פולניה בלאדית
H harhanegev New member 16/9/07 #31 ../images/Emo45.gif יפה מאוד ! אגב, לומד איתי באוניברסיטה תימני בלאדי אחד, שהוא חילוני (נולד דתי, גדל דתי, והוריד את הכיפה בשלב מסוים), אבל הוא יודע שהוא בלאדי.
../images/Emo45.gif יפה מאוד ! אגב, לומד איתי באוניברסיטה תימני בלאדי אחד, שהוא חילוני (נולד דתי, גדל דתי, והוריד את הכיפה בשלב מסוים), אבל הוא יודע שהוא בלאדי.
L Liraz 6q New member 16/9/07 #32 יופי! מפגש פורום עם 5 אנשים!!!!!!!!! תצביעו !!!1 ואם לא מתאים לכם אז תציעו תאריך חדש..
ד דודה מרי New member 14/9/07 #28 נראה לי שלכל שאר הפורום יהיה ../images/Emo3.gif בסדר, עוד מעט אני חוזרת לאילת, ככה שלבוא למפגשים יהיה מעט הבעיות שלי
נראה לי שלכל שאר הפורום יהיה ../images/Emo3.gif בסדר, עוד מעט אני חוזרת לאילת, ככה שלבוא למפגשים יהיה מעט הבעיות שלי
ד דודה מרי New member 16/9/07 #34 לירז תפסיקי לנסות לעשות מפגשים גם ככה את רואה את כל הפורום הזה כל שישי בתיירות או בכל מקום אחר בכל ימות השבוע.... זו בכל זאת אילת. אני מתגעגעת
לירז תפסיקי לנסות לעשות מפגשים גם ככה את רואה את כל הפורום הזה כל שישי בתיירות או בכל מקום אחר בכל ימות השבוע.... זו בכל זאת אילת. אני מתגעגעת
L Liraz 6q New member 16/9/07 #35 אני רואה קבוע רק את דן ניקו איציק ואדם החתיך הזה שזה בעצם רוב הפורום חחח
ד דודה מרי New member 18/9/07 #38 חח אפילו אני רואה את אלעד כשאני באילת ובכל פעם!!! אלעד אתה בעציון בכיפור?
H H a V i T u S h New member 18/9/07 #39 הייתה "מסורת" של שנתיים להיות אצל נופרז בכיפור.... אבל גם עברתי דירה ואני רחוק מאוד וגם נופרז לא פה. עציון.... יש מצב....
הייתה "מסורת" של שנתיים להיות אצל נופרז בכיפור.... אבל גם עברתי דירה ואני רחוק מאוד וגם נופרז לא פה. עציון.... יש מצב....
L Liraz 6q New member 18/9/07 #40 תבואו! ננצל את זה שאיציק לא נמצא ונעשה מיני מפגש בלעדיו! :] סתם סבא אתה יודע שאני מתה עליך