תיק במשטרה

bananago

New member
תיק במשטרה

אני מורה ושכן שלי פתח לי תיק במשטרה אני לא סיפרתי לאף אחד שפתחו לי תיק במשטרה ולמרות זאת מישהו בעירייה או במשרד החינוך דרש מהמנהלת לפטר אותי ולכן פיטרו אותי מהעבודה כל בית ספר שאני רוצה ללמד בו דורש ממני להביא תעודת יושר על תעודת היושר רשום שאף אחד לא יכול לבקש ממני להביא תעודת יושר ושזה מנוגד לחוק מצד שני המעסיק הוא משרד החינוך והעירייה (שניהם גופים ממשלתיים) מה אני יכול לעשות בנידון ? האם השכן יכול לבטל את התיק במשטרה ? אם כן איך הוא יכול לעשות את זה ?

בהחלט השכן יכול

לבקש את סגירת התיק במידה והוא ביחסים טובים איתך אחרת איזה אינטרס יש לו? בכל מקרה אסור לך להישאר עם רישום פלילי ויש עורכי דין המומחים במחיקת כתבי אישום ורישום פלילי. אם תרצה אוכל לתת לך שם של מישהו אמין. אין ספק שתלוי במה השכן האשים אותך ואם נקבע דיון.. כל טוב.

bananago

New member
תודה ושאלות המשך

למה אסור לי להישאר עם רישום פלילי ??? איך השכן יכול לסגור את התיק ???

השכן יכול לגשת למשטרה

ולהגיש תצהיר שהענינים ביניכם התבהרו וכי הוא מבקש לסגור את התיק!!!השאלה ההאם הווגד כבר כתב אישדום נגדך או שעדיין לא אם לא אזי הוא יכול לבקש זאת ולציין במשטרה כי העניינים ביניכם הסתדרו על הצד הטוב ביותר וכי הוא לא רוצה לפגוע בך שלא כדין לגבי הרישום הפלילי בדרך כלל אין רישום לפני הגשת כתב אישום והרשעה לכן חסרים לי פרטים לגביך בכל מקרה אני מתפלאה על דאלתך אתה רוצה שיהיה רישום פלילי הרי הוא מפריע לך להתקבל לעבודה כמורה...אתה חייב לסגור את התיק מייד תן פרטים נוספים בהתאם למה שש ששאלתי לעיל

bananago

New member
תודה אשמח לשאלות ובמיוחד לתשובות

לא הוגש כתב אישום ואין שום הרשעה כל מה שאני יודע זה שהחוקר במשטרה אמר לי שהוא פותח לי תיק חוץ מקבלה לעבודה כמורה האם זה יכול להפריע בעוד מקומות ? איך זה מסתדר אם זה שאף אחד לא רשאי לראות את התיק המשטרתי שלי חוץ מאלה שהמשטרה נתנה להם את התיק שלי האם התיק הזה יכול להיסגר אחרי כמה זמן ?

אני שמחה שאין כתב אישום

בכל מקרה האם השכן מעוניין לסגור את התיק?אז מדוע הוא לא ניגש לתחנה ומקדם את הנושא? כיצד יש לך רישום פלילי?בדר"כ הרישום לאחר כתב אישום והרשעה... לשאלתך..לא טוב שיהיה רישום פלילי לאף אחד,אתה רואה שמשרד החינוך בדק פרטים עלייך וכאשר מבקשים תעודת יושר על אזרח ויש רישום פלילי האמת יוצאת חסרים פרטים לגביך...בהתאם למה שכתבתי לעיל רב הנסתר על הגלוי אם תענה באריכות אז יגיע פתרון הולם

bananago

New member
המשך

השכן פתח לי תיק על איומים וכשהחוקר שאל אותי אמרתי לו שזה נכון והפללתי את עצמי יתר על המידה ואז החוקר אמר לי שהוא פתח לי תיק אני לא יודע אם השכן מאוד רוצה לסגור לי את התיק אבל אני יודע איך הוא מרמה את מס הכנסה ויש לי הוכחות מצולמות בוידיאו השאלה הכי חשובה היא איך משרד החינוך יכול לדעת שיש לי רישום פלילי הנושא הזה חסוי האם המשטרה מעבירה למשרד החינוך מידע ? או שמשרד החינוך לוקח מידע בצורה לא ישרה ? אם חסרים פרטים אז אשמח שתשאלי ואנסה לענות

נראה לי שרב הנסתר על הגלוי

אתה מצלם בוידאו את השכן מעלים.....כיצד? הוא עובד בבית או שאתה עוקב אחריו על מה איימת עליו? אולי תכתוב לו מכתב מחילה ותבקש שיסגור התיק? אתה בעצמך ציינת שפיטרו אותך ורצית לעבוד במקום אחר אך גם שם גילו שיש לך תיק אם השכן יסרב אתה חייב לקחת עו"ד שיסגור התיק הכי בריא

bananago

New member
שאלה

המשטרה לא הגישה כתב אישום האם בעתיד המשטרה תוכל להגיש כתב אישום גם אם עברו כמה שנים

השאלה כמה זמן עבר מיום הגשת התלונה

של השכן.הם יכולים להגיש בעתיד ייתכן שהשכן לוחץ אולי לא. הם ממליצים לפרקליטות על הגשת כתב אישום ולעיתים גם לאחר כתב אישום הנאשם מגיש ערר ולעיתים כתב האחשום נמחק איני מבינה מדוע אתה צריך את הלחץ המיותר.. עשה מה שצריך לסגור התיק ותהיה רגוע.

למעלה