תכנונים.......

shelycat

New member
תכנונים.......

יש כאלה שמתכננים את חייהם לפרטי פרטים יש כאלה שחיים מהיד לפה ואין להם מושג מה יהיה מחר. כמה רחוק אל העתיד אתם מתכננים? לאיזה דרגת דיוק בפרטים אתם יורדים? כמה תכנית הפעולה שלכם מפורטת ולכמה זמן קדימה? מה התיכנון הכי רחוק שלכם וכמה רחוק/קדימה הוא בזמן ?

אני חיה לפי השיר "אני חיה לי מיום

ליום"....... וואלה... אין תכנונים משמעותיים

ayush

New member
התכנון הכי רחוק שלי...

בעוד 19 שנה לסיים לשלם את המשכנתא... ואחריו בע"ה
להתחיל ולסיים את שיפוץ הדירה (מתוכנן לינואר) חוצמזה - כמעט ואין תכנונים.. ובינינו - איך אפשר לתכנן משהו במדינה הזו ? אפילו תכנונים זניחים כמו סיבוב שופינג+בתי קפה בסוכות כנראה שלא ייצא לפועל. אוףף !

שמופית

New member
המוטו שלי הוא

"החיים זה מה שקורה בין התכנונים"... יש לי פה ושם איזה תכנון או שניים אבל לרוב אני זורמת. אין לי תכנונים שנים או חודשים קדימה אבל אני בהחלט מסתובבת עם יומן והוא מלא בתכנונים וסידורים קטנים לשבוע הקרוב (אבל בטח לא התכוונת לתכנונים שכאלה
)

danonit

New member
לא יותר מדי..........

אנחנו גם די חיים מיום ליום, גם כי אנחנו עדיין מרגישים צעירים ושהכל פתוח וגם כי יש כל מיני גורמים שלא מאפשרים לנו לתכנן יותר מדי רחוק. אנחנו עובדים בעבודה שלא מבוססת בארץ, באיזשהו שלב ברור לנו שנצטרך לנסוע לחו"ל, אבל באיזו מתכונת ומתי בדיוק לא ברור לנו... כרגע טוב לנו כאן וככה ואנחנו לא רוצים שזה ישתנה בינתיים.

בדיוק הנקודה בה אני ובעלי הכי שונים

הוא חי הכל בתכנון (יש לו כמעט תוכניות חומש ועשור!... מתי הוא מתחתן... מתי ילדים... מתי בית... ועוד ועוד...) וכשיש לו יום חופשי הוא מכין רשימות של מטלות לעצמו... אצלי? הפוך! אני זורמת לרוב עם החיים כי הם תמיד הביאו אותי למקומות טובים ומעניינים לגמרי במקרה! אז פה ושם אני מתכננת דברים מאוד נקודתיים אבל זה נדיר... ובעלולי משתגע מזה! מנסה כל הזמן לברר איתי מה תוכניותי ואני עונה - נראה מה יהיה ונזרום.... האמת? לפעמים אני מקנאה בו על התכונה הזו... נראה לי דווקא נורא נעים ומרגיע לדעת בדיוק לאן הולכים בחיים מתי ואיך....

אתי@

New member
../images/Emo6.gif נראה לי שאנחנו נשואות לאותו בעל

הם בדיוק אותו הדבר וגם אני פחות מתכננת - נותנת לדברים לזרום בלי לקבע את חיי. זה לא מונע ממני לחלום חלומות ולהציב לעצמי מטרות... אבל בלי תוכניות חומש

תחזירי לי את הבעל ומיד!

מצחיק! אולי הם תאומים שהופרדו בלידה... אני נורא מנסה לעשות תכניות לעתיד בחיי - הבעייה היא שכל פעם אני מתלהבת ממשהו אחר והתוכנית הקודמת נופלת! ממש מתיש כל ההתלהבות הזו... למשל... אני רוצה להמשיך ללמוד וכל יומיים יש לי רעיון למשהו אחר שאני הולכת ללמוד.... יום אחד אני הולכת ללמוד להיות קלינאית תקשורת... למחרת אני רוצה ללמוד תואר שני בוינגייט... ויום נוסף אחרי כן אני בכלל רוצה לעשות תואר בביופסיכולוגיה.... או אולי בכלל לפתוח קייטרינג?.... או ריפוי באמנות.... או לפתוח מכון כושר משל עצמי?.... אההההההההההה!!!!!!! מספיק ודי! אני רוצה תוכנית אחת!

rona25

New member
תכנונים לחיים

אני בנאדם שלא מתכנן את חיי עד לפרטים המדוייקים, אנחנו זורמים עם השינויים שהחיים מכתיבים לנו וגם עם העכבות (המעצבנות). אני מזמן למדתי לקבל גם את העובדה שדברים מתעכבים גם אנחנו מאוד מאוד רוצים אותם, ולפעמים יש לכך סיבה מסויימת שאנחנו לא תמיד שמים לב... או בקיצור - כל עכבה לטובה. לעומת זאת גיסתי (שלא תבינו אני מתה עליה) מתוכננת עד לפרטים הכי קטנים - יש לה יומן מסודר בראש מה היא עושה בכל יום עד לעוד 10 שנים הבאות, באיזה הפרש להביא ילדים, איך יקראו להם, לאן הם יסעו, מה הם יקנו וכדומה...... זה מצחיק לפעמים!

תוכי

New member
טוב אז ככה...

התיכנון הראשון לסיים כמה שיותר מהר את השיפוץ התיכנון השני לסיים את הלימודים - עוד חודשיים התיכנון השלישי- לנסוע לסוף שבוע מתי שהוא בסביבות סוף אוקטובר התיכנון הרביעי ילדים בעוד שנה וחצי - שנתיים התיכנון החמישי - לסיים את המשכנתא בעוד פחות מ- 20 שנה התיכנון השישי - עדיין לא קיים וכו´................. ואילו בעלי, כל דבר חייב להיות אצלו בתכנון של חבל על הזמן אין דבר כזה לעשות דברים חשובים ספונטניים יודעת תמיד מה יהיה בעוד כך וכך ז מ ן ....

אני מתוכננת, לא שזה מפתיע

אם פעם תראו את כתב היד שלי תבינו את רמת האובססיה... וברצינות - אני טיפוס מאוד מתוכנן שאוהב להיות מוכן הרבה זמן מראש... אז יש מקרים, ע"ע חתונה, שהתכנון הוא מיידי... אבל כשזה מגיע למרובע לימודים / עבודה / משפחה / כסף ונדל"ן הגבר ואני די מתוכננים לעשר שנים הבאות. לזכותנו ייאמר, שלא אנחנו קבענו את הטווח - לגבר יש התמחות של 6.5 שנים ואח"כ תת התמחות של כ-3 שנים, אני, אם בע"ה אתקבל ללימודי פסיכולוגיה קלינית עוד שנתיים, מתוכננת ל-8 שנים... בין לבין אנחנו רוצים ילדים - ויודעים מתי, וחלק מזה זה פונקציה של מתי נעזוב את הדירה השכורה ונתנחל, ומתי יגיעו קצת יותר $$$ ליד... אז אנחנו מהמאוד מאוד מתוכננים...

rinutza

New member
האמת היא שאנחנו די באמצע - יודעים

פחות או יותר מה אנחנו רוצים - המבצע הכי בוער זה בית משלנו. הבעיה היא שאנחנו רוצים בית פרטי, רצוי באחד המושבים באזור השרון ורצוי לא בהרחבות - כלומר במושב עצמו. דרך אגב, אם מישהי שומעת על איזו מציאה כזו אני אשמח לדעת

ראיתי בתים למכירה

בקדימה ובאבן יהודה.... לא יודעת אם זה מציאות כי לא בדקתי פרטים..... צריך פשוט להסתובב שם הרבה ולחכות עד שפתאום רואים שלטים....

ראשהעין

New member
מכיוון שגם אנחנו מחפשים ../images/Emo82.gif

אולי נפתח פורום לדירות? אני כבר מוכנה להתחיל להעביר מידע: בסוכות מתקימים 2 ירידי דירות במודיעין.

סרינה

New member
גם אנחנו רוצים...

חשבנו על בית באיזור הזה - כרכור/פרדס חנה/גבעת עדה (טוב, זכרון זה לא לכיסנו). פו, את יכולה לספר לי קצת יותר פרטים על הבית (אפשר במסר)? אולי זה יעזור לבעלי החמוד להבין שכדאי להתחיל להתעניין. בעניין תכנונים באופן כללי, הוא הרבה יותר טוב בתכנונים עבור העבודה מאשר עבור הבית
, ואני - לא טובה כ"כ בתכנונים - יותר בחלומות, וכאלה יש כמה וכמה...

למעלה