תלונה...

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
זה כי את בת...

נגיד נשיקה בין שתי בנות אין לי איתה כל בעייה...

vand

New member
וגם...

אין לי שום דבר נגד הומואים פשוט אני מעדיף שלא יראו את הפרסומת בשעות היום וזהו

Aviad1987

New member
אה כתבתי את ההודעה הקודמת

בלי לראות את זאת. אז כנראה שאתה באמת לא מודע... בכל מקרה כמו שלא הייתה לי בעיה (מסיבות ברורות) עם הפרומו של ישנן בנות אין לי בעיה עם שעות השידור בפרומו של הכי גאים שיש.

Aviad1987

New member
הכי חשוב

שאתה מודע לעובדה שאתה הומופוב ואין לזה שום קשר לפרומו

adi121

New member
זה ההבדל ביננו.. תתפלא..

לי אין בעיה עם נשיקה בין שני בנות.. אפילו שאני בת זה שאין לך בעיה עם נשיקה בין בנות וכן בעיה עם נשיקה בין בנים הופך אותך להומופוב

vand

New member
לא זה רק הופך אותך ללסבית... בלי להעליב

ובאמת שאין לי שום דבר כנגד הומואים. מאיפה את לוקחת את השטויות האלה?

Aviad1987

New member
מההודעות שלך.

וזה שאין לה בעיה לראות 2 בנות מתנשקות לא הופך אותה ללסבית ואתה יכול להשאיר את הדעות המטומטמות האלה מחוץ לפורום להבא. אני סטרייט ובאמת שאין לי בעיה עם הפרומו הזה... אתה יכול להגיד שאני הומו אבל זה בולשיט, באמת.

vand

New member
קודם כל זה לא נאמר ברצינות ודבר שני

לא הייתי אומר לה את זה אם היא לא הייתה קוראת לי ככה. דבר נוסף מתי בדיוק קראתי לך הומו? יש אנשים שהפרסומת מפריעה להם ויש אנשים שלא. אני מאלה שכן ולכן אני מעדיף שיראו אותה בשעות הלילה או שלא יראו אותה בכלל ובסך הכול אמרתי את דעתי ממתי זה אסור?

n l m

New member
ולי מפריע הפרסומת בערוץ 2

של האבא שמספר לילדים איך הוא ואמא שלהם נפגשו תאמין לי זה מעצבן, זה לא קשור למוצר וזה לא אמין (האנשים שם בניי 30 בערך, איך הם נפגשו לפניי 30 שנה?) וגם מפריע לי החסויות באמצע תכניות הבידור האם גם לי יש הצדקה להתלונן? למה שאני אסבול? ואל תגיד לי שזה דבר שמפריע לך כי באותה מידה שאתה אומר שמפריע לך לראות הומואים אני יכול להגיד שמפריע לי לראות זקנים ולהגיש תלונה נגד הפרסומת של "אחוזת ראשונים" או להגיד שאני שונא לשמוע דיבוב ולהתלונן נגד חצי מהפרסומות בערוץ 2 לכולנו מפריעים דברים תתמודד כמו כולם

adi121

New member
../images/Emo45.gif

ודרך אגב.. אני לא לסבית זה פשוט לא מטריד אותי ששתי בנות מתנשקות אין לי בעיה עם לסביות או הומואים כל אחד והעדפה המינית שלו שיעשו מה שטוב להם..

TheCharm

New member
אויש, נו, זה לא הופך אותו להומופוב!

הרי למה הסדרה עצמה משודרת מאוחר בערב ומסומנת מגיל 14 ומעלה? כי התכנים בה לא הולמים לשעות היום. אז מה הטעם להציג את אותם התכנים בדיוק שכעיקרון הם אלא שגורמים לסדרה להיות לא הולמת לשעות היום - בפרומו לא מסומן שאתה לא יודע עליו מראש כי בלוח השידורים עדיין לא כתוב מה תהיה הפרסומת הבאה - והוא משודר כמעט בכל ערוץ של yes בשעות היום? זה ממש לא קשור להומופוביות, להומואיות, ללסביות או לוואטאבר.

Aviad1987

New member
שמע

אתה וVAND מדברים אולי בשורה תחתונה על אותו דבר אבל מסיבות שונות לחלוטין. אצלך זה אולי לא נובע מהמופוביות והגיוני שאתה צודק מתוקף ראית העולם שלך אבל הוא בכלל לא מבסס את הבקשה שלו על טענות כמו שלך אלא על זה שיש לו בעיה לראות 2 בנים מתנשקים (וחזר והדגיש שאין לו בעיה לראות 2 בנות מתנשקות וגם קרא למשתמשת לסבית כי גם לה אין) אז תעשה לי טובה.

vand

New member
אמרתי לה את זה בצחוק...

וכן זה מפריע לי. זה לא אומר שאני הומופוב!

Tinty

New member
אני אישית חושב שכדאי שתוצג הפרסומת

גם כשילדים קטנים צופים (למרות שהסדרה לא מתאימה להם). חשוב שילדים לא יגדלו בידיעה לפיה "אסור לגברים להמשך לגברים אחרים", וכשאחד הילדים יגדל, וירגיש משיכה לגברים, ירגיש מבודד ויחשוב שמשהו לא בסדר איתו ( -> משבר נפשי). הילדים בימינו צריכים להבין שקיימים אנשים שנמשכים לנשים, וקיימים אנשים אחרים שנמשכים לגברים - ואין בעיה עם זה. למנוע מן הילדים צפיה בתכנים כאלו תגרום להם לחשוב שהאדם שנמשך לגברים הוא שונה מאחרים, והדבר יכול לגרום דחיה חברתית. *גילוי נאות - אני נמשך לנשים, אך ליברל, שחושב שלכל אדם, באשר הוא, זכות קיום.

Aviad1987

New member
לפעמים לא צריך להגיד דברים

בשביל שאנשים אחרים יראו אותם מפורשות. מסכים עם מה שנאמר למעלה. אנשים כמוך הופכים את המיניות לדבר מאוד מכריע בחיים שלא לדבר (כמו שכבר אמרו) גורמים לתחושת ניכור בין ההומואים לשאר החברה וחבל שזה קורה כי זאת גזענות לכל דבר.

TheCharm

New member
מה שאתה אומר ברור מאליו,

אבל אם נלך לפי הרעיון שלך, למה שהסדרה עצמה לא תשודר בשעות אחר הצהריים/צהריים ועם סימון של מגיל 3 ומעלה? ולמה במקום זה היא משודרת מאוחר בערב ועם סימון של מגיל 14 ומעלה?

נו באמת-

ניכנסתי במיקרה ,אבל אני יגיב הפרומואים של הכי גאים שיש משודרים בערוצים המתאימים ולא בערוץ הילדים דבר 2 ישחית אותם אלוהים בסך הכול 2 גברים מיתנשקים מיצידי שיראו את זה כול היום תידאג יותר מימה שקורה מיסביב בארץ שלנו בכלל מספיק שפותחים חדשות זה לבד יכול לטרף אותך.לא הומואים אוו פרומואים יהרסו ילדים קטנים יש מספיק דברים ברוך השם במדינה הזאות שיעשו את העבודה נהדר.אתה פשוט הומופוב.

vand

New member
מה השטויות האלה....

כל מה שאמרתי הוא שלא אמורים לשדר פרסומת שכזאת בשעות היום בין כל סדרה וסדרה ובפעם המיליון אין לי שום דבר נגד הומואים רק אמרתי את דעתי...

למעלה