תכינו מתנות

אז זהו שלא...

חמוד גם אם תרצה אני לא אגע בך..וכולנו יודעים שאתה רוצה.. אבל שפנים לא עושים לי את זה לעומת גולשים... חבל...

סנטה

New member
STOP

דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

כולם יודעים?!...חחח מה אכפת לי

מה אחרים יודעים...אני יודע...שגמרתי עם אשכנזיות! לא נוגע בהן!! לא כדאי לך שאני אגע בך אחרת את תלכי שבוע כאילו יש לך שפשפת דו כיוונית..

Action force

New member
עדי, אולי תשתוק כבר...

נמאס לי להכינס לפורום ולראות את ההודעות שלך... זה מתחיל ממש להרגיז...

יש לי פתרון!!! אל תקרא ת´הודעות!

יאללה מה אתם דפוקים?! כל הזמן מעירים! אל תסתכלו בהודעות זה לא יפריע לכם! יאללה תקע גרעפס בכוס ותתעלף....

פחחחח...אשקרה יומהולדת דרוזית

דניאל..איכס אני לא סובל אותך...! מה שם הזה שאת מוציאה על מתן יא חסרת בושה! הוא בא לעזור לך אמן תתאבדי ביום הולדת שלך או שתשתי הרבה תשתכרי ומישהו יזרוק אותך מהגג או משהו לא אוהבים אותך ואל תעשי את עצמך שיכורה בשביל שיאהבו איכס יא מפיצת שמועות מתן לא שם עלייך אצבע הוא ממש רואה אותך ממטר בא לעזור לך כי עשית צחוק מעצמך וככה את מגיבה לו! תתביישי! ד"א למסיבה שלך..יהיה שתייה וזה? סתומה...

אה? מה?

מה יש לך? מי בכלל אמר משהו על מתן יחתיכת מפגר טוב לא בא לי לדבר איתך ואלתשאל כמה נאי אוהבת אותך!!!!!!

חברים מספיק ../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

לא רק אתמול סיכמנו שאנחנו פותחים דף חדש ?! חברים מספיק !!! דיי, זה לא נעים להיכנס ולראות אותכם רבים! בבקשה מכם ! מרקו וזהו!!!

בן יחתיכת מכעור!!

בןןן ומה גורם לך לחשוב שאני מחבבת אותך איכשהו? ומי בכלל מזכיר את מתן בשיחה מה אהת רוצה? שם עליי אוי באמת חרב עולמי זה ממש מה שאניצריכה שהוא ישים עלי עכשיו באמת עצוב לי אז זהו שלא!! אמ ונריאה לי אתה מתבלבל ניראה לי אותך זה שלא אוהבים ידחוי!! סתומה מי שהביאה אותך!!! ושיכורה יחתיכת מפגר לך חפש תחברים שאין לך שחק כדור עף ותעיף כדור על הפנים שלך יחס חיים וחברים!!!

אגב יום הולדת

אז כמה עדכונים... יום שישי יום הולדת לאיציק וענונו... יום ראשון יום הולדת לי.. (מזל"ט) ולגלעד בן לולו שגדול ממני בחצי שנה ב - 18 יום הולדת לגל אגדי

יופי וזה אומר...

שירן תוצאי מההורים כסף...ותלכי לקנות לשחף מתנה... אנחנו עם המתנות שלנו לא נגיע רחוק..

בלי להגזים בבקשה

אם את רוצה לעושת מתנה כמו שלי את צריכה לקנות 18 מתנות שונות בובה... אחד לשנה הבאה... נא להירגע עם המתנה השנה... תחסכי... ננסה לעשות משהו שונה השנה

אל תדאג אני מקורית...

אני אחשוב על משהו מקורי... מתוק שלי... הילד שלי גדל כל כך מהר...אני זוכרת אותך כזה קטן...

RoMik

New member
וב4\21 יש לי ../images/Emo65.gif

לא ציפיתי שתזכור שחף אבל לא נורא!

dolphina

New member
ולי יש ב9\23 אבל ....

לא ציפיתי שתזכרו חההההה ואל תשכחו אני אהיה בת 18 אז בבקשה להתחיל עם המשלוחים לא מעניין אותי שאתם לא מכירים תתחילו להתארגן

למעלה