תלבושת אחידה כנסו

../images/Emo14.gifלי תיהיה תלבושת..

חולצה טריקו רגילה עם סמל שהתלמידים עשו בצבעים : שחור, אדום, כחול כהה, תכלת, שחור, לבן רק לטקסים ואפור רק לספורט.. ויהיה סוצ'רים ומכנסיים איזה שאנחנו רוצים..
.. זה לא משנה לי כל כך ת'אמת אבל הייתי מעדיפה שאם כבר עושים תלבושת שיעשו עד הסוף לא רק חולצה.. אבל פשוט כל הרעיון של התלבושת זה לחסוך בכסף ואם עושים תלבושת מלאה אז זה עולה הרבה כסף..

T z L i L u S h

New member
אנשים אני רוצה להתערב ../images/Emo26.gif../images/Emo12.gif

אז ככה עוד חצי שנה או אפילו פחות אני אזכר שאמרתם שחולצת בית ספר זה כיף והכול
תראו כמה תשנאו מעיפים הביתה בגלל זה זה פשוט דוחהההה
הלוואי ולא היה
תראו שעוד מעט תגידו לי שצדקתי זה מגעעעעעעעיל

נכון../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

גם לי שהייתי בחטיבה הייתה חולצת בית ספר.. בהתחלה מה זה היתלהבנו וזה.. ואחר כך.. וואי ממש היתבאסנו שנייה אחת אתם בלי זה צועקים אליכם ומעיפים הבייתה וזה.. אבל מזל עכשיו אני עולה לתיכון ולא תיהיה לי.. רק לספורט
!|

לי יש תלבושת אחידה../images/Emo10.gif

אבל היא ממש לא אחידה
זה חולצה באיזה צבע שבא לך,היא יכולה להיות צמודה או מתרחבת ורק צריך להיות עליה את הסמל של בית ספר

../images/Emo175.gifהתלבושת האחידה שלי

חולצה כחולה/שחורה/אפורה עם סמל של בי"הס..לפני שנתיים היה גם סגול וביטלו..שנה שעברה ביטלו את האפור ואז החזירו אותו..בקיצר,אצלנו שמייח בעניין התלבושות! אה,וכמבן,עוד דרישה-המכנס צריך להיות גם בצבע כהה_מה אכפת להם?אני לא מבינה..)

¥ LitAloSh ¥

New member
התלבושת אצלנו....../images/Emo26.gif

אצלנו יש תלבושת אחידה רק בחולצות
אפשר כמעט את כל הצבעים ואפשר צמוד או רחב! ובמכנסיים צריך צבעים כהים... בלעטטט הכי גרוע זה שאסור לבוא עם כפכפים אבל אף אחד לא שם על זה!

LuLiLoPiLaTo1

New member
חיחי בקשר לכפכפים

בחטיבה היה אסור לנו בתיכון אין לי מושג מה יהיה .. אמ.. אבל מדובר על כפכפים של ים לא כפכפי סנדל כאלו שאופנתיות עכשיו נכון?

¥ LitAloSh ¥

New member
כפכפים של ים בכלל אסור...

אבל זה גם לא נוח ללכת איתם את כל הדרך אז זה לא ממש אכפת לי אבל השנה רשמו שאסור כל כפכף ועדיף נעלי ספורט! בעעעע אממ ואצלנו בתיכון אז הם עושים ממש מה שבא להם ולובשים ה-כ-ל-!

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif בעעעעעעעעעעעעע ../images/Emo5.gif

למזלי הרב אין לי, נראה אותם אומרים לי מה ללבוש

לי אין, נכון לכרגע../images/Emo9.gif

ושלא יעיזו לעשות, אני לא מתכוונת ללכת בחולצות מאפנות כדי לחסוך, כי יש עוד דברים שאפשר לראות איתם את הפער בין התלמידים, קיצר שטויות כל הקטע של התלבושת...

../images/Emo66.gif תלבושת אחידה

הנושא של התלבושת האחידה נורא עיצבן אותי
בהתחלה שאמרו לי איך התלבושת תיראה אז אמרתי לעצמי בסיידר, אני יכולה לסבול והכל אבל יש נושא שאני ממש כועסת עליו!!!!!!!!!!!!! אני במועצת תלמידים ואמרו לי שיש שם מידות די קטנות ויש בבית הספר גם אנשים מלאים וזה בכלל לא הוגן כליפהם!!!!!! חברה שלי הלכה לקנות ופתשוט לא היה במידה שלה... זה לא יפה... הרבה בבית הספר שלי מלאים (לא ממש ממש) והמידות שהם נותנים זה מידות לאנורקסיות!!! הם עושים מידה כזאת שמי שלא רזה ילך ויראה וירגיש רע עם עצמו??? התלבושת האחידה אולי היא בכלל לא פיתרון שלא יהיה הבדל רב בין אנשים שאין להם הרבה כסף לכאלה שיש אבל יש גם עוד דברים שממש לא טובים בתלבושת כמו זה והם לא מתכוונים להוציא מידות יותר גדולות אז איך אלו יכולים לבוא לבית הספר עם תלבושת אחידה בלי שישהו אותם? זה פשוט חוצפה.... וזה אכן עניין מכעיס

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאמממממממממממממ........

מצד אחד זה טוב כי ככה לא צריך לעמוד כל בוקר שעה מול הארון ולהחליט מה ללבוש
אבל מצד שני זה גרוע
כי עכשיו הם גם רוצים להחליט לנו איך להתלבש
מה הם חושבים שהם?!?!?! אם תיהיה לנו תילבושת אחידה ((מה שבטוח לא יהיה
)) אז אני יילבש אותה כי גם לא צריך לקחת את זה כל כך קשה! סך הכל חולצה של בית ספר! אחרי הצהריים נילבש מה שבא לנו! אז בקיצור אני לא יודע מה דעתי בנושא כי יש לזה שני צדדים

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif הזהו.. שלא

אני היחידה שעומדת 10 דקות גג מול הארון?!
כולכם סתם נסחפים, תלבושת זה דפוק, ולא חוסך כלום.

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif ../images/Emo45.gif

זה תהליך שלח 10 שניות <יש היום ספורט?> <חם / קר היום?> *ולאחר חשיבה מרובה זו* <מה הכי בא לי ללבוש? מהאופציו שנשארו
> כה מסובך

../images/Emo3.gifאני עומדת 2 דקות מול הארון

ואני לא מבינה את כל המפגרים האלה שעושים את ההשוואות: כחול וורוד? זה לא מתאים ביחד! כתום ואדום??? עם אני ילך ככה אני ימות!!! ירוק וצהוב? איך הגעתם??? לבן ואפור??? איכסה.. כאילו מה הקטע? רק יום אחד...מזה משנה מה לובשים? העיקר שיהיה נוח ומתאים למזג אוויר ושיהיה מתאים לכל השיעורים וזהו.

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif בעעעעעעעעע ../images/Emo5.gif

זה כבר לא נכון... את עולה ל-ו' רייט? אני זוכרת שב-ו היינו צוחקות על מישהי שהיה חשוב לה שהחזייה תהיה מותאמת לחולצה
תאמיני לי, שזה לא רק יום אחד.. אם את עושה ככה כל יום

° M A Z I °

New member
למה להזכיר אוףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo70.gif

כבר יש לי תלבושת,בעע שונאת את זה
חולצה ענקייתתתתת
בכל הצבעיםםם דוחה שיש עליה את הסמל של הבית כלא שלי

למעלה