תיקון חשוב בקשר לבן של ניקולופולוס!

sony121

New member
תיקון חשוב בקשר לבן של ניקולופולוס!

אז לפני כמה דקות קיבלתי טלפון מאחד ממאזיני רדיו יאסו, כדי לאמת האם באמת בנו של ניקולופולוס, מנגן בדיסק של יאניס פולופולוס בהופעה חיה. שקטעים ממנה שידרה אלונה ידידתי ברדיו יאסו.ואפילו דאגה לציין שהקוריוז הוא "קוסטאס ניקולופולוס הבן של". הבהרה ותיקון גם לאלונה ידידתי היקרה. קוסטאס ניקולופולוס הוא לא הבן של כריסטוס ניקולופולוס!!!! ואגב קוסטאס ניקולופולוס הוא גם לא נגן בוזוקי,הוא נגן גיטרה ואפשר לשמוע אותו בהרבה פסטיבלים שמתקיימים ברחבי יוון,הוא נגן גיטרה גדול!! לבן של כריסטוס ניקולופולוס קוראים.................. וואסיליס ניקולופולוס ובמקרה ואו שלא במקרה בדיסק הזה שאת השמעת או משמיעה , הוא עזר בסאונד ובהקלטות ההופעה,כי פשוט זה חלק מהתחום שלו כבוגר הנדסת קול בקולג' בלונדון.וכמנהל האולפנים של אבא ניקולופולוס באתונה. נוסף להיותו נגן בוזוקי גיטרה ואפילו תופים!!! את וואסיליס ניקולופולוס הבן האמיתי של ניקולופולוס,אפשר לשמוע דווקא בדיסקים של פייגה זי'נה ואנה ביסי ואחרים, פעם מתופף ופעם מנגן עם הבוזוקי פעם מנגן גיטרה, כיאה לבן של. לא נורא טעות לעולם חוזרת -זה קורה-.לא כל ניקופולוס הוא הבן של כריסטו.

sony121

New member
ולראיה ...קבלו עטיפה

אגב ההופעה מאוד יפה,הדיסק מאוד מומלץ.

F a d i

New member
קודם כל ברוכים השבים

דבר שני מה את יודעת את יש לך ידע רב? מאיפה לך שקוסטאס הוא לא הבן שלו מקטרינה קוקה?
אה רגע אמרת שהוא לא מנגן בוזוקי (ורואים בעטיפה) והיא אמרה שהוא כן? טוב לא יודע מה להגיד על זה... זה כבר... מרים ידיים!

sony121

New member
אהלן פאדי. וכולם.ברוכים הנמצאים../images/Emo140.gif

ראשית נעדרתי מסיבות אישיות.וכבר מאתמול תודה לאל הכל בסדר. ......האמת,שטלפון אחד הערב הקפיץ אותי ולכן מיהרתי להגיב. אתמול בלילה קראתי משהו בקשר לנ"ל,אבל לא יחסתי חשיבות.ואפילו לא האמנתי שזה יצא לפועל.....????. חבל שזה קורה,אני מאמינה שהיתה לה כוונה טובה ושוב טעות לעולם חוזרת. לכולנו יש מידי פעם טעויות ומעידות לחלק מאיתנו לעיתים רחוקות- ולחלק לעיתים מאוד קרובות.

רוני 38

New member
אז מה סוניק משהי הצליחה לעצבן אותך

חבל שלא עיצבנה אותך כמה ימים לפני

eiki61

New member
סוניייייייייייייייי

סוני היקרה, אני הגעתי לפורום ואת נעלמת..וכעת קחי חיבוק
ברוכה הבאה, אין מאושרת ממני שחזרת ובגדול !!!

mangas

New member
to make a short story long

בתחילת שנות השבעים CK עבד עם כל הגדולים ובינהם STRATOS DIONISIOU. כאשר היו בהפסקות CK נהג להתיחד עם MARIA, אישתו של ANTONIS MAKEDONAS, בעל המזנון בחברת MATZA (בימים זוגיים) ועם KOULA KOUKA, אישתו של HARALAMBOS מהבית קפה מתחת לאולפן (בימים א', ד', ו') מהקשר עם MARIA נולד KOSTAS ולKOULA נולדה KATERINA. שני הבעלים האמינו שהילדים הכן שלהם וגידלו אותם בחום ואהבה. רק לאחרונה כתבת העיתון GROSSEN MALAKEN עלתה על הסיפור והדבר הובא לידיעת כל תחנות הרדיו. לכן מהיום יש להגיד KOSTAS NIKOLOPOULOS ו-KATERINA NIKOLOPOULOS. unbelivable but true (תשאלו את אחי השקרן)

eiki61

New member
קוסטה ?

לכריסטוס ניקולופולוס יש בן ובת, שמו של הבן וסיליס...וסיליס ניקולופולוס מוכשר כמו אביו , ימים יגידו ויעידו...וסיליס לא בקטע של לאיקה ורבטיקה במיוחד, הוא יותר בקטע הרוק . כריסטוססססססססססס תעשי לי גם איזה קוסטס הזוי...

מי שלא מחייך למשמע הסיפור של מנגס

כנראה שיש לו בעיה בפנים או שרק חזר מזריקת בוטוקס/בובקס בשפתיים ותשאלו את אחיו השקרן...

ZILEVO1

New member
למקורית חייכנו גם חייכנו

תודי שיש למנגס חוש הומור סופר מפותח.

עוד הפעם מעידות?מה הפעם?

זה קורה במשפחות הכי טובות. אהלן סוני ברוכה הבאה.

נטשה9

New member
סונייייייייייי איזה כניסה ../images/Emo140.gif

יא מלעונה לאן נעלמת? . תשמעי אולי ניקו בראיון לא רצה להגיד לכם שיש לו עוד בן שלא תעשו לו עין הרע. טפו טפו טפו

לפי החשבון אלברט איינשטיין היה האבא

אם זה כך,אז לפי החשבון אלברט איינשטיין היה האבא של אריק איינשטיין. ואהוד ברק הוא הבן של- נשיא בית המשפט העליון לשעבר אהרון ברק. ואחר כך כועסים עלי שאני כותב כאן הא?

תמנונה

New member
סוני זה כל השוני../images/Emo140.gif

יש חיים במוסיקה היוונית לפני סוניקולופולוס לבין סוני אחרי........ ברוכה השבה והשווה...היית חסרה. נונה

1X2X3X

New member
סוני121 יכולת לשלוח לה במסר פרטי

סוני אין לנו וויכוח איתך ועם מה שאת יודעת בעיקר של ניקולופולוס.אבל לא היה יותר יפה לשלוח לה הודעה פרטית שהיא טועה ולא כך כך נעים לי להגיד גם מטעה? רק מזכירים או אם טועים במשהו שקשור לדלאארס וניקולופולוס אתם ישר קופצים וחוגגים כבר אי אפשר לכתוב שום דבר בגללכם. איך שמסתכלים על זה כנראה שלכל החגיגות גורמים רק דלאראס וניקולפו.

למעלה