תיראו טלביזיה....

תיראו טלביזיה....

תיראו את ההרס והבלגן - הפרצוץ של אולמרט !! ואים יבחר זה רק יחמיר !!

תומרס1

New member
מה אני רואה???

אני רואה שישראל היא מדינת חוק.. וקבוצת מתיישבים שגרים באופן לא חוקי לא יערערו את שלטון החוק... שוב אני לא שמח על התמונות הקשות.. אבל אני שמח שיש שלטון חוק יציב במדינת ישראל...

צודק.

גם בגרמניה היה שלטון יציב. איזה סדר. איזה יציבות שלטונית. אז הלכו כמה מיליונים. אז מה העקר מדינת חוק. אין עוד ערכים.

למה רומז

אני חושב שדיברתי ברור. אם שלטון החוק זה העיקר אז מה ההבדל...? אני לא אומר שאולמרט נאצי אבל אני בהחלט משווה.

אשרת

New member
פששששששש

יופי של השוואה. כל מי שלא יורד על 4 לרגליו של המתנחלים הוא נאצי. כל מי שדורש ששלטון החוק יאכף - נאצי. כנראה שאני והחלק השפוי של העם הזה, ואתה למדנו היסטוריה קצת שונה וכי ההגדרה של נאצי כנראה מאוד שונה. הגיע זמן שהימין הקיצוני והביזיוני הזה יפסיק לספספר בזכר השואה.

אני דווקא

לא ימין. אבל בשם החוק ובשם היציבות השילטונית קרו הרבה דברים אפלים. ממשלת מעבר עושה פינוי ממש לא הכרחי בשם היציבות בשביל רווח פוליטי ואת מצדיקה אותם? אני לא בעד מאחזים או התנחלויות חדשות. אבל פינוי יהודי מבית שנבנה על קרקע פרטית זה מעשה חסר לב. תלמדי את ההיסטוריה של המקום ותגידי לי מה ההצדקה לפנות.

אשרת

New member
אי פה שום אפלה ושום בטיח

תסלח לי, אבל ההתנחלות הזאת --> בלתי חוקית!! מה לא ברור בביטוי ב-ל-ת-י ח-ו-ק-י?! והגיע הזמן שיתחלו לאכוף שם את החוקים של המדינה. האנשים פלשו לאדמות שלא שלהם , התבקשו לעזוב , החליטו שבה להם לשחק בקאובוי עם הצבא והמשטרה , ועכשיו - זה בעיה שלהם. ואגב, לידעיתך, השטחים , שאתם כל כך מגוננים עליהם , מעולם, אבל מעולם לא סופחו למדינה, ולכן לפחות רשמית, הם לא שלנו. אז הנה לך הצדקה מוסרית למה צריך להעיף את העבריינים הללו משם.

תומרהיס

New member
צריך גם לזרוק את הבדואים והפלסטינים

שבונים באופן בלתי חוקי אחרי שיעיפו את כל הבדואים והפלסטינים שבונים באופן בלתי חוקי וגם את אולמרט שיושב בקטמון הישנה, בבית של משפחה פלסטינית עד 48 אני אישית אבוא ואפנה את עמונה חוק זה חוק וכולם שווים בפני החוק

אשרת

New member
תגובה.

"חוק זה חוק וכולם שווים בפני החוק"-- צודק בכל מילה. אבל אחד לא סותר את השני. ומאוד נחמד שאתה היית בא ומפנה את עמונה, אבל בשביל זה יש את כוחות הבטיחון. ואתה לא יכול להצדיק טרפה על ידי נבלה. איזה מן נימוק והגיון זה?

תומרס1

New member
לידיעתך...

המתנחלים שיושבים במקום לא חוקי וממשיכים לבנות באופן לא חוקי ניסו היום לעתור לבג"צ והוא מצידו דחה את העתירה... אז לבוא ולזרוק טענה של רווח פוליטי זה לא רציני.. חוק זה חוק ואף אחד לא מעל החוק...

um21

New member
חוק למי?

בעמונה קיימים 9 מבנים בלתי חוקיים, נכון לא בסדר, אבל בנגב ובגליל קיימים אלפי מבנים בלתי חוקיים מישהוא מפנה אותם? למה נוקטים ב"מדינת החוק" איפה ואיפה?.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

זה התירוץ שלכם? אם הערבים בונים בצורה לא חוקית, אז גם לנו מוכר? אם מישהו רצח ולא נתפס , אז גם לך מותר לרצוח? אנלוגיה עלובה לחלוטין.

mean girl 16

New member
אני לא חושבת שזה תירוץ -

זה בא כנגד הטענה יפת הנפש של הרצון לאכוף את החוק.

תומרס1 , איפה אתה גר ???

אים המצב ימשיך, בקרוב גם אותך יפנו !! (זה רק עיניין של כמה שנים + כמה פוליטיקאים שונאי עמם)

mean girl 16

New member
חוליגנים../images/Emo122.gif

נכון שאי אפשר להצדיק את מה שקורה בעמונה בשום אופן, אבל גם הממשלה שלנו צריכה להפסיק להיות כה יפת נפש ולהתחיל לדאוג גם לעשרות אלפי המבנים הלא חוקיים של הערבים. אולמרט לא צריך להשתמש באמצעים כאלה בשביל להסית עינינו מניצחון החמאס ולהראות לנו איך הוא נכנס לתפקיד וכמה שהוא בעניינים.

תומרס1

New member
על מה את מדברת???

להראות לנו??? מדובר במקום לא חוקי ובהתיישבות לא חוקית ומה שצריך לפנות יפונה!!! אף אחד לא מעל החוק! אף אחד לא מנסה להסית מעיננו את ניצחון החמאס. אי אפשר להעלים את זה.. זו המציאות ואיתה צריך להתמודד.. אבל באמת מטריד שילדים זורקים אבנים על חיילים ושוטרים זה מה שמציק לי באמת כרגע. זה איום ונורא!!!

mean girl 16

New member
ברור שאתה גם צודק, אבל..

צריך גם להתעסק בעשרות אלפי מבנים לא חוקיים של ערבים בנגב ובגליל. זה מאוד עצוב לראות שהמדינה שלנו עסוקה יותר במאבקים פנימיים ולא בשאר, וגם לא נראה שזה הולך להשתנות בקרוב. זה נאיבי לחשוב שאין קשר. ביום שנבחר החמאס כבר היה ברור שתוך שנייה הולכים לעסוק לפנות מאחזים בשביל להסית אותנו ממה שקורה. פנו לאולמרט בבקשות לפשרות- אתה לא חושב שהיה כדאי לו לקחת אותן? למה הוא התנגד לכל פשרה? אם היו מעכבים את העניין בכמה ימים, ולא היו לנו 250 פצועים(שוטרים וילדים יחדיו), ביניהם כמה כמה פצועים קשה מאוד- זה לא היה שווה את זה? הבעיה היחידה היא שזה היה מפספס את המטרה, שהיא כמובן להסית עינינו מהמחדל של ניצחון החמאס. וזה עובד כמו שצריך.

למעלה