הוו, כמה אורחים מפורום הישרדות!
להלן התגובה הרשמית שלי, ואני לא תפוז, אלא טל, מנהל פורום שעושה את זה בהתנדבות כגולש מן המניין ולא מביע בכך שום עמדה תפוזית על אף הצבע הכחול המהמם של הכינוי שלי: אני לא חושב שמה שנטע כתבה בבלוג שלה סותר את תקנון תפוז, ולפיכך אין לי עם זה בעיה. מצידי שתכתוב בבלוג שלה מה שהיא רוצה על מי שהיא רוצה, כולל הכפשות ושקרים, אם זה מה שהיא רוצה לכתוב, ואני לא חושב שבזה "תפוז נותן לה במה". נטע היא ילדה גדולה ותחליט לבד מה לכתוב בבלוג שלה. למעשה, אני אהיה מאוד מאוכזב מתפוז אם יתחילו לצנזר לי פה רשומות ולהגיד לי מה מותר לי לכתוב ועל מי, שלא לומר למחוק לי טקסטים או את הבלוג. אלא מה? את הרשומה של נטע בכלל לא קראתי, כי כנראה שהיא הוסרה מפרסום או נמחקה, אז בכלל אין לי את התמונה המלאה, אבל היות ובכל מקרה הדיון כבר חרג מגבולות הרשומה והתחיל להתעסק בעניינים כגון השתמטות, צבא, הוצאת דיבה והומואים, אז בזאת, לדעתי, נסתיימה זכות הקיום שלו בפורום הזה. אני מדגיש: זה פורום הבלוגיה, כאן מדברים על בלוגים ורשומות. מכיוון שכרגע אין רשומה באוויר, אין על מה לדבר פה יותר (וגם אם הייתה, אני מאמין שזה נושא שאפשר לסגור במסרים).