תלונה...

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
תלונה...

זה לא ממש קשור לפורום אבל אני לא יודע איפה עוד להתלונן על זה... בין כל שתי סדרות בין עם זה בערוץ יס ויקנד ובין עם זה ביס + מופיעה הפרסומת של הכי גאים שיש. אותי אישית הפרסומת מגעילה ובנוסף גם ילדים קטנים צופים בערוצים האלה... מה דעתכם?

TheCharm

New member
../images/Emo45.gif

כלומר, הפרסומת לא מגעילה אותי או משהו, אבל יש בה תכנים שבאמת לא מתאימים שיראו אותם בשעות היום וזה.

kalay

New member
איזה תכנים אתה מדבר?

אני לא איזה פעיל למען זכויות ההומוסקסואלים אבל אם רואים נשיקה בין שני הומואים זה לא משחית ילדים קטנים או משהו כזה.

TheCharm

New member
סו וואט?

הרי ברור שהורים שרואים שהילדים שלהם רואים כאלה דברים יעשו מזה טאראראם, סוף העולם אעלק. כי כשהוזכר "רוקט פוקט" בהשיר שלנו, והורים לילדים בני 8 שצפו בפרק (כשהסדרה כמובן מסומנת לגיל 14 ומעלה) עשו מהומה כל כך גדולה, וכנראה שאם לא הייתה המהומה מזה שהיה איזכור לויברטור בסדרה (אוי, אוי, אוי) אז הילדים בכלל לא היו יודעים מה זה רוקט פוקט והיו חושבים שזה סתם פיצה.

Ulong

New member
דבר ראשון זה רוקט פוקט

וזה ויברטור.. הוא אמר כבר. "..וכנראה שאם לא הייתה המהומה מזה שהיה איזכור לויברטור בסדרה.."

Ulong

New member
לגבי הנושא של "לא ליד הילדים"

אני ממש לא מבין את השטויות האלו. אני לא אפרט יותר מדי אני אני אומר שאם ילד בן חמש לא יידע מה זה ויברטור הוא יידע בגיל 15, אבל בסוף הוא יידע!!! אז יאללה.

Aviad1987

New member
תאמין לי שגם אני לא מבין את זה

ממש סוף העולם אם הילדים ידעו מה זה ויברטור. באמת שיש בעיות יותר חמורות מאלה בילדים של ימינו.

kalay

New member
לא ממש הבנתי מה אמרת

מה כל כך נורא בפרומו של הכי גאים שיש?

Aviad1987

New member
אני חושב שאתה צודק

זה באמת לא קשור לפורום

קובי221

New member
אני חושב ש...-

ל- "ילדים קטנים" אין מה לחפש בשני הערוצים הללו, במיוחד Yes+ שלוח השידורים שלו מכוון לצופים היותר מבוגרים וגם ב- Yes Weekend שלא רואים בהם סרטים מצוירים אלא סדרות עם כתוביות. ואם זה לא מספק אתכם אתםיכולים לחסום ערוצים אלו ע"י הזנת קוד, ומתי שאתם תרצו לצפות בערוצים הנ"ל תזינו את הקוד ותוכלו לצפות בנחת. ומה הקטע של אנשים שאומרים ומתנגדים לכל מיני דברים מהסוג הזה, הרי בכל מקרה הם יפגשו מתי שהוא עם דברים כאלה ולכם לא תהיה אפשרות לעשות דבר...

vand

New member
הערוצים הנל מיועדים לכל הגילאים וגם

אותי אישית זה מטריד ואני סבור שיש עוד אנשים שלא אוהבים את הפרסומת. אם נניח היו משדרים אותה רק בשעות הלילה לא הייתה לי בעייה אבל זה בין כל סדרה וסדרה בכל היום.

קובי221

New member
הם מיועדים לכל הגילאים אבל-

ילדים קטנים לא יודעים לקרוא כתוביות אז מין הסתם הם יעבירו ערוץ... ואם זה גם בעיה שלך...אז כל אחד ומחשבתו...

vand

New member
לא באתי להתווכח עם אף אחד... סתם אומר את דעתי

Aviad1987

New member
אם היו שמים את הפרומו בערוץ

הילדים אז הייתה כבר בעיה. אבל אני עדיין בטוח שאתה נגד התוכן של הפרסומת ואם אלה היו 2 בנות שמתנשקות לא היית מתנגד (טוב נו אני מבין אותך אבל בכל זאת חח), ככה שהתלונה שלך לא רלוונטית. כשיהיו לך ילדים תדאג לעניין.. בינתיים אתה מוזמן להעביר ערוץ כשהפרומו ישודר כדי שלא תאלץ להקיא.

vand

New member
צודק...

באמת אין לי שום דבר רע להגיד על הפרומו שהיה לישנן בנות.

TheCharm

New member
א -

זה קיץ, ילדים משועממים, ילדים מזפזפים, מערוץ לערוץ, אויש, נפלו על יס פלוס, אויש, נפלו על פרסומת שאולי הם לא כל כך רצו לראות. ב - מה זה ילדים לא רואים סדרות עם כתוביות? אני מגיל 6 הלכתי לסרטים באנגלית עם כתוביות. עם כמה שישראל דפוקה בשכל, רוב הילדים פה לא מפגרים במוח.

adi121

New member
אני לא מבינה מה הבעיה..

הרבה פרומואים לכל מיני סדרות שונות מכילים נשיקות ולפי דעתי זה בסדר אין רע בנשיקות.. אז במקרה בהכי גאים שיש זה בין שני בנים.. אז מה?! מישהו אמר שלבנים אסור להתנשק?? זה בדיוק אותם פרומואים בסדרות אחרות רק שפה מדובר על בנים בלבד.. וילדים שיכולים לראות נשיקות.. ואפילו ממש לוהטות יכולים לראות נשיקות בין שני בנים זה שזה מגעיל אותך זה עניין אישי שלך.. אולי אתה הומופוב לך לבדוק את זה אותי אישית זה ממש לא מגעיל להיפך

למעלה