תיפקוד המוקד העירוני

crazy111

New member
לא ידעתי שברמלה יש דובר

חשבתי שיואל לביא מיחצן את עצמו ואת העירייה בעצמו.

julypc

New member
crazy111 מה קורה לך?

1. יש דוברת שלא מתפקדת, ולכן יואל מיחצן את עצמו ואת העירייה. 2. העיר שלנו עיוורת , אבל העיוורון בתוכנו, ההסברה שלנו על הפנים וזה לא מפליא שנורית דוברת, צריך למנות אדם מקצועי או לפחות "איש או אשת הסברה" , התושבים בעיר תורמים לרמלה יותר מהדוברת שזה תפקידה.

crazy111

New member
אם כך נשאלת השאלה -

כיצד ראש עיריית רמלה מעסיק אותה. הרי יואל לביא אינו טיפש ודאגתו צריכה להיות בראש וראשונה תדמית העיר. איזה אינטרס יש לו לראש העיר להעסיק דוברת שאינה אשת מקצוע, כדבריך? לעניות דעתי, מהלך כזה אינו הולם את יואל לביא. מאידך, לך תדע לאלוהים הפתרונים.

julypc

New member
ל- crazy111 הולם ? את מי?

אני בהחלט מסכים ש"לשאול שאלות אינו דבר קל כל כך," ולענות תשובות כנראה קשה מאוד בלשון המעטה. אני מדמיין את אומללותה חסרת האונים של הדוברת, כאשר עולה שאלה , איזה התלבטות?! מה עושים! מה עונים? ואז יואל לוקח את המושכות ונדרש ממנו לעיתים דמיון ויצירתיות לענות במקומה. לגבי המהלכים של יואל ביחס למנהלי המחלקות , האם כולם אנשי מקצוע? התשובה היא לא , ולא לאלוהים הפתרונים אלה ליואל, למה לו להעסיק מנהלים מקצועיים כאשר כמעט בכל מחלקה יש מי שיעשה את העבודה של המנהל בשכר נמוך יותר. ועוד.... למה להתמודד עם מנהלים חכמים ממנו. תראו מי מועסק בתפקידים הבכירים ותבינו..., אגב הדוברת לא יוצאת מן הכלל בתחום הזה, ישנם עוד מנהלים כמוה. (בלי הכללות)

crazy111

New member
ניתן להבין איפוא

שיואל לביא מעסיק בובות, (לפחות,כדבריך, מרבית המנהלים) משלם להם שכר גבוה, כאשר העבודה נעשית על ידי אחרים במחלקה? היכן ההיגיון? האם המנהלים הללו מיועדים לשמש כתפאורה לעיריית רמלה, או שמא ליואל לביא? הכיצד? ולגבי הדוברת, עליה אתה מספר לנו, אם אין היא מדבררת כפי שהיא אמורה לעשות, מה בדיוק היא עושה שם בעירייה? הדברים שאתה מעלה כאן הם חמורים ואין להם כינוי אחר, מאשר שחיתות, הנעשית על חשבון משלם המיסים. אגב, שאלה: האם בעיריית רמלה יש מנהלים חכמים מיואל לביא?

מני05

New member
בעירית רמלה יש חכמים לא פחות

מיואל לביא. העיניין שלראש העיר המילה האחרונה וכל המנהלים חותמת גומי. ומי שינסה להיות חכם יותר ימצא את עצמו ב-
.

julypc

New member
מני, זהו שלא... החכמים

נשלחו
מזמן. וכל השאר חותמת גומי.

crazy111

New member
אז מה מעמדו של יואל היום?

ראש לשועלים? והאם זה טוב ליהודים?

zivsb

New member
ידידי../images/Emo70.gifיש גם עוזר אישי ועוד../images/Emo88.gif

כדאי לבדוק ולגייס מודיע סוכן חשאי או את ספר התקציב ושם לבטח ישאת:המזכירה והעוזרת למזכירה לדובר יש עוזרת ומזכירה וצלם שמע כדאי ותספר את זה לכולם גם ל FIRELOC

julypc

New member
zivsb , יש ויש ויש...האם זה תקין?

התשובה היא לא. לא אין מודיע, גם לא סוכן חשאי, וספר התקציב למיטב ידיעתי, פתוח לכל, שום דבר לא סוד בעירייה. לצערי ישנם אנשים מיותרים ולא מקצועיים שמועסקים בעירייה מסיבות הן פולטיות והן משיקולים זרים כאלה ואחרים. מבחינתי הפורום שקיים בתפוז, יכול להוות כלי לסייע לתושבים למצוא פתרונות יצירתיים לבעיות הצצות במהלך חיי היומיום לזהות טעויות / שגיאות ולפעמים להציע חלופות להוות קבוצת דיון בנושאים הקשורים בעבודת הפקידות הבכירה בעירייה וגם לתת ביקורת גם אם היא לא נוחה למישהו. כל המטרה היא לנסות ולשפר את איכות החיים בעיר הזאת על יד הצפת בעיות ולהעביר ביקורת ולעיתים לכתוב דברי שבח והלל.

zivsb

New member
יש תקין ../images/Emo70.gif../images/Emo88.gifויש לא תקין../images/Emo47.gif

ידידי חזק ואמץ מעורבות ציבורית זה חשוב מאוד במיוחד ערב בחירות
פרוש: לשבור את השליטה מהשליט

fireloc

New member
יש דבר כזה מוקד עירוני ברמלה ?

מצטער אבל כל פעם שנזקקתי לשירותי המוקד בעיר או שלא קיבלתי כלל ייחס או שהטיפול היה ממש גרוע . ואדון ZIVSB תעשה לי טובה ותפסיק לשרבב את שמי להודעותך אתה מנסה לרמוז למשהו תגיד את זה בכלו ואל תשחק משחקים ועוד דבר הפורם יורד ברמתו עקב הודעות שלך הדביליות והלא ברורות כלל אז תפסיק לקשקש נמעסת כבר

../images/Emo105.gifפיירלוק

אם כבר בחרת להדגיש מילה, תכתוב אותה ללא שגיאות כותבים- נמאסת ולא נמעסת. לגבי הפורום, זיו מרים את רמתו ווהודעות שלו הן היחידות שמעניינות פה אז אם יש לך איזו שהיא בעיה, איך אומרים? בעיה שלך, תתגבר! שבת שלום.

fireloc

New member
הסימפטית ומני05

לא יודע מה את קופצים ומשתוללים אדון ZIVSD עשה שימוש בשמי בצורה שמרמזת משהו ומכוונת אליי אז זכותי וחובתי להגיב . סימפטית לידעתך מר ZIVSB לא מרים שום דר רק מוריד תבדקי את כמות התגובות שהוא כותב חעצמו זה לא נירא לך קצת מוזר??? גם גיא ביקש ממנו להוריד קצת פרופיל בנושא הבחירות בלוד כי גם לנו תושבי רמלה יש מה לומר לא באתי לכאן לריב או להיות לכלס למישהו מכאן חבל שאת ומני חושבים כך ומנסים לגרור את השיחה לפסים אישיים אגב תודה על התיקון. טל

מני05

New member
fireloc > "נמעסת" כבר

אין לך שום זכות למתוח ביקורת על מה שניכתב בפורום, פרט לאחראי. זכותו של כל אחד לכתוב דברים שהוא חושב ובמיוחד אם הם נכונים.

מוקד עירוני בלוד

נזקקתי לשירותי המוקד מספר פעמים בחודשים האחרונים. יחסית עונים מהר. בדרך כלל יש להם תשובה מיידית וכשאין, מפנים לגורם המטפל ומספקים מספרי טלפון ובמידת הצורך כתובת. עד עכשיו לא נתקלתי בבעיות בשירות המוקד בלוד.

גם לי יש מילים טובות

על המוקד העירוני בלוד תמיד התלונה שלי עברה במהירות לגורם המטפל ולרוב הטיפול היה בסדר . אבל אני חושב שיש לתת דגש לזמן ההמתנה שהאזרח ממתין על הקוו ועוד דבר נוסף כשאומרים נחזור אלייך עוד 10 דקות זה צריך להיות עד חצי שעה ולא למחרת בבוקר אתה הבנת את זה ש....?

lj101

New member
רמלאים יקרים ראיתי חלק מהתגובות

שלכם ולא היה לי זמן, אז קצת מאוחר אבל לא נורא, יש לי שאלה קטנה והיא שב-28/10/03 יש בחירות למועצת העיר אולי נבחר באנשים שכן ישנו את המצב הקיים ?. אז מה דעתכם ?, אתם רוצים לשנות ?, או שנמשיך לבחור באופן סקטוריאלי ונמשיך לתת יד להמשך התדרדרות העיר.

למעלה