תלונה במשטרה על נהג פראי

be_roo

New member
זה תמיד נחשב כתאונת דרכים, אבל אין סיבה

להזמין אמבולנס אם אין בו צורך על חשבון משהו אחר שאולי זקוק לו באמת רק כדי למלא את יצר הנקמה שלך בנהג שפגע בך. אף אחד לא מבקש להיות מעורב בתאונה וההשקפה שלנו כמי שמעורבים בארוע היא סובייקטיבית. השאירו לחברות הביטוח והרשויות לעשות את שלהן, ואל תגררו להתלהמות מיותרת שמולידה הר מעכבר. לא נעים להיות מעורב בתאונה בכלל ובתאונה שבאשמת מישהו אחר בפרט, אבל כולנו אנשים וכולנו מועדים לטעויות, בואו נשאיר את הלינצ'ים בצד.

SUPERCOL

New member
תלונה במשטרה על נהג פראי

שלום לכולם אבקש את תשובתכם לגבי תלונה שאני רוצה להגיש במשטרה על נהג פראי בעל רכב 4X4 שהבוקר בשעת עמידתי ברמזור אדום נכנס ברכבי מאחור בפראות וניצלתי בנס עם רק עם כאבי ראש עזים כאבי צוואר וגב לרכב נגרם נזק כבד האם שווה להגיש תלונה על דבר כזה או שחבל על הזמן ואף אחד לא התייחס לתלונה זו בגלל שלא נהרגתי או שאושפזתי בצב אנוש בבית חולים ? תודה מראש יוסי

be_roo

New member
חסר טעם. מדובר בתאונת דרכים של נזק בלבד או

פציעות קלות. למשטרה אין כח אדם לחקור תאונות שכאלה. גם לא מובן לי לפי את יכולה לקבוע כי הוא נהג בפראות או שניצלת בנס, לפי תאורך מדובר בתאונת חזית אחור מהשכיחות ביותר.

be_roo

New member
נשלח לפני הזמן, המשך:

השאיר לחברות הביטוח לסגור את עניין הנזק הכספי וטפל בפגיעותך, ואם הן כאלה שמזכות בפיצוי, שוב תן לביטוח לעשות את עבודתו. (סליחה על לשון הנקבה בהודעה הקודמת). תרגיש טוב.

SUPERCOL

New member
תאונת דרכים

הנהג נכנס בי מאחור במהירות כל כך גבוהה שפשוט עפתי קדימה לכיוון ההגה אני בטוח שגם האמא והבן שהעורך הדין המפורסם שנכנס בהם עם הגיפ שלו בצומת רמת אביב ומחק אותם לגמרי לא היו בטוחים שהנהג היה הפראי...... כנראה צריך להיקבר ואז ורק אז מטפלים בחיות שנוהגות בכביש......

be_roo

New member
נו באמת. אתה לא מת, אפילו לא פצוע בצורה חמורה

לדבריך, ההשוואה שלך על גבול המקוממת מבחינת זכרם של ההרוגים שהזכרת. אין לך שום דרך לדעת באיזו מהירות הוא נסע, ההתנגשות במהירות 30 קמ"ש ואפילו פחות יכולה לגרום לתוצאות שתארת. אתה נסער מהארוע, נסה להרגע במקום להתלהם ולהזין את כעסך.

DIGITAL MAN

New member
מנסיון אישי תגיש תלונה

אנ נפגעתי בתאונה לפני כשנתיים נפגעתי מאחור לא נגשתי תלונה נגד הנהג, רק דיווחתי על התאונה בשביל חברת הביטוח, הנהג הפוגע קיבל זימון לבית משפט והוזמנתי גם להעיד הוא חטף שלילה לא יודע לכמה זמן, אני נפגעתי קל, כאבי גב וצוואר

DIGITAL MAN

New member
אופס, למישטרה כמובן

התפנתי בכוחות עצמי , היה נזק לחלק האחורי של האוטו נסעתי עליו עוד 3 ימים עד שהכנסתי אותו למוסך פשוט אי אפשר היה לפתוח את תא המטען, ואם היה ניפתח לא היה ניסגר

be_roo

New member
לא הבנתי, הגעת לבית חולים?

דיווחת למשטרה לשם קבלת החזר על הוצאות רפואיות? אם כן, הרי שזהו מצב שונה במעט, אבל יתכן והוא יהיה תקף גם פה במידה ופציעותיו של הכותב חמורות יותר מכפי הבנתי.

DIGITAL MAN

New member
כן הגעתי לבית החולים

כנראה שפציעותיו חמורות יותר וגם הנזק לרכבו כנראה יותר גדול

be_roo

New member
הנזק לרכב אינו אומדן אמפירי וגם לא רלוונטי

אם הוא מושאג מפציעות הוא עדיין יכול לפנות לחדר מיון כדי להבדק, ואז ג יצטרך לדווח על המקרה למשטרה כדי לקבל החזר ויתכן שהם יחליטו לחקור ואולי אף להגיש כתב אישום. אבל עדיין אין לכל אלה קשר לנהיגה בפראות או הנצלות בנס. מספיק לאבד תשומת לב לשניה כדי להתנגש ברכב מאחור, ולא צריך מהירות גבוהה כדי לגרום לפגיעת "צליפת השוט" המוכרת שיכולה לגרום לכאבים עזים בראש ובגב.

מימושי

New member
תראה, לפני כמה שנים

נהג משאית שדיבר בסלולארי ולא שם לב לאור אדום נכנס בי וגרם לי לפגיעות בגב (2 פריצות דיסק) הרכב כמובן הלך טוטאל לוסט. כדי ללכת לבית חולים ולא לשלם, כדי לקבל טיפול מרופא וכד', אתה מוכרח להגיש תלונה במשטרה על התאונה עם פרוט שלה. תאורתית הם אמורים לשלול לו את הרישיון באופן מנהלתי לזמן מסויים ואז להחליט מה הלאה. במקרה שלי אני לא יודעת מה היה. ניסיתי לברר והמשטרה חסמה אותי בטענה שמדובר בצנעת הפרט (לצנעת הגוף הנזוק שלי הם כמובן לא התייחסו) תחלס??? המשטרה בארץ שווה לתחת! אז חוץ מהרבה עצבים והגשת תלונה (כחוק) אין לך מה לעשות.

למעלה