תכנונים.......

Ronnie*

New member
קצת מתוכננים...

מבחינת לימודים ועבודה, אני די תלויה באוויר כי אני לא ממש יודעת מה אני רוצה... קודם כל אני רוצה לסיים את התואר, וזה אמור לקרות בעוד שנה (אני מקווה מאוד). אחר כך נראה... ויש כמובן תכנון לילדים, אבל זה כנראה לא יהיה לפני שאני אסיים ללמוד. דירה כבר יש לנו, ואנחנו מאוד אוהבים אותה ולא מתכננים לעבור בשנים הקרובות. חוץ מזה, אני מאוד מקווה שאורי ימשיך בלימודים שלו שהוא נאלץ להפסיק עכשיו בגלל עומס העבודה.

POOH*

New member
אני מהמתוכננים והוא פחות...

שנינו יודעים בגדול מה אנחנו רוצים בעתיד. רק שלי יש יותר טווחי זמן [כמו שמישהי כתבה: מספר ילדים הרווח בינהם והשמות שלהם] והוא פחות. הוא יותר יודע מה הוא רוצה בטווח של 5-10 שנים: ילדים, אולי תואר שני... אני חייבת את התכנון מראש והרשימות בראש האלה... לא אוהבת הפתעות ושדברים לא מסתדרים לפי התכנון למרות שהיום אני מצליחה לחיות הרבה יותר טוב מפעם עם דברים שהולכים אחרת מהתוכנית... POOH

נופר 30

New member
פעם הייתי מהמתכננים

אמא שלי אומרת שידעתי כבר בגיל 4 אך תיראה החתונה שלי אחרי שהכרתי את בנזוגי ועוד כמה דברים שקרו בשנים האחרונות למדתי שכמה שמתכננים יותר ככה יש יותר בלאגן ויותר ביטולים כמו שנאמר תוכניות בבסיסן להשתנות כרגע התכנון הוא לעבור את ההריון הזה בשקט שהעסק יצליח קצת ומחפשים שטח לבניה

s u z a n a

New member
שלום נופר....

איפה אתם מחפשים שטח לבנייה? באיזה איזור? אני גם מהמתעניינים

למעלה