תיק פלילי בבקשה תכנסו @@@

אבו גבר

New member
תשובה ..

זה היה מעשה גניבה של רכוש עם עוד נער , זה קרה במספר מקרים במקומות שונים ודברים שונים , ומה שאני פוחד ולא רוצה זה שאנשים יראו שיש לי תיק , ושאני לא יתקבל לכבודות גבוהות וכל מיני כאלה , אני רוצה שהתיק יהיה סגור .. וכן אני קטין מתחת ל-18 .. במה זה יפגע לי יכול להיות שעוד מעט יהיה המשפט , ואני לא יודע מהל עשות מה השופט/ת יגידו .. מה אתם ממליצים אתה ..?

אבו גבר

New member
..

נגררתי אחריו הוא פיתה ואני עשיתי איתו את הדברים לא שחסר לא חסר לי כלל וכלל , הוא גרם לי לרצות את זה לא חשבתי עד 10 ראש לא רענן , עופר בבקשה תמליץ לי מה לעשות הקצינת מבחן לא יכולה להמליץ למטרה כי זה כמה מקרים שונים , אני לא יודע מה לעשות להתנדב כדי לחפר על המעשים לשפר ציונים , והבצפר ידבר איתם , מה אתם ממליץ לי , קשה לי עם הנושא הזה מאוד אתה לא יודע כמה יש לי בלב , ואני רוצה פשוט לצאת מהעולם הזה... בבקשה תנסה לעזור לי עופר .

אבו גבר

New member
תיק פלילי בבקשה תכנסו @@@

שלום רציתי לשאול , יש לי בעיה אני קיבלתי 4 אירועים שונים שנקלעתי אליהם הצטערתי נגררתי , והקצינת מבחן אמרה לי שהיא תעזור להמליץ ולסגור את התיק אך אמרה שהיא אפשר אחר כך כי זה 4 מקרים שונים , והיא אומרת שהמשטרה תהיה זאת שתחליט מה יהיה והמשטרה בכלל לא מכירה אותי , ואני לא יודע מה לעשות כי הקצינה אמרה שאני מאוד נחמד ושאני לא נראה כזה ובאמת שיש סיכוי שיסגרו לי את התיק , אבל יש סיכוי שאני יהיה במשפט , ואני לא יודע איפה לקבור את עצמי אני אף פעם לא דמיינתי את עצמי ככה , ואני מדוכא כל כך אני לא חשבתי , אני יודע שבחיים לא אעשה דברים כאלה יותר , אז מה אתם ממליצים , שיהיה לי משפט אני פוחמד מה יגידו וכולם אומרים לי שאני חכם יש לי התנהגות טובה , אני לא נראה כזה , ואני רוצה לציין שזה קשור לרכוש .. ואני נער , אנא המליצו לי .

למעלה