123978255- תתחבר
מ מיכל..~ New member 7/4/03 #28 ואצלי באייסי רק עידן שזרק אותי וקרייזע שמספרת לי סיפורים משעשעים.. ובמסנג'ר דורי ומאיה שהלך משום מה למטבח ובטח לא הביא לי שום אוכל! >בודדה בגלות וכמעט מורעבת<
ואצלי באייסי רק עידן שזרק אותי וקרייזע שמספרת לי סיפורים משעשעים.. ובמסנג'ר דורי ומאיה שהלך משום מה למטבח ובטח לא הביא לי שום אוכל! >בודדה בגלות וכמעט מורעבת<
C candybox New member 7/4/03 #33 טוף... אני מודיעה רשמית שהמסנג'ר שלי הוא כניקי + הוטמייל co.il אני רוצה אנשים חדשים!!!!!!
א אדש ברדש New member 7/4/03 #32 יוווו ! קרייזע באמת מספרת סיפורים משעממייייםיםיםםם ! נורא משעממים ! מיכל עם הגל ! אני רוצה שתיהי במסנג'ר שילי ):
יוווו ! קרייזע באמת מספרת סיפורים משעממייייםיםיםםם ! נורא משעממים ! מיכל עם הגל ! אני רוצה שתיהי במסנג'ר שילי ):
ל ליטון (לא תמיד שפוי) New member 7/4/03 #30 חוצפה! אני התייחסתי אלייך! וכלום כי באמת אין לי כלום! ולמה את לא מדברת????????
C candybox New member 7/4/03 #31 אתה חצוף! אל תפיל הכל עליי כל הזמן!!! וואעעעעעעעעעעעעעעעעההההההההההה
C candybox New member 7/4/03 #35 אני גאה? אני????????? אם זכרוני אינו מטעני, אתה המשפכת ואני הפסקתי!!! בלעתי את כבודי!!! >או שאני מחכה שתלך לישון ... אחד מהשניים!!!<
אני גאה? אני????????? אם זכרוני אינו מטעני, אתה המשפכת ואני הפסקתי!!! בלעתי את כבודי!!! >או שאני מחכה שתלך לישון ... אחד מהשניים!!!<
א אדש ברדש New member 7/4/03 #40 את ! תיהי בשקט שוב ! את בן אדם רע מנוכר ו.. ושונא אותי ו..ו.. שקט עלייך וקקה בידייך !