תירגום מילולי לשיר דונט קרי

תירגום מילולי לשיר דונט קרי

אל תבכי הלילה אני עדיין אוהב אותך בובה אל תבכי הלילה אל תבכי הלילה ואל תבכי הלילה דברי אלי ברכות יש משהו בתוך עינייך אל תתלי את ראשך בתוך צער ובבקשה אל תבכי אני יודע איך את מרגישה בפנים היה לי מקודם משהו השתנה בתוכך ואת לא יודעת אל תבכי הלילה אני עדיין אוהב אותך בובה אל תבכי הלילה אל תבכי הלילה יש גן עדן למעלה בובה ואל תבכי הלילה תני לי לחישה תני לי אנחה תני לי נשיקה לפני שאת אומרת להתראות אל תיקחי את זה קשה עכשיו ובבקשה אל תקחי את זה רע כול כך אני עדיין יחשוב עליך והזמנים שהיו לנו בובה אל תבכי הלילה אני עדיין אוהב אותך בובה אל תבכי הלילה אל תבכי הלילה יש גן עדן למעלה בובה ואל תבכי הלילה ובבקשה תזכרי את זה שלעולם לא שיקרתי ובבקשה תזכרי איך אני מרגיש עכשיו בפנים מותק אבל את תהי מוגנת עכשיו סוכר את תרגישי יותר טוב מחר בואי עכשיו עם אור הבוקר בובה אל תבכי הלילה אני עדיין אוהב אותך בובה אל תבכי הלילה אל תבכי הלילה יש גן עדן למעלה בובה ואל תבכי הלילה ואל תבכי אל תבכי לעולם אל תבכי הלילה בובה אולי יום אחד אל תבכי אל תבכי הלילה

קודם כל ח"ח על היוזמה

דבר שני "איך את מרגישה בפנים היה לי מקודם "לא מדיוק,פיספסת את כל המשחק המילים שהיה פה, אם כבר "אני יודע איך זה מרגיש פנים,הייתי שם מקודם" תוסיף את זה לחיוך זדוני של אקסל ,ותבין למה הוא מתכוון.

תודה

אבל פירשתי מילה במילה כמעט וזה באמת לא היה נראה לי טוב מה שאני רשמתי תודה על התיקון והבנתי למה מתכוון אקסל

ROCKET QUEEN2

New member
מגניב, אחלה שיר

שיר אחלה. תודה רבה על התרגום, קבלי ח"ח על היוזמה.

רק חבל

שאני בן ולא בת אם היתה מסתכל על הודעות קודמות היית מבין י'פריק קשוח ואפל

ROCKET QUEEN2

New member
מספיק עם הקשוח ואפל הזה.

אל תקראו לי ככה, אני חדש ואני לא ידעתי שאתה בן.

Y035

New member
תגיד

למה אתה מגיב לעצמך? משני יוזרים שונים

חחחחחחחחחחח

זה יכול להשמע כלכך כשיר דיכאון כבד! תנסו לדמיין את זה! יא-אאלללה! שינוי קטן במילים ויש שיר דיכאון לפנים.

אח שלי בכלל

קורא לשירים שאני שומעת דיכאון באנגלית, אבל הוא שמע רק את העצובים.(מראה עד כמה הוא מבין במוזיקה
)

תשנה ת'מילים ותפרסם ת'שיר

דיכאון בפורום ניראה למה אתה קורא שיר דיכאון ל-פ-נ-י-ם

אחי לא נעלבתי

רשמתי את זה כי אתה צודק זה באמת יהיה מגניב ליראות את זה בתור שיר דיכאון אז רק אמרתי שתשנה את המילים וניראה את שיר הדיכאון שתצליח להוציא מי זה

למעלה