כנ"ל... אבל בכל מקרה יש לי כרטיס... לא שווה להפסיד הופעה כזאת טובה בגלל משהו שולי ...
L Lyla Bellamy New member 12/4/08 #21 כנ"ל... אבל בכל מקרה יש לי כרטיס... לא שווה להפסיד הופעה כזאת טובה בגלל משהו שולי ...
S ScreamingForSomethin New member 12/4/08 #22 אוי אוי באמש'כם../images/Emo223.gif כאילו זה היה ברור שזה הולך לצאת על איזו בגרות נכון - אנגלית עכשיו אני צריכה לבדוק באיזה שעה תהיה לי הבגרות.. בכל מקרה חשבתי על זה ואני אחפור לאנשים כמה שצריך עד שאני אמצא עם מי ללכת, אני לא מפספסת את זה
אוי אוי באמש'כם../images/Emo223.gif כאילו זה היה ברור שזה הולך לצאת על איזו בגרות נכון - אנגלית עכשיו אני צריכה לבדוק באיזה שעה תהיה לי הבגרות.. בכל מקרה חשבתי על זה ואני אחפור לאנשים כמה שצריך עד שאני אמצא עם מי ללכת, אני לא מפספסת את זה
S ScreamingForSomethin New member 13/4/08 #25 ממ..../images/Emo223.gif טוב נגיד מסיימים עד 5 ורבע אני יכולה לעלות על אוטובוס ברבע ל6 ועם קצת מזל להיות במקום עד 7 וחצי.. שורה ראשונה אני בטוח לא אהיה... XD
ממ..../images/Emo223.gif טוב נגיד מסיימים עד 5 ורבע אני יכולה לעלות על אוטובוס ברבע ל6 ועם קצת מזל להיות במקום עד 7 וחצי.. שורה ראשונה אני בטוח לא אהיה... XD
R Rose131 New member 14/4/08 #26 רגע, אז מתי E וF?../images/Emo12.gif וואי איזה סיוט לעשות EFG אחד אחרי השני
D Djerry New member 14/4/08 #27 F ב-1 וחצי ואת E עושים תמיד אחרי F. בעיקרון ככה המזכירה אצלנו אמרה אבל אולי עד הבגרות זה ישתנה (או ככה אני מקווה )
F ב-1 וחצי ואת E עושים תמיד אחרי F. בעיקרון ככה המזכירה אצלנו אמרה אבל אולי עד הבגרות זה ישתנה (או ככה אני מקווה )