תיראו טלביזיה....

גסי27

New member
תומרס - רוץ עכשיו לפנות ישובים ערבי

את כל הישובים הערביים הלא חוקיים אני רוצה לראות אותך עכשיו רץ לפנות... אבל זה ברור שלא יקרה כי הערבים הם כאלה נשמות טובות שלא עשו רע ולא רצחו אף אחד, הם סה"כ נלחמים על הבתים שלהם..... (נשמע מוכר לא? רק שאת היהודים נוח לכם לקרקף.... מעניין למה השנאה שלכם כלפיי היהודים כה תהומית...)

JOSEF272

New member
מדינת חוק

תלמד קודם כמה מבנים לא חוקים יש בנגב אצל הערבים וכמה מבנים לא חוקיים בישובים הערבים ברחבי הארץ אז להתחיל לאמר מדינת חוק מתי שנוח זה בסדר ולעצום עין שיש אותו הפרת חוק אצל הבדווים והערבים זה בסדר לפינו הזה כמה שיהיה חוקי יש ריח מאוד פוליטי אפשר היה לעשות אותו באחד באפריל

אשרת

New member
הם פוצעים אנשי בטחון!!!!!!!!!

אשר מרפים נפשים על מנת להגן על חבורת החוליגנים הזאת, שאין להם לא דין ולא דיין
אתם פשוט מגעילים אותי יותר מיום ליום.

תומרהיס

New member
תת אלוף אפי איתם ופרופ' אלדד

לא נראים לי בדיוק האנשים שמרביצים לשוטרים ואנשי מג"ב ולמרות זאת אחד עם פגיעת ראש והשני שבר את היד השוטרים האלה הם חבורת ערסים שנתנה מכות באזרחות ועכשיו נותנת מכות עם מדים גם אני מגנה את הילדים שזרקו אבנים ויחד עם זאת אני מגנה את משטרת ישראל ואת יחידת מג"ב על התנהגותם הברוטלית. חבל שעשרות שוטרים בנוסף למ"מ רה"מ גורמים לדברים להראות כך

אשרת

New member
תגובה.

תת אלף אפי איתם ופרופ' אלדד, החליטו לשים את עצמם בחזית עברייני החוק. אדם אשר בא למקום שהוא יודע בבירור שיש לו סיכוי די טוב להפגע, אז, מה אני אגיד לך - בעיה שלו. שעכשיו איתם יבכה וילל לעצמו למה הוא נפגע. אם הוא לא היה עושה את המעשה המטופש הזה על מנת לזכות בעוד כמה קולות בקלפי, כנראה שלא היה נפצע. מי שמשחק באש- שלא יבכה אם הוא נבכה. התנהגות ברוטלית? ייתכן וחלקם אכן ברוטלים. יש את מח"ש. אבל שהמתנחלים, אלו שהחליטו לשים *** על החוק, ולזרוק אבנים ולהרביץ לשוטרים, לא יבכו כאשר ממתייחסים אליהם באותה צורה. וכמובן, אפילו לא התייחסתי לכל מילות "המחמאה" שהם מעניקים לאותם אלו ששומרים עליהם

תומרהיס

New member
טענה של אנסים

את נשמעת כמו כל האנסים שמאשימים את הבחורה שהתלבשה פורוקטיבי עמונה לא הייתה שטח צבאי סגור למיטב ידיעתי, וגם אם כן, אין שום הצדקה להכות באלות לכדי שבירת ידיים ופציעות ראש באנשים שלא מזיקים בכלל ואפילו מרגיעים את הרוחות הילדים שהשתוללו צרכים להענש, אבל המפקדים שנתו פקודות לגרום לפגיעות ראש וסירוסים צריכים להכנס לשנים רבות לכלא. אם נראה לך שאם יש ילדים ששמים *** על החוק מצדיק ששוטרים ישימו *** על החוק המצב שלך קשה. למה לא מפתיע אותי לשמוע טענות כאלה ממנהלת פורום של מפלגה ששמה לה לדגל להילחם בעניים ובחרדים?

אשרת

New member
ממש..

משמ בתור אחת שנאנסה אני ממש לא בצד של חלאות אדם. פחחחחחחחחחחחחחח, אלדד מרגיע ? את מי הוא בדיוק מרגיע? את האדמה? את הבניים? הבן אדם הסית קשות נגד כוחות הבטחון ונגד הממשלה? אתה אולי יכול לעבוד על עצמך ועל תומכי הימין, אבל צר לי, אבל לצערי הרב, אני שומעת את הפרופסור הזה יותר מדי בתקשורת, ואדם אשר קרא למרי אזרחי- לא יכול להרגיע כלום, אפילו לא את עצמו. דבר שני -- אני לא יודעת מה יש לכולם היום עם דיבות וכו'? מאיפה לך לדעת שזה מה שזה ההוראות שנתנו להם? היית שם? שמעת את זה? או שפשוט סתם נוח לך להאמין בזה על מנת להדציק את המכות שהחברים שלך חטפו, חס וחלילה שהחברים שלך הרימו ידיים על כוחות הבטחון, אה? שוטר אשר הרים יד על אזרח ללא סיבה טובה ולא עלפי חוק - שיעיפו אותו לכלא, ומבחינתי שאותו אזרח גם יתבטא את השוטר אזרחית! אזרחים אשר מסרבים לפנות שטח ומסרבים להשמצע לצו בית משפט, ולמרות שהשטח גם הוכרז כשטח צבאי , ובכל זאת מסתננים, שלא ידברו על החוק, שלא ידברו על דמוקרטיה, אי אפשר לאוכל את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. ואגב, מה הקשר בין זה לבין זה שאני חושבת שזכותי להנות מהכסף שאני מרוויחה ולגדל בו את הילדים שלי במקום את הילדים של החרדים שלא חושבים שניה לפני שהם מתרבים?

תומרהיס

New member
מתנצל

על הדימוי שעשיתי אם פגעתי אני מתחרט מרי אזרחי לידיעתך לא כולל אלימות כלשהי אין שום הצדקה להכות אנשים חפים מפשע כמו אלדד איתם ורבים אחרים גם פורע חוק זכאי למשפט גם כלפי פורעי חוק יש לנהוג בדרך דמוקרטית ועל ידי סירוס כמה עשרות נערים לא תנצחו את "השד הדמוגרפי" שישאיר אותכם מיעוט תוך זמן לא רב. להנות מניצול עובדי קבלן וכד' שעובדים פי עשר קשה מכל עו"ד של הסיעה החילונית או שינוי זה מראה על אותו חוסר אכפתיות כשמנסים לא לשבור ידים ורגלים אלא גולגלות. לא הייתי מתלונן אם רוב מוחלט של הפצועים היו פצועי גפיים הבעיה היא שרובם חטפו אלות בראש. ושוב התנצלות על הדימוי שהשתמשתי בו.

אשרת

New member
תגובה

ראשית, התנצלותך מתקבלת כמובן
שנית, כאשר מישהו מיידה לכיווני בלוק, או אבן , ואני חושבת שהאקט הזה מסכן את חיי , יש לי את הזכות להגן על עצמי. גם לשוטרים יש את הזכות להגן על עצמם מני חבורה של פורעים. תסלח לי. אחרי שהם מצליחים את חייהם יש לכבול את אותם פורעים, ולהובילם אחר כבוד לתא המעצר, ומשם לבית המשפט ומשם לכלא.
דבר אחר, מה הקשר לשינוי ולנושא הזה של הדיון? אני יכולה להבטיח לך, שאם מישהו היה מעיף עלי בלוג לכיוון הראש שלי, כנראה שאותו בחור היה נשאר עקר לכל החיים שלו, במקרה הטוב. הגיע הזמן שנוער הגבעות יבינו - מי שמשחק באש - נכוונה. ומי שלא מוכן לקבל את מדינת ישראל , ואת חוקיה ואת החלטותיה, יש לו בעיה. שישא בתוצאות. ולא ברור לי , כיצד אמהות היו יכולות להביא את התינוקות שלהם למקום כזה.

תומרס1

New member
אם אתה אומר שהשניים הנ"ל

לא אלימים אז איפה הם?? מה הם בדיוק עשו שם? הם ניסו להרגיע את הרוחות?? הם יצאו נגד זה בתקשורת? הם גינו כל תופעה של אלימות? ועוד נגד אנשי הביטחון?? היכן הם?

על דברים שניראים לך חוסר צדק מוחלט

לא תמחה? אתם מנסים לשלול מאנשי הימין את זכותם הלגיטימית למחות על דברים לא צודקים?! אתם, שכביכול שואפים לדמוקרטיה, לא מאפשרים התנגדות לדבר כ"כ לגיטימי??!! אתם צבועים ושקרנים!! לא ראיתי אתכם מוחים על האלימות הקשה מצד הערבים כלפינו!!!!

תומרס1

New member
מספיק פעם אחת לשלוח תגובה...

אבל מי זה אתם???? אני לא שקרן ובטח לא צבוע... הסבירי ונמקי!!! תודה

לא תמחה? אתם מנסים לשלול מאנשי הימין את זכותם הלגיטימית למחות על דברים לא צודקים?! אתם, שכביכול שואפים לדמוקרטיה, לא מאפשרים התנגדות לדבר כ"כ לגיטימי??!! אתם צבועים ושקרנים!! לא ראיתי אתכם מוחים על האלימות הקשה מצד הערבים כלפינו!!!!

אשרת

New member
כאשר הערבים השתללו פה

הם ספגו 13 הרוגים. אנא העירי את עיני כל הפורום על מספר ההרוגים היהודים שיצאו היום מהפרוענות שהבאתם על עם ישראל? ואין בעיה, תמחו , תפגינו בצורה חוקית, ובמקום חוקי. יחי ההבדל.

למעלה