נטלי,
אדם הרבה יותר סבלני אתכן משמגיע לכן או משטוב לפורום. הוא מנסה לתת לכן מקום להביע את עצמכן כי הוא יודע שאין לכן ממש מקום אחר, למרות שכמעט כל יום אתן עוברות על חוקי הפורום. אין כאן שאלה של צינזור דעות או הרחקת אנשים מאיזו קבוצת אוכלוסיה שאדם לא אוהב - למעשה הוא הרבה יותר פתוח ומקבל מכן. כל יום אתן מעליבות אנשים על הפורום, מעליבות קבוצות חברתיות עם הדעות הקדומות שאתן אפילו לא טורחות לסייג ב"לדעתי", מחרחרות במתכוון ריבים שלא מוסיפים לפורום או מעניינים מישהו מלבדכן, והורסות את המקום האינטיליגנטי והנעים שרוב אנשי הפורום השקיעו ובנו ביחד. לפורום יש חוקים, שלא אנחנו קבענו, אלא הנהלת תפוז. כמעט שלא עובר יום בו אתן לא שוברות אותם. אין כאן שאלה של צנזורה מצד אדם, אלא - אם נחשיב את זה כצנזורה - מצד הנהלת הפורומים. אני מציעה שתלכו לריב איתה, על פורום הפידבק ולא על הפורום הזה. דובר בפורום פעמים רבות על הורמונים. יש הבדל בין לדבר על הנושא בצורה שקולה, להציג דעות שונות ולתת מידע מקיף ואמין, כדי שהאדם המתעניין יוכל לגבש דעה משלו, לבין לתת מידע חלקי ומסוכן בנוסף על כך שהוא לא חוקי. אין לי מושג מה קורה בינך לבין נגה (?), אבל זה לא תפקידו של אדם לשמור עליכן. אין לו איך לשלוט במה שאתן עושות מחוץ לפורום, תודה לאל, והיחסים ביניכן הם לא תחום השיפוט שלו. הוא לא כאן בשביל לתקן לך את החיים. טפלי בבעיות האלה מחוץ לפורום, ואם מדובר בבעיה כזו קיצונית - פני למשטרה. אישית, אין לי שום דבר נגד אף אחת מכן, מלבד הדרך הלא מכבדת - את המקום שאליו הצטרפתן, את מי שנמצא בו ואת החוקים שלו - שבו את מתנהגות. לו הייתן מכבדות את מי שסביבכן, אני לא רואה שום סיבה שלא הייתן יכולות להיות חלק רצוי ומוערך מהפורום הזה. אבל אתן מציפות את הפורום בהודעות טרוליות, ולמרבה הצער גם חושבות שכולנו מעוניינים לשמוע כל יום מה הבעיות שלכן עם אדם. בשביל זה יש מסרים פרטיים. מה שבטוח בתוך כל זה, זה אתן צריכות להיות אסירות תודה כלפי אדם. הוא ממשיך ונותן לכן עוד צ'אנס ועוד צ'אנס, וכל כך לא סותם לכן את הפיות שזה הולך והורס את הפורום. אני במקומו כבר מזמן הייתי חוסמת אתכן ושלום על ישראל.