תלונות בעילום שם על עובדים

מצב
הנושא נעול.

freshpizzagirl

New member

שעוברים עבירות שקשורות למסגרת עבודתם. על איזה עבירות ופשעים שעובד עובר במסגרת עבודתו, אחרים יכולים לדווח על אותו עובד בעילום שם. בעיקר כשהמתלונן מדווח עליהם בעילום שם
על איזה סוגים של פשעים ועבירות התלונות יתקבלו גם כאשר המדווח בעילום שם
יש עבירות כאלה
יש פשעים כאלה
היו דברים מעולם
אפשר לקבל דוגמאות

אין רשימה מפורטת לגבי העברות שניתן

שעוברים עבירות שקשורות למסגרת עבודתם. על איזה עבירות ופשעים שעובד עובר במסגרת עבודתו, אחרים יכולים לדווח על אותו עובד בעילום שם. בעיקר כשהמתלונן מדווח עליהם בעילום שם
על איזה סוגים של פשעים ועבירות התלונות יתקבלו גם כאשר המדווח בעילום שם
יש עבירות כאלה
יש פשעים כאלה
היו דברים מעולם
אפשר לקבל דוגמאות
לדווח עליהם. אנא הבהר את שאלתך.

freshpizzagirl

New member
מבהירה...

לדווח עליהם. אנא הבהר את שאלתך.
מבהירה...
אני לא יודעת להבהיר, השאלה שלי היא כללית מאוד. אבל עובד מועל, מביא את בת זוגתו לעבודה ובימקום לעבוד גונב שיחות, מתחיל עם הילדות הקטנות של הלקוחות שבאים אליו בטלפון, משאיר את הטלפון פתוח כדי שכל מי שמתקשר יחשוב שתפוס, מרמה את הלקוחות וגובה מהם כסף על פגישות שהם לא אמורים לשלם עליהן.... קיימים נפגעים שפוחדים לדווח בזהותם מחשש לחייהם. יש בטח עבירות שהמעביד לא יתייחס לתלונות כל עוד המתלונן לא מזדהה. האם יש עבירות שאפשר לא להזדהות ולמרות האנונימיות יקבלו את ההתיחסות הראויה
מקווה שהבהרתי.

אלו נשמעות כמו עבירות משמעת

מבהירה...
אני לא יודעת להבהיר, השאלה שלי היא כללית מאוד. אבל עובד מועל, מביא את בת זוגתו לעבודה ובימקום לעבוד גונב שיחות, מתחיל עם הילדות הקטנות של הלקוחות שבאים אליו בטלפון, משאיר את הטלפון פתוח כדי שכל מי שמתקשר יחשוב שתפוס, מרמה את הלקוחות וגובה מהם כסף על פגישות שהם לא אמורים לשלם עליהן.... קיימים נפגעים שפוחדים לדווח בזהותם מחשש לחייהם. יש בטח עבירות שהמעביד לא יתייחס לתלונות כל עוד המתלונן לא מזדהה. האם יש עבירות שאפשר לא להזדהות ולמרות האנונימיות יקבלו את ההתיחסות הראויה
מקווה שהבהרתי.
אלו נשמעות כמו עבירות משמעת
את יכולה להתלונן בעילום שם אצל המעסיק ולקוות שיתייחס.

שיר ורד

New member
תלונות בעילום שם

תלונות בעילום שם
הבעיה בהגשת תלונות בעילום שם, היא שא, מי שמקבל את התלונה לא יוכל לברר את העובדות מול המתלונן, אלא רק מול הנילון (ולפעמים על ידי שיחה עם עובדים אחרים העובדים יחד עמו). בנוסף, מעסיקים רבים יתעלמו מתביעות כאלו מחשש שסתם נטפלים לאותו עובד. קיימת סכנה נוספת למתלונן, כאשר המעביד יפנה לנילון עם מכתב התלונה והנילון יזהה מתוך חלק מהתלונות מי היה אותו מתלונן ואז יתנכל לו. לכן, במקרה של תלונה בעילום שם, רצוי לפרט בעיקר עבירות שגורמות נזק משמעותי למעביד , או שעשויות לגרום לו נזק כבד בעתיד (למשל גניבה מלקוח). כמו-כן, אם ישנה אפשרות , לצרף מסמכים אשר יוכיחו את אמיתות התלונה, אך לא יחשפו את זהות המתלונן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה