תלונה במשטרה

תלונה במשטרה

שלום,
גרושתי התלוננה במשטרה כי הסעתי את הילדים בטרקטורון בצורה מסוכנת ובניגוד לחוק (מנסה להתנקם בי....) ואף הביאה למשטרה כראיה צילום וידאו (מכשיר נייד) בו אני מצולם יחד עם הילדים נוסע עם הילדים בטרקטורון......

יש לציין כי הנסיעה בייתה לפני כחצי שנה לערך...

שאלתי היא, האם יש עניין למשטרה לפתוח בחקירה ובהעמדה לדין בגין נסיעה זו?

בבקשה זה די דחוף

תודה

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
מה זה "מנסה להתנקם" ?

אתה סיכנת את חיי ילדיה, מן הראוי שהיא תנסה להגן עליהם.
ולעצם העניין - אם היא מסרה פרטים מלאים, כולל זמן ומקום, יתכן שהמשטרה תחליט להעמיד לדין

כן

אם אכן נעבר
ה עבירת תעבורה ויש ראיות לכך. הנושא יטופל. שווה לקבל יעוץ לפני הליכה לחקירה
עצם כתיבתך כאן בפורום עלולה להזיק לך. יען היא בגדר הודייה

התייחסות

משטרת ישראל רשאית לפתוח בחקירה, בין היתר, בעקבות מידע שמגיע אליה הן על ידי מידע מודיעיני, הן על ידי פעילות יזומה והן על ידי מידע שמגיע אליה על ידי מקור אחר (תקשורת, מידע אנונימי וכדומה).

כפי שפרטת במקרה שלך, אשתך היא זו שהתלוננה והמשטרה תהיה מחוייבת, לעניות דעתי, לפתוח כנגדך בחקירה.

האם בסופו של יום יוגש כנגדך כתב אישום - אין לדעת. תלוי. מציע לך, כדעת חברי העורך דין המלומד, להערך מראש בטרם זימונך לחקירה במשטרה ולשקול צעדיך בקפידה.

מצ"ב קישורית לאירוע לפני כשנה שבו תועד נהוראי דנינו ז"ל במצלמה פרטית רוכב על טרקטורון כחלק מקליפ שערכו לכבודו הוריו לרגל בר המצווה - מקרה שבו, ככל שידוע לי, נפתחה חקירה משטרתית.

http://www.israelhayom.co.il/article/89197

בברכה,

מתן קניג, עורך דין

האמור לעיל לא בא במקום יעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע הינה באחריות המשתמש בלבד.

העורך דין קניג, הייתי ממליץ לך לשלוח את דבריך

למפקד משטרת רהט...זה שסירב לפתוח בחקירה פלילית לביסוס חשד של התעללות חמורה ביותר בחיות...למרות שמידע נמסר למשטרע לא פעם, בידי עדי ראיה.

אני מצטער שלא התאפקתי ורשמתי זאת ביודעי כי אין כל קשר לנושא שנפתח...פשוט - ההתנהלות המופקרת של המשטרע מרתיחה את דמי ודברי עורך הדין קוממוני על רקע אוזלת ידה.

למעלה