תכשיטים בתפוז
אנשים

McGirl For Life

New member
זאת אני זאת אני זאת אני זאת אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הם פרסמו את המכתב שלי!! אעאעאעאעאעאעעא וקצת הורידו כמה מהדברים שלי.....
הנה מה שכתבתי: "היי, אני נסטיה ורציתי להגיד לכם שאני מאוד אוהבת את העיתון שלכם ואני קונה אותו כל שבוע!! כבר שלחתי לכם הודעה בעבר אבל לא פרסמתם אותה אז אני אשמח אם אתם תפרסמו את המכתב הזה... טוב אז ככה: תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה ועוד 10000000 פעמים תודה על הכתבת שער על הלהקה המדהימה מקפליי!!! כל שבוע ביום רביעי אני מחכה שתופיעה איזה תמונה קטנה שלהם או כתבונת קצרה בצהבת או משהו ורק בשבילם אני קונה את העיתון, ופתאום אני באה לקנות את העיתון בבוקר ואני רואה פנים מוכרות על השער מרוב התרגשות צעקתי והמוכרת בחנות הסתכלה עליי במבט מאוד מוזר אבל לא היה אכפת לי כי לא האמנתי שמקפליי על השער!!! התלהבתי כל היום ואני עדיין לא מאמינה!!! אתם עשיתם לי את היום, את השבוע, את החודש!!!! אני מתה עלייכם ואני בטוחה שעוד המוני בנים ובנות מהארץ גם כי יש הרבה אנשים שאוהבים את מקפליי בארץ ואף אחד פשוט לא מודע לזה... אז כל מי שרוצה יכול להצטרף לפורום של הלהקה בתפוז : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1238 ואם אתם רוצים עוד מידע על הלהקה הנה האתר הרשמי שלהם: http://www.mcflyofficial.com/home/ והנה גם המייספייס שלהם: http://www.myspace.com/mcfly אם אתם רוצים מידע חדש עלייהם או תמונות יש באתרים הנ"ל.... בקיצור שוב תודה רבה רבה ואני מקווה שתכתבו עלייהם עוד ותשימו תמונות (אם לא אפכת לכם אני אשמח לאיזה תמונה קטנטונת שיהיה כתוב לידה "לנסטיה- מקפליי המדהימים!!") :)" הם הורידו דיי הרבה ממה שכתבתי (דיי חפרתי....) אבל בכל זאת... הם פרסמו מכתב שלי

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחח נחמד ../images/Emo6.gif

מי יודע, אולי בזכותך תהיה לנו עוד מתקפת חדשות XD

talosh1234

New member
../images/Emo207.gifאני נואשת ../images/Emo7.gif

אני יודעת שאני מתבכיינת פה הרבה אבל אני אומללה =[[ עכשיו כשהרגל שלי עם גבס ואנ'לא יכולה כמעט לזוז איתה אני אוכלת את עצמי כל הזמן שאני לא עושה ספורט !!
ולמדתי להערית את 2 הרגליים שהן בריאות
ואני מרגישה שמנה ופדלעהה משו מטורףףף כשיורידו לי את החרא הזה אני לא מחכה שניה ומתחילה לרוץץ !! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני יהרוג את זההההההההההההה >< חיבוק ?

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif ודאי ודאי! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

תסתכלי על חצי הכוס המלאה
: עדיין לא שיא הקיץ(כי כשלי נשברה היד- והיה שרב
ואני מניחה שאת לא הולכת לבית ספר^^ וכולם משרתים אותך|משרת| (אני יודעת שאין כזה אייקון
) אז.. ייאיי! ועוד מעט זה יגמר..

talosh1234

New member
אני מעדיפה ללכת לבית ספר

ולעשות פשוט ספורטטטטט אני מרגישה ממש ממש ממש ממש פדלעה אז עכשיוווווווו עשיתי חצי שעה של כפיפות בטן , וקפצתי על רגל אחת , והנפתי ידיים .. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני מרגישה טיפשה אבל אני עומדת לעשות את זה כ-ל יום .. אעאע חייבת להרזות

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDDDD עזבי, אני עושה את זה גם בלי

רגל שבורה, יעני ספורט מפגר כשאין לי כח לצאת מהבית ואני מרגישה שמנה, אני עושה כפיפות בטן ושכיבה על הספב
אבלאבל זאת לא הפואנטה- תנסי לא לה]וך את הטוב לרע וכן להסתכל על הטוב
לב|

white in Angel

New member
אל דאגי הכול יהיה בסדר ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

מקווה שזה עזר

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif אל תרגישי רע ../images/Emo9.gif

michalie XD

New member
הווווווווו |חנחמה|../images/Emo24.gif

תרגישי טוב בוביק מתי מורידים לך את הגבס??!

Lior1590

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gifכמה שאת רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את אומרת שאת כן עושה ספורט בבית, כמו כפיפות בטן וכאלה, אז זה מעולה וזה בריא! אבל אל תפסיקי לאכול בגלל זה, או להרוג את עצמך! זה יהרוס אותך ואת תרגישי עוד יותר גרוע... הייתה לי חברה שהפסיקה לאכול כי היא חשבה שהיא שמנה [כמו במקרה שלך = את רק חושבת] והעיפו אותה מהמועדון [ז'תומרת מהגלשני רוח] כי הגוף שלה לא היה בריא, והיא לא החזיקה מעמד! אז תשמרי על עצמך!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifקוראים הפיק של חן!!

בהודעה ישירה היא ביקשה ממני להעביר לכל הקוראות של הפיק שלה שלצערה היא לא תוכל לפרסם אותו כי המחשב שלה חושב את עצמו לשוארמה וכל פעם שהיא מדליקה אותו יוצא ממנו עשן.. היא מוסרת

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif נוטשת ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

טוב, אני נוסעת לאילת
אשוב ביום ראשון!! אני אתגעגע

למעלה