תכף נשרשר הכול.

תעבור אתה לשם!

יש שם המון אנשים ברמה שלך, אנשים שמתאימים לך מבחינה אינטלקטואלית. אני או חברותיי לא מתכוונות ללכת לשום מקום אתה מוזמן ללכת!

נגה א

New member
פריקי../images/Emo23.gif

וואללה זה דברים שלא ידעתי עליך. באמת. הפורום בגו-גיי באמת מכיל כמה טיפוסים מאוד לא סימפטיים. והפורום בנענע- קטסטרופה. יבש. צחיח. על הפנים. אולי צריך להתגאות קצת בפורום הזה נדמה כאילו זה הפורום טרנס הכי חי בינתיים בעברית. כנראה שאדם בכל זאת עושה משהו טוב

FreakOnALeash

New member
יהיה טוב...

חי ותוסס. כמו שאומאים, אנשים בא"י רק מקווים לשקט, יש לנו מספיק צרות. ותודהתודהתודה על כל התגובות!

הבנת הנקרא ...

זה דבר בסיסי שלומדים בכיתה א', הייתי מציעה לך לקרוא את ההודעה שלי שוב, ואם אתה צריך עזרה בתירגום אני אשמח לעזור לך, אני כתבתי שאנחנו לא סוג א' ולא אתה. זהו מקום גם למנותחות ואני יחזור מנותחות ולא מנותחי מין כמו שכתבת, עם אתה רוצ\ה שאני יעשה לך כבוד תדבר בכבוד! ודרך אגב אני ממש יקרה להרבה אנשים, אני שווה מיליונים ולעומתך... חחחחחחח אני שלמה, מושלמת, ואין לך או להומואים או ללסביות או לקרוסדרסרים זכות להעיף אותנו מפה, או לנסות להתחיל להתחכם, זה בכלל לא מעניין אותי אם תהיה גבר נשי, עם קול נשי, או סתם אישה, זה לא מעניין אותי אם תעלים את החזה שלך, או תמצא ניתוח, אני כותבת לבנות במגזר שלי, ואין לי שום כוונה להכנס לנעלים שלך, "בהצלחה" מקווה שתהיה פעם גבר... וגבר אמיתי...

FreakOnALeash

New member
אין לי מה להגיד

רק הערה- אם יש גם וגם בפורום, נהוג לפנות לכולם, אני אולי לא עשיתי איזשהו ניתוח, אבל לא רק טרנסקואליות בשם נטלי עוברות נתוחים, גם גברים טרנסקסואלים, וגם אנשים שאין להם תוית אחת.

FreakOnALeash

New member
וסתם עניין-

הייצוג של הלסביות באמת התחיל להעלם, איי מין- איפה יסמין???

לידיעתך.

לידיעתך אני מכירה כמה טרנסים עוד לפני שידעת מה זה. אני מכירה כמה גברים עוד בתחילת התהליך שלהם והיום אני ממש גאה בהם. אבל מה ההבדל בינכם??? הם ג'נטלמנים, גבריים... עושים כבוד לאישה... אתה צריך ללמוד את זה ועוד מישהו פה בפורום...

ליטל ו

New member
אדם,

די כבר, תפסיק לענות לה, נמאס לי מהשירשורים האלה על הפורום.

הכול מתחיל מהראש...

הכול מתחיל מהראש שזה אדם, עם הוא היה רוצה הוא היה יכול ללכד את כולם ולגרום לפורום להיראות יותר טוב אבל כנראה אדם טיפוס שונה וכשדעות אלו או אחרות לא מקובלות עליו הוא מוחק הודעות, עם הראש ברא אז כל הגוף ברא.

ליטל ו

New member
נטלי,

אדם הרבה יותר סבלני אתכן משמגיע לכן או משטוב לפורום. הוא מנסה לתת לכן מקום להביע את עצמכן כי הוא יודע שאין לכן ממש מקום אחר, למרות שכמעט כל יום אתן עוברות על חוקי הפורום. אין כאן שאלה של צינזור דעות או הרחקת אנשים מאיזו קבוצת אוכלוסיה שאדם לא אוהב - למעשה הוא הרבה יותר פתוח ומקבל מכן. כל יום אתן מעליבות אנשים על הפורום, מעליבות קבוצות חברתיות עם הדעות הקדומות שאתן אפילו לא טורחות לסייג ב"לדעתי", מחרחרות במתכוון ריבים שלא מוסיפים לפורום או מעניינים מישהו מלבדכן, והורסות את המקום האינטיליגנטי והנעים שרוב אנשי הפורום השקיעו ובנו ביחד. לפורום יש חוקים, שלא אנחנו קבענו, אלא הנהלת תפוז. כמעט שלא עובר יום בו אתן לא שוברות אותם. אין כאן שאלה של צנזורה מצד אדם, אלא - אם נחשיב את זה כצנזורה - מצד הנהלת הפורומים. אני מציעה שתלכו לריב איתה, על פורום הפידבק ולא על הפורום הזה. דובר בפורום פעמים רבות על הורמונים. יש הבדל בין לדבר על הנושא בצורה שקולה, להציג דעות שונות ולתת מידע מקיף ואמין, כדי שהאדם המתעניין יוכל לגבש דעה משלו, לבין לתת מידע חלקי ומסוכן בנוסף על כך שהוא לא חוקי. אין לי מושג מה קורה בינך לבין נגה (?), אבל זה לא תפקידו של אדם לשמור עליכן. אין לו איך לשלוט במה שאתן עושות מחוץ לפורום, תודה לאל, והיחסים ביניכן הם לא תחום השיפוט שלו. הוא לא כאן בשביל לתקן לך את החיים. טפלי בבעיות האלה מחוץ לפורום, ואם מדובר בבעיה כזו קיצונית - פני למשטרה. אישית, אין לי שום דבר נגד אף אחת מכן, מלבד הדרך הלא מכבדת - את המקום שאליו הצטרפתן, את מי שנמצא בו ואת החוקים שלו - שבו את מתנהגות. לו הייתן מכבדות את מי שסביבכן, אני לא רואה שום סיבה שלא הייתן יכולות להיות חלק רצוי ומוערך מהפורום הזה. אבל אתן מציפות את הפורום בהודעות טרוליות, ולמרבה הצער גם חושבות שכולנו מעוניינים לשמוע כל יום מה הבעיות שלכן עם אדם. בשביל זה יש מסרים פרטיים. מה שבטוח בתוך כל זה, זה אתן צריכות להיות אסירות תודה כלפי אדם. הוא ממשיך ונותן לכן עוד צ'אנס ועוד צ'אנס, וכל כך לא סותם לכן את הפיות שזה הולך והורס את הפורום. אני במקומו כבר מזמן הייתי חוסמת אתכן ושלום על ישראל.

נגה א

New member
ליטל

לא קורה כלום ביני לבין מיכל, אין בינינו שום יחסים!!! עשיתי לה משהו שפגע בה, הבנתי את מה שעשיתי, התקשרתי אליה בטלפון והתנצלתי מכל הלב וביקשתי לשים את זה מאחורינו. זהו. נקודה. סוף הסיפור. מעבר לזה אני לא מעוניינת בשום קשר איתה, ושתפסיק להזכיר את האירוע שלי איתה פה על גבי הפורום, די נגמר פיניטו!!!!!!! תפסיקו לקשור את שמי איתה כמעט בכל הודעה כאילו אני הסיבה שהיא רבה עם אדם, הוויכוח הוא ביניהם וזהו, לי לא איכפת בכלל. אז סיכמנו- אין "בינינו" שום דבר, היא לא קשורה אליי. אז זהו. ומיכל- תעזבי אותי במנוחה תעברי הלאה אני לא הולכת להתייחס אלייך יותר. זאת הודעה אחרונה בהחלט בנושא הזה רגע אחד לפני שאני מתחילה להתעצבן באמת. כל טוב לך מיכל, ובהצלחה!!! צאי לי מהחיים.

נגה היקרה!

את צודקת. אני מסכימה איתך! את התנצלת ואנחנו צריכות לשכוח, לא אמרתי להיות חברה שלה, אבל שאדם מתנצל בנות, אנחנו צריכות לנסות לסלוח ועם לא לשכוח. נגה את צודקת ושמחה שהבנת מה עשית ומה קרה. בהצלחה, אשמח להיות לצידך ברגעים יפים וקשים נטלי!

דיווה1

New member
נטלי את צודקת {-:

נגה אכן ביקשה סליחה אנחנו אומנם לא חייבות לסלוח אבל לנסות לשכוח ולפתוח דף חדש אנחנו כן צריכות אני מאחלת לך נגה חיים טובים בכול אשר תפני ותעשי שבוע נפלא לכולם

שרימפי

New member
../images/Emo45.gif

ואם מישהו רוצה להתלונן שילך לפורום משוב, אין סיבה שכל כמה זמן הפורום ישנה כיוון לעבר נושא שכזה.

למעלה