודה במתן שירות לתושב - זה מוכח

למעלה