תלות

shelycat

New member
אנחנו חיים בסימביוזה לא מחייבת

אצלנו העיניין הוא מאוד פשוט שנינו אוהבים לחיות יחד ואין לנו מצב שמידה והשני לא נמצא אז נמצא עצמנו חסרי אונים פשוט גילינו שלטובת שנינו עדיף מצב של שיתוף פעולה כיוון שאז הרווח לשנינו גדול יותר מאשר מצב בו אנחנו לבד. ודרך אגב מזל טוב לאורי של רוני על 27 אביבים.

אופה3

New member
לא הייתי קוראת לזה תלות אלא שיתוף

פעולה , כמו כל דבר בחיים , אנו לא יכולים לעשות את הכל לבד, וצריכים לפעמים ללמוד מאחרים, ולבקש מהם שיעשו, תארי לך אותי, קודחת בקיר הבטון שלי, דיבל או גימב´ו על מנת לתלות תמונה, או דברים כאלה, אנו חיים ביחד, אנו גוף אחד ונפש אחד, לכן אם יש איזו שהוא מצב שאני תלויה בו לחלוטין זה באהבה הנפלאה שיש לנו ביחד, כי אני לא יכולה לתאר את חיי בלעדיו, למזלי בעלי לא עושה מילואים, ולחו"ל, אין סיכוי שהוא יסע לבד, ההיפך אנו מבלים הרבה זמן ביחד, ולפעמים גם עשר שעות רצופות ביום, לא כולל את הלילה, אני לא ארדם אם הוא לא במיטה, המצב של שיתוף הפעולה ביננו, זה הדבר הכי רווחי, כי למשל, שאני מנקה את הבית, והוא מנקה אבק, או מעביר, סמרטוט, או שוטף כלים, זה מאוד עוזר, כי זה נותן לי את הזמן להתרכז בדברים אחרים, לא יודעת, אם זה תלות, אבל החיים שלי, לא יתקמו בלעדיו, כי אני חולה עליו, אם חס וחלילה ניפרד אי פעם, אני יודעת שיהיה לי קשה, אבל ביינתים, אני נהנת, ואני תלויה בו באהבה שלנו ובחיינו המשותפים

למעלה