ובעוד זוית
A ayeletba New member 9/2/06 #19 ומי הגיעה אח"כ?? סבתא )effyba( שהיא אמא שלי היקרה שמכורה לפימו אפילו יותר ממני רק שהיא קוראת די סמויה כאן (אמא, את מוזמנת חופשי להיכנס יותר!). מה סבתא הביאה כ"שוויץ"? תליון א-לה-ksnir שהכינה - מדליק!
ומי הגיעה אח"כ?? סבתא )effyba( שהיא אמא שלי היקרה שמכורה לפימו אפילו יותר ממני רק שהיא קוראת די סמויה כאן (אמא, את מוזמנת חופשי להיכנס יותר!). מה סבתא הביאה כ"שוויץ"? תליון א-לה-ksnir שהכינה - מדליק!
מ מוניק מוניק New member 9/2/06 #22 ../images/Emo146.gif משפחה שכזאת, התפוחים לא נפלו רחוק מהעץ, עבודות מקסימות שלך, של אמך ושל בתך.
ר רוני גור New member 9/2/06 #24 כל הכבוד לה!!! טיפ - תעשי לה הכרה עם פורום אומנות שימושית לילדים - הבן שלי ממש מכור ונהנה ליצור רק כדי לעלות לפורום...
כל הכבוד לה!!! טיפ - תעשי לה הכרה עם פורום אומנות שימושית לילדים - הבן שלי ממש מכור ונהנה ליצור רק כדי לעלות לפורום...
A ayeletba New member 9/2/06 #25 ../images/Emo51.gif ורוני.. כבר ביקרנו שם והגברת מראה התלהבות וכבר ביקשה שאקנה לה פימו "שלה" (נו, מה.. אמא שומרת על הפימו כמו על מטילי זהב..).
../images/Emo51.gif ורוני.. כבר ביקרנו שם והגברת מראה התלהבות וכבר ביקשה שאקנה לה פימו "שלה" (נו, מה.. אמא שומרת על הפימו כמו על מטילי זהב..).
ג גלית35 New member 9/2/06 #26 מי אמר שהאדים של הפימו לא../images/Emo20.gif מזיקים? הנה כל המשפחה נדבקה בחידק הפימו אחלה עבודות