תיקון חשוב בקשר לבן של ניקולופולוס!

לפני שנים רבות

ניהל יורגו דלאראס רומן עם חוה אלברשטין נולד להם בן בשם לפטריס דלארשטין. לפטריס מנגן על חליל צד יפני ומלווה את איציק קלה בהופעות במועדון הכירכרה. יש לי דיסק מהופעה חיה, דיסק נדיר מאוד ואם תרצו אשלח לכם אותו. 1X2X3X האמת היא שהגיע הזמן שמישהו יחשוף את ערוותכם ברבים עד מתי חובבנים יעלוזו? לצערי לא הזדמן לי לשמוע ת'שידור של השדרנית היווניה המפורסמת שההבנה שלה ביוונית בערך כמו ההבנה שלי במקרמה.אבל לשימחתי יש לי היום בערב את הקומדיה השבועית של יום חמישי בערב עם השדרן המהולל שמשדר לנו דובדובן שבקצפת. צורה לכם ועל הפרצוף שלכם

אולי גם רצית שהיא תקח אותה לשיחה

אולי רציתם גם שהיא תקח אותה לשיחה אישית,ותזהיר אותה יותר לא לדבר שטויות,ולחשוב פעמים לפני שמבלבלים במוח לכולם. מה דעתך? ואחר אתם גם כועסים שאני כותב כאן. הא הא הא?

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

טוב שיש לנו מומחים כדי שיביאו לנו את העובדות ואת הסיפורים המעניינים... ובכ"ז, לטעות זה אנושי, רק מי שלא עושה , לא טועה...

רק אי אפשר לטעות שבוע אחרי שבוע

לפני שבועיים התבשרו על הופעה של דאלארס שכבר היתה לפני שנה( 26 לחודש מתקרב,מהרו בהמוניכם לקנות את הכרטיס,שאגב לזכות בפייס יש יותר סיכוי מלראות את דאלאראס בתאריך הזה. נכון פאדי?) אתמול גלינו שלניקולופולוס יש עוד בן וכל הראיון כביכול היה שקר אחד גדול חח אז נכון לטעות אפשר, רק צריך לעשות קצת הפסקות בין טעות לטעות בכדי לא להעמיס על המוח אחר כך אתם גם כועסים שאתה כותב כאן הא?.

למעלה