תכנון למצעד בירושלם.

matanbu

New member
וההפתעה....

תמונה קטנה מאחרי המצעד באילת... שאר התמונות אפשר למצוא פה: http://www.buffy.co.il/MaTaN/ פלוס עוד כמה תמונות לא קשורות שלי :)))

eleberth

New member
אני די בונה על זה...

אבל תלוי באמת במזג האוויר כי 35 מעלות חום ושמש קופחת לא ממש הולכים טוב אם שמלאת מיני שחורה...וחבל אז כנראה אני אקח כמה בגדים קיציים יותר....אבל נחכה ונראה

DarlingAdam

New member
תכנון למצעד בירושלם.

איך אני אוהב להגיד "ירושלם". זה כזה שם יפה. בכל מקרה: יסמין, נראה לי, התנדבה להרים באנר, שהאלים יברכו אותה. על הבאנר יהיה כתוב "טרנסג'נדרס וחברים", יש למישהו התנגדות לניסוח? זה אמנם לא ייחודי לפורום תפוז, אבל אולי ככה נפגוש אנשים חדשים ויהיה שמח וחביב. מי רוצה להיפגש לפני המצעד וללכת ביחד, מי אומלל מספיק מההליכה בשמש ורוצה להיפגש בכניסה לגן? מי רוצה להרים משהו פוליטי בקשר לחן אלקובי ומי רוצה שקט ושלווה בנושא הפוליטי? שרשרו דעותיכם, ידידיי, ידידותיי וכל מי שבאמצע.

ליטל ו

New member
../images/Emo10.gif

רוצה לבוא! אבל לא יכול. "בואו נעשה לליטל מבחן ביום שישי, מכל הימים!" - "כן, ביום של הגאווה בירושלים, זאת שהיא אוהבת!" - "אווו, ואם כבר, אולי נעצור בדרך הביתה ונהרוג כמה גורים של חתולים?"

ליטל ו

New member
כמו שזה נראה עכשיו

יש סיכוי קטון שאני אספיק להגיע בסביבות ארבע, אבל לא יהיה לי איך לחזור, ואני לא בטוחה שעוד יהיה שם מישהו...

יסמין 28

New member
אני עוד לא יודעת מה אני לובשת

אוף. לכל האנשים קשה להיות עניים, אני יודעת, אבל לפמית לסבול מחסרון כיס זה קשה במיוחד!!! אני כל כך רוצה להיות מהממת, ולקנות איזו שמלה חדשה וסקסית, אבל כנראה שאצטרך להסתפק בבגדים הישנים והטובים שלי... בכל אופן. באנר כן, אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי לבאנר יש שני מקלות... כלומר אני צריכה איזה נער חסון בצד השני שלי. או שתדאגו לי לאיזו דייק און בייק שאז תודתי תהיה נתונה לכם לנצח נצחים
אני כנראה מגיעה לכל המצעד, כלומר גם לחלק של הצעידה וגם להפנינג שאחרי, אם זה יהיה כמו בשנה שעברה. אני כמובן כמובן כמובן בעד שלטים לתמיכה בחן, מצידי להדפיס אפילו טי שרטים עם התמונה שלו ושכולנו נלך עם זה (טוב, קצת נסחפתי). אבל פוליטי, כן. בהחלט. אני בדרך כלל לא צועדת עם הכובסות למרות שיש לי הרבה חברות שם, ואני אשמח גם לאיזו אמירה שלא קשורה לנשים המדהימות בשחור.

קלארנס

New member
טי שרטס

עושה אסוציאציות של קדוש מעונה/שאהיד (שזה בסדר אבל זה לא האפקט שאנחנו רוצים להשיג
) אל דאגה, יהיה מי שיחזיק את הבאנר בצידו השני! אני לפחות חלק מהזמן (שומר על חופש התנועה) !YAY מתרגש לגבי השלטים אני עוד צריך לחשוב

ליטל ו

New member
מסכנונת :(

אני לא יודעת אם יש לי משהו שיתאים לך/יהיה לטעמך (הבגדים הייצוגיים שלי נעים בין 'דראג קווין' ללבוש רוקי - לא בטוחה שזה הסגנון), אבל אם את רוצה לברר את העניין, את מוזמנת. גם אני לא צועדת השנה עם כביסה, למרות פאקטור המאגניבות הגבוה והכבוד שיש לי לפועלן בישראל.

אממ

בוי חלש מנדב את עצמו:) אממ, ולגבי טישרטים! אני במצב רוח יצירתי במיוחד(וגם מוכן לעשות הכל חוץ ממה שאני באמת צריך!) כך שאם מישהו חושב על משהו שווה מספיק להיות מודפס/צבוע/לא-יודע על חולצות. אני מתנדב ליישם!

למעלה