תלמידי ישראל קרסו במבחן העולמי במתמטיקה ומדעים

באופן טבעי לכל גולש יש עימותים עם גולשים אחרים בפורום הזה,

זה לא פורום של צביעות כמו חורזים וכותבים.

אבל עדיין אני מדבר עם כולם ואין לי איתם בעיות ולהם אין בעיות איתי

למעט מיטלמן שאני לא מבין אותה והיא לא אותי אבל אנחנו לא בעימות,

והסגול ומח"פ שהחלטתי לא לדבר איתם בגלל האופי שלהם אבל שוב

להם אין בעיה איתי.
לא דברתי על עימותים אלא על זלזול, בדיוק כפי שמזלזלים בדג ובאינפנטיל.
מי זה סגול? BB?
מי זה מח"פ? האינפנטיל?

על בסיס מה?

ניסוח,דיעות,אינפנטיליות,קוהרנטיות,לוגיות?

זכותם של אנשים לזלזל לא מבין מה הבעיה עם זה.

מן הסתם בפורום דיעות יהיו גם דיעות קיצוניות שרק מעטים חולקים אותן.

מי זה סגול? BB?
מצחיקה,מתי דיברתי/התכתבתי עם ביבי? התכוונתי לlemner
מי זה מח"פ? האינפנטיל?
כן,מאור חיים פז.

על בסיס מה?

ניסוח,דיעות,אינפנטיליות,קוהרנטיות,לוגיות?

זכותם של אנשים לזלזל לא מבין מה הבעיה עם זה.

מן הסתם בפורום דיעות יהיו גם דיעות קיצוניות שרק מעטים חולקים אותן.
על בסיס שעונים לך א', אתה עונה ב' מבלי להבין מה קראת ומה אתה כותב.
מצחיקה,מתי דיברתי/התכתבתי עם ביבי? התכוונתי לlemner
עפ"י פסיקה קודמת, אתה מבין שאי אפשר לדעת מה את כותב, מצידי סגול גם יכול להיות רד (הבובה בצמד עם מורן ולא פירוש מאנגלית שזה אדום).
כן,מאור חיים פז.
תהיה בטוח שזה שם מומצא.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מי זה סגול? BB?
מי זה מח"פ? האינפנטיל?
+
על בסיס שעונים לך א', אתה עונה ב' מבלי להבין מה קראת ומה אתה כותב.

עפ"י פסיקה קודמת, אתה מבין שאי אפשר לדעת מה את כותב, מצידי סגול גם יכול להיות רד (הבובה בצמד עם מורן ולא פירוש מאנגלית שזה אדום).

תהיה בטוח שזה שם מומצא.
כפי מה שכבר הוסבר והוכח בעבר, אני כמובן אינני אינפנטיל 🙂

את פשוט מקנאת בי. זה הכול. זה עד כדי כך פשוט 🙂

לא שחסרות לך סיבות למה, אז סה"כ אני מניח שאני מבין, ולכן לא שופט אותך, שמדברת מתוך מקום של כאב וקנאה 🤷‍♂️

n76n6eo6.png
800px-Barack_Obama_drops_the_mic.gif
giphy.gif

+

כפי מה שכבר הוסבר והוכח בעבר, אני כמובן אינני אינפנטיל 🙂

את פשוט מקנאת בי. זה הכול. זה עד כדי כך פשוט 🙂

לא שחסרות לך סיבות למה, אז סה"כ אני מניח שאני מבין, ולכן לא שופט אותך, שמדברת מתוך מקום של כאב וקנאה 🤷‍♂️

צפה בקובץ המצורף 121484
צפה בקובץ המצורף 121485
צפה בקובץ המצורף 121486
עובדה שישר קפצת בידיעה שמדברים עליך :)
תתמודד ותחזור לשרשורים שאתה פותח שמתאימים לפורום גן חנה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
קראתם בכמה משמותיי השונים, צירפתם קישורים של שרשורים שלי וזה גם ידוע שאתם קוראים לי "אינפנטיל" למרות שזה לא נכון.

העלבון הזה דרך אגב, "עובדה שישר קפצת בידיעה שמדברים עליך", מועתק מאתיופי המחמד של certified (לא שאני גזען חלילה), דיברגנט חדש. הוא כוסח בדיוק באותה הדרך שבה כוסחת את על-ידי בזה הרגע על אותו עלבון בדיוק וגם בדיוק באותה הדרך (שמותיי אוזכרו וזה ידוע שאתם קוראים לי "אינפנטיל").

וזה עדיין לא עצר בעדך מלחקות אותו ואף להיות מועמדת במקומך באותה הדרך שבה הוא הועמד במקומו בדיוק על אותו העלבון.

השכל זה לא הצד החזק שלך, אבל זה לא סיפור חדש :)

כבר דובר על החולשה האינטלקטואלית הניכרת שלך והצורה שבה היא באה לידי ביטוי בכך שאת לא חכמה מספיק בשביל לחשוב על עלבונות משל עצמך ושלכן את בסה"כ חוזרת על עלבונותיהם של אחרים :):

__צילום מסך_19-12-2024_171817_www.tapuz.co.il.jpeg

ועוד על העלבונות השקריים של מי את חוזרת יותר מאשר העלבונות השקריים של כל אחד אחר? דיברגנט חדש. אקדמאי חדש שלא כשיר להשכלה הגבוהה שקיבל (כמוך לדוגמה), שזרקו אותו מהאוניברסיטה שעבד בה בעקבות רמתו הנמוכה, שגדל בעוני, בקושי, בסבל בל יתואר, בחדר שלוש מטר על שלוש מטר עם שלושת אחיו, ושהוא אפריקני, אתיופי ושחור (לא שאני גזען. אבל זה אנשים שמגיעים ממקום מסוים ומחיים מסוימים וזה כבר משהו שכבר כן יש לו השפעה, גם אם להיות אפריקני, אתיופי ושחור זה לא דבר שמשפיע ישירות כשלעצמו) ו-11 גולשים שונים מעידים על כך שהוא מפגר (וזה רק מה שמצאתי, אז תביני כמה עוד יש שלא מצאתי...):

__צילום מסך_11-5-2024_16431_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_16334_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17032_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17746_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_153630_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_154722_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165339_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165437_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-5-2024_20629_www.tapuz.co.il.jpeg

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
קראתם בכמה משמותיי השונים, צירפתם קישורים שלי וזה גם ידוע שאתם קוראים לי "אינפנטיל" למרות שזה לא נכון.

כבר דובר על החולשה האינטלקטואלית הניכרת שלך והצורה שבה היא באה לידי ביטוי בכך שאת לא חכמה מספיק בשביל לחשוב על עלבונות משל עצמך ושלכן את בסה"כ חוזרת על עלבונותיהם של אחרים :):

צפה בקובץ המצורף 121524

ועוד של מי יותר מאשר כל אחד אחר? דיברגנט חדש. אקדמאי חדש שלא כשיר להשכלה הגבוהה שקיבל, שזרקו אותו מהאוניברסיטה שעבד בה בעקבות רמתו הנמוכה, שגדל בעוני, בקושי, בסבל בל יתואר, בחדר שלוש מטר על שלוש מטר עם שלושת אחיו, ושהוא אפריקני, אתיופי ושחור (לא שאני גזען. אבל זה אנשים שמגיעים ממקום מסוים ומחיים מסוימים וזה כבר משהו שכבר כן יש לו השפעה, גם אם להיות אפריקני, אתיופי ושחור זה לא דבר שמשפיע ישירות כשלעצמו) ו-11 גולשים שונים מעידים על כך שהוא מפגר:

צפה בקובץ המצורף 121525
צפה בקובץ המצורף 121526
צפה בקובץ המצורף 121527
צפה בקובץ המצורף 121528
צפה בקובץ המצורף 121529
צפה בקובץ המצורף 121530
צפה בקובץ המצורף 121531
צפה בקובץ המצורף 121532
צפה בקובץ המצורף 121533
__צילום מסך_18-7-2024_6430_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_5-10-2024_175833_www.tapuz.co.il.jpeg

אבל בסופו של דבר, לאיזו רמה אינטלקטואלית ציפינו ממישהי שנופלת בפח של כל שקר שמספרים עליי (למרות שברוב טובי הזהרתי אותה מספר פעמים שמה שמספרים עליי זה שקרים), קוראת לי אפסילון מהמילה אפס ולא כי היא חכמה מספיק בשביל לקרוא לי כך על סמך המעמד הנמוך ביותר ב"עולם חדש מופלא", וכותבת שרשורים של אלפי מילים על תוכנית ריאליטי טראשית?

כל זה כשלעצמו לא בעיה. אנשים טיפשים תמיד היו ותמיד יהיו.

הבעיה האמיתית היא שמתוך אי-הבנת הרעיון השוויוני, והחל מהעשור האחרון של האלף הקודם, האנשים שלי התחילו לתת לאנשים שלך להיכנס לאקדמיה ולעשות תארים למרות חוסר הכשירות שלכם, מתוך מחשבה שזה מה שיקדם אתכם ויתקן את העולם, אבל עובדה שזה לא עובד, ושאנשים שהיו טיפשים גמורים ביום כניסתם לאקדמיה יישארו כאלו גם ביום יציאתם ממנה, ואף יהרסו את העולם מהעמדות המתקדמות שהם לא כשירים אליהן ושכעת הגיעו אליהן באמצעות עשיית התארים שהם לא היו כשירים לעשות ולא כשירים להחזיק בהם. לראיה, דיברגנט חדש. עוד לראיה, את.

אוי ואבוי, עם כל טיפשותך, אם זה באמת נכון מה שאת מספרת על עצמך, על כך שאת דוקטורית עם שלוש תארים, מרצה באוניברסיטה, שאף מעבירה הרצאות בארצות הברית. זה רק מראה עד כמה באמת הידרדרה האקדמיה, כמה רחוק הגיעה הזילות וכמה עמוק הגיע הריקבון.

באשר לשרשורים שלי, אני הכותב הכי חכם ומוכשר באתר. את פשוט לא חכמה מספיק בשביל להבין את זה.

באשר לגן שלמדתי בו, תודה רבה אבל לא, לא קראו לו "גן חנה", קראו לו "גן תמר". גן פרטי לילדים עשירים, דו-שנתי, המשלב פעוטון וגן טרום-חובה, שעלה לאמא שלי לכל שנת לימוד 50,000 שקל, ולכל השנתיים שהייתי שם, 100,000 שקל. אבל זה היה בשנות הלימודים 2001-2002 ו-2002-2003 ככה שבהתאמה לאינפלציה זה כמו לשלם היום על פעוטון וגן טרום חובה 71,700 שקל בשנה ו-143,400 שקל לכל השנתיים שהייתי שם.

ככה זה אנחנו, האליטה. יש לנו הרבה, אז אנחנו משקיעים הרבה בילדים שלנו, וככה הם הופכים לכל-כך איכותיים, כמונו עצמנו לפניהם, כי ככה קידום אנשים עובד.

להשקיע באנשים בשביל לקדם אנשים, זה דבר שצריך לעשות ועובד, בעיקר בתקופה הקריטית, תקופת הילדות.

זה למה זילות ההשכלה הגבוהה בשביל לקדם את השכבות החלשות כמוך וכמו דיברגנט, זה דבר שלא עובד, ולמה אנשים ברמה נמוכה שנותנים להם לעשות תארים באוניברסיטה לא הופכים להיות חכמים, אלא אלו עכשיו פשוט אנשים טיפשים עם תארים, שעכשיו טיפשותם הרבה היא רק יותר מסוכנת מכיוון שכעת יש להם כוח אמיתי להזיק באמצעותו ולהוסיף ולהרוס את העולם המידרדר ממילא הזה.

אחרי 18 שנה של טיפשות, עוני, צפיפות, מחלות, רעב ומה לא, מן הסתם מה שזה יוצר זה בן-אדם ברמה נמוכה, ומן הסתם לא 3 שנים של תואר ראשון יהיו מה שיתקן את זה, וגם לא יותר מזה, כי קודם כל זאת כבר לא התקופה הקריטית יותר, שלא לדבר על זה שזה בכל מקרה פחות שנים.

זה למה אפילו עם התארים שלכם, את ודיברגנט ועוד כל מיני תמיד הייתם ותמיד תהיו אנשים ברמה נמוכה ושום דבר כבר לא יעזור לכם.

כעת כל שנותר עבור האנשים שלי לעשות הוא להבין שהניסוי נכשל ולהעיף אתכם מהאקדמיות שלנו, מכיוון שמקומכם אינו שם, ובכל מקרה לא כך מקדמים אוכלוסיות חלשות, יוצרים שוויון ומתקנים את העולם.

נערך לאחרונה ב:
קראתם בכמה משמותיי השונים, צירפתם קישורים של שרשורים שלי וזה גם ידוע שאתם קוראים לי "אינפנטיל" למרות שזה לא נכון.

העלבון הזה דרך אגב, "עובדה שישר קפצת בידיעה שמדברים עליך", מועתק מאתיופי המחמד של certified (לא שאני גזען חלילה), דיברגנט חדש. הוא כוסח בדיוק באותה הדרך שבה כוסחת את על-ידי בזה הרגע על אותו עלבון בדיוק וגם בדיוק באותה הדרך (שמותיי אוזכרו וזה ידוע שאתם קוראים לי "אינפנטיל").

וזה עדיין לא עצר בעדך מלחקות אותו ואף להיות מועמדת במקומך באותה הדרך שבה הוא הועמד במקומו בדיוק על אותו העלבון.

צפה בקובץ המצורף 121524

ועוד על העלבונות השקריים של מי את חוזרת יותר מאשר העלבונות השקריים של כל אחד אחר? דיברגנט חדש. אקדמאי חדש שלא כשיר להשכלה הגבוהה שקיבל (כמוך לדוגמה), שזרקו אותו מהאוניברסיטה שעבד בה בעקבות רמתו הנמוכה, שגדל בעוני, בקושי, בסבל בל יתואר, בחדר שלוש מטר על שלוש מטר עם שלושת אחיו, ושהוא אפריקני, אתיופי ושחור (לא שאני גזען. אבל זה אנשים שמגיעים ממקום מסוים ומחיים מסוימים וזה כבר משהו שכבר כן יש לו השפעה, גם אם להיות אפריקני, אתיופי ושחור זה לא דבר שמשפיע ישירות כשלעצמו) ו-11 גולשים שונים מעידים על כך שהוא מפגר (וזה רק מה שמצאתי, אז תביני כמה עוד יש שלא מצאתי...):

צפה בקובץ המצורף 121525
צפה בקובץ המצורף 121526
צפה בקובץ המצורף 121527
צפה בקובץ המצורף 121528
צפה בקובץ המצורף 121529
צפה בקובץ המצורף 121530
צפה בקובץ המצורף 121531
צפה בקובץ המצורף 121532
צפה בקובץ המצורף 121533
|תודה| שסיימת את ההוכחה שאתה אינפנטיל וגם היראת שרבים מגולשי הפורום מכנים אותך בצורה הזאת,
מ.ש.ל

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
|תודה| שסיימת את ההוכחה שאתה אינפנטיל
כמובן ששום דבר שכזה לא הוראה בתגובתי האחרונה.
וגם היראת שרבים מגולשי הפורום מכנים אותך בצורה הזאת,
אלו תמונות של אנשים מדברים על טיפשותו המופלגת של דיברגנט.
אחרי תגובה ברמה כל-כך נמוכה, כמובן שלא מ.ש.ל. ולא נעליים.

אם כבר, אחרי מה שאת, כביכול דוקטורית עם שלוש תארים, אבל עם רקע והתחלה בחיים כמו שלך, זה מה שיש לך להגיד אחרי כל מה שאמרתי, אחרי שאני מצידי, רק סטודנט לתואר ראשון אבל עם רקע והתחלה בחיים כמו שלי, הגבתי לך תגובה כל-כך ממצה, מבריקה ומוחצת, אז אם כבר, ובהתחשב במהן הנקודות שהעליתי בתגובתי האחרונה, זאת למעשה את שהוכחת הרגע את כל הנקודות שהעליתי ואת נכונות כל האמור בתגובתי.

מה שנקרא "case and point" :)

כמובן ששום דבר שכזה לא הוראה בתגובתי האחרונה.
יש לך את זה בצורה יותר עילגת?
אלו תמונות של אנשים מדברים על טיפשותו המופלגת של דיברגנט.
אני לא צריכה לנתח את התמונות שלך, לכן הן לא מעניינות אותי, בשביל זה יש אנשי מקצוע שתפקידם לנתח אותן בכדי לקבל תמונה באיזו צורה אפשר לטפל בך.
אחרי תגובה ברמה כל-כך נמוכה, כמובן שלא מ.ש.ל. ולא נעליים.

אם כבר, אחרי מה שאת, כביכול דוקטורית עם שלוש תארים, אבל עם רקע והתחלה בחיים כמו שלך, זה מה שיש לך להגיד אחרי כל מה שאמרתי, אחרי שאני מצידי, רק סטודנט לתואר ראשון אבל עם רקע והתחלה בחיים כמו שלי, הגבתי לך תגובה כל-כך ממצה, מבריקה ומוחצת, אז אם כבר, ובהתחשב במהן הנקודות שהעליתי בתגובתי האחרונה, זאת למעשה את שהוכחת הרגע את כל הנקודות שהעליתי ואת נכונות כל האמור בתגובתי.

מה שנקרא "case and point" :)
עזוב, מצטערת שנתתי לך להוריד אותי למקום שלא הולם אותי

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
יש לך את זה בצורה יותר עילגת?
אגיד לך את מה שאמרתי לפתרונות לכל: עדיף להיות בן-אדם עילג מאשר בן-אדם טיפש :)

לא שכשמדובר בשפה ה-25 הקשה ביותר בעולם ללמוד אותה מבין 7,164 שפות שעודן נמצאות בשימוש פעיל כיום זאת נקראת עילגות בכל מקרה, גם אם נפלה שגיאה תחבירית כלשהי בדבריי, וגם אם מדברים על אדם הדובר את השפה כשפת אם כמוני, אבל בסדר...
אני לא צריכה לנתח את התמונות שלך, לכן הן לא מעניינות אותי, בשביל זה יש אנשי מקצוע שתפקידם לנתח אותן בכדי לקבל תמונה באיזו צורה אפשר לטפל בך.
אין גבול לפתאטיות של המתנגדים :devilish:
עזוב, מצטערת שנתתי לך להוריד אותי למקום שלא הולם אותי
מה שלא הולם אותך הוא מקום העבודה שלך. גם לא מקום העבודה של דיברגנט. בעולם מתוקן, אם אנשים כל-כך חסרי כל בינה מינימאלית, וחסרי כל כשירות לעבוד באקדמיה כמוכם היו לפתע מוצאים עצמם איכשהו בתוך מוסד אקדמי בדרך לא דרך, הייתה מושמעת הודעה במערכת הכריזה המבקשת מכל הסטודנטים והמרצים להסתגר בכיתות, בשעה שכוחות הביטחון של האוניברסיטה היו עושים את דרכם אלייך ואל דיברגנט בשביל ללוות אתכם החוצה. מדהים כמה הידרדרה האקדמיה בעולם המערבי ב-35 השנים האחרונות, הכול בגלל כישלון השמאל החברתי להבין את הרעיון השוויוני והדרכים הנכונות להוצאתו לפועל.

עוד בעולם מתוקן, את היית קופאית בסופר ודיברגנט היה מנקה רחובות.

מצחיק שאת משווה את עצמך לנמר ואותי לחמור. מודעות עצמית ומודעות סביבתית הם לא הצד החזק שלך.

את, האקדמיה לא הייתה אפילו יורקת בכיוון שלך לפני זילות ההשכלה הגבוהה, את לא חכמה, את לא מוכשרת, אין לך רעיונות מקוריים משלך וכל דברייך הם העתקות מאחרים, דיברגנט חדש, אקדמאי חדש-אתיופי-אפריקני שגדל בסבל רב ובעוני מרוד וש-11 גולשים ויותר חושבים שהוא מפגר הוא המודל לחיקוי שלך, ממנו את מעתיקה את רוב דברייך אליי כולל הסיפור הזה שאפילו אותו העתקת ממנו, ואני גם מתחיל לחשוב שכל הממ"נים שלך, הסמינריונים, התזה והדוקטורט כולם נכתבו על-ידי אחרים ונקנו בכסף.

אני, יש במשפחתי אנשים שלמדו באקדמיה כבר במאה ה-20 המוקדמת, אני נחשב גאון מופלג ואדם מוכשר להפליא, ויש לי צבא מעריצים.

אגיד לך את מה שאמרתי לפתרונות לכל: עדיף להיות בן-אדם עילג מאשר בן-אדם טיפש :)

לא שכשמדובר בשפה ה-25 הקשה ביותר בעולם ללמוד אותה מבין 7,164 שפות שעודן נמצאות בשימוש פעיל כיום זאת נקראת עילגות בכל מקרה, גם אם נפלה שגיאה תחבירית כלשהי בדבריי, וגם אם מדברים על אדם הדובר את השפה כשפת אם כמוני, אבל בסדר...

אין גבול לפתאטיות של המתנגדים :devilish:

מה שלא הולם אותך הוא מקום העבודה שלך. גם לא מקום העבודה של דיברגנט. בעולם מתוקן, אם אנשים כל-כך חסרי כל בינה מינימאלית, וחסרי כל כשירות לעבוד באקדמיה כמוכם היו לפתע מוצאים עצמם איכשהו בתוך מוסד אקדמי בדרך לא דרך, הייתה מושמעת הודעה במערכת הכריזה המבקשת מכל הסטודנטים והמרצים להסתגר בכיתות, בשעה שכוחות הביטחון של האוניברסיטה היו עושים את דרכם אלייך ואל דיברגנט בשביל ללוות אתכם החוצה. מדהים כמה הידרדרה האקדמיה בעולם המערבי ב-35 השנים האחרונות, הכול בגלל כישלון השמאל החברתי להבין את הרעיון השוויוני והדרכים הנכונות להוצאתו לפועל.

עוד בעולם מתוקן, את היית קופאית בסופר ודיברגנט היה מנקה רחובות.

מצחיק שאת משווה את עצמך לנמר ואותי לחמור. מודעות עצמית ומודעות סביבתית הם לא הצד החזק שלך.

את, האקדמיה לא הייתה אפילו יורקת בכיוון שלך לפני זילות ההשכלה הגבוהה, את לא חכמה, את לא מוכשרת, אין לך רעיונות מקוריים משלך וכל דברייך הם העתקות מאחרים, דיברגנט חדש, אקדמאי חדש-אתיופי-אפריקני שגדל בסבל רב ובעוני מרוד וש-11 גולשים ויותר חושבים שהוא מפגר הוא המודל לחיקוי שלך, ממנו את מעתיקה את רוב דברייך אליי כולל הסיפור הזה שאפילו אותו העתקת ממנו, ואני גם מתחיל לחשוב שכל הממ"נים שלך, הסמינריונים, התזה והדוקטורט כולם נכתבו על-ידי אחרים ונקנו בכסף.

אני, יש במשפחתי אנשים שלמדו באקדמיה כבר במאה ה-20 המוקדמת, אני נחשב גאון מופלג ואדם מוכשר להפליא, ויש לי צבא מעריצים.
פתטי ומעורר רחמים,
אני מניחה שאתה נעזר בהם:

פתטי ומעורר רחמים,
אני מניחה שאתה נעזר בהם:
בנוסף, נתקלתי במקרה בתגובתך (האינפנטיל) וכה צחקתי כמה אתה |טמבל| כזה גמור שהודית שאתה אינפנטיל בגיל מנטלי: שמונה :)
אינפנטיל בן 8.png

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
פתטי ומעורר רחמים,
אני מניחה שאתה נעזר בהם:
אגיד לך את מה שאמרתי לך בשרשור המקביל: אם מישהו ניצח אותך מעל ומעבר לכל ספק סביר, אל תישארי לאחר שהפסדת, תמשיכי קרב חסר סיכוי שהלכה למעשה נגמר זה מכבר, ותמשיכי לחטוף רק כדי לא להודות כביכול בהפסד הצורב, בעוד שההפסד הצורב ברור לכל. תברחי. הפסדת. זה נגמר 😂
בנוסף, נתקלתי במקרה בתגובתך (האינפנטיל)
עובדה שאינני אינפנטיל. עוד עובדה שהטענה השקרית הזאת כבר הוסברה כשקרית והופרכה מול החרדי המפגר שהמציא אותה. ואני אגיד לך עוד משהו-גם אם הייתי אינפנטיל, עדיף להיות קופסה ריקה ואין כניסה כמוך, כמו דיברגנט, אתיופי המחמד של certified, לא שאני גזען חס וחלילה, וכמו החרדי המפגר, שלושת אלו הקוראים לי בכינוי זה ללא שיש לכך כל קשר אפילו מינימאלי למציאות? נקודה למחשבה בשבילך :sneaky:
וכה צחקתי כמה אתה |טמבל| כזה גמור
ראינו מי פה טמבלית גמורה. דיברגנט חדש, מי ש-11 אנשים אומרים שהוא המפגר (וזה רק מה שמצאתי), הוא המודל לחיקוי שלך שאליו את נושאת עיניים, וזאת למרות שאת רק נופלת ביחד איתו עם כל חיקוי נוסף שלך אותו וכל חזרה נוספת על דבריו, ועדיין את לא לומדת 😂
שהודית שאתה אינפנטיל בגיל מנטלי: שמונה :)
אינפנטיל בן 8.png
את אפילו לא מבינה כמה שזה מושלם שאמרת את זה עכשיו :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

קודם כל, בואי נתחיל מזה שזאת הייתה בדיחה, וזה שלא הבנת את זה, זה רק מראה כמה שאת |טמבל|-ית, שזה דבר ראשון, אבל זה אפילו לא הקטע הכי טוב.

הקטע הכי טוב פה, והקטע הכי מושלם פה, זה שהמודל לחיקוי שלך, אתיופי מפגר, לא שאני גזען חס ושלום, שגדל בעוני מחריד בחדר שלוש מטר על שלוש מטר עם שלושת אחיו וש-11 אנשים אומרים שהוא מפגר, כפי מה שאת לא הבנת את ההודעה הזאת שאותה את מצטטת, לא הבין הוא בעצמו הודעה אחרת שלי, מאותו שרשור בדיוק, וכתב שאני מנסה לעקוץ זקנים:

__צילום מסך_24-12-2024_16385_www.tapuz.co.il.jpeg

על זה שכתבתי, גם כן בהומור ובבדיחות הדעת, את ההודעה הזאת:

__צילום מסך_24-12-2024_163946_www.tapuz.co.il.jpeg

לאחר שכוכבית מצויה כתבה היא בעצמה ובבדיחות הדעת שמישהו מסוים באותו פורום צריך להעביר 100,000 שקל לכל אחד מחברי הפורום:

__צילום מסך_24-12-2024_164148_www.tapuz.co.il.jpeg

כדי כאילו כמו לחזק את דבריי, האתיופי המפגר קיבל לייק מוריד (כי לא כל לייק מעלה. יש אנשים ברמה כה נמוכה עד כדי כך שאם הם נתנו לייק, זה מוריד דווקא, כמו לדוגמה החרדי המפגר, שכל פוסט שהוא שם עליו לייק, זה ברור שזה פוסט שלא שווה כלום) מהמומחה לקנוניית הסדר העולמי ("מומחה", כן? |יעני|).

את ודיברגנט נועדתם אחד לשנייה 😂

מה הפלא שהוא המודל לחיקוי שלך שאליו את נושאת עיניים? 😂

שניכם טיפשים גמורים שלא יכולים להפסיק לעשות צחוק מעצמם מרוב טיפשותם ושבלי זילות ההשכלה הגבוהה מתוך אי-הבנת השמאל החברתי את הרעיון השוויוני האקדמיה לא הייתה אפילו יורקת לכיוון שלהם 😂

נסיים בכך שננסח את הדברים החשובים הבאים בשיא העדינות האפשרית:

אם טיפשות הייתה פשע, את היית מקבלת מאסר עולם, ודיברגנט, שהוא אפילו עוד קצת יותר טיפש ממך, לא הישג של מה בכך, היה מקבל את הכיסא החשמלי :ROFLMAO:

lolol-lmao.gif
giphy (2).gif

אגיד לך את מה שאמרתי לך בשרשור המקביל: אם מישהו ניצח אותך מעל ומעבר לכל ספק סביר, אל תישארי לאחר שהפסדת, תמשיכי קרב חסר סיכוי שהלכה למעשה נגמר זה מכבר, ותמשיכי לחטוף רק כדי לא להודות כביכול בהפסד הצורב, בעוד שההפסד הצורב ברור לכל. תברחי. הפסדת. זה נגמר 😂

עובדה שאינני אינפנטיל. עוד עובדה שהטענה השקרית הזאת כבר הוסברה כשקרית והופרכה מול החרדי המפגר שהמציא אותה. ואני אגיד לך עוד משהו-גם אם הייתי אינפנטיל, עדיף להיות קופסה ריקה ואין כניסה כמוך, כמו דיברגנט, אתיופי המחמד של certified, לא שאני גזען חס וחלילה, וכמו החרדי המפגר, שלושת אלו הקוראים לי בכינוי זה ללא שיש לכך כל קשר אפילו מינימאלי למציאות? נקודה למחשבה בשבילך :sneaky:

ראינו מי פה טמבלית גמורה. דיברגנט חדש, מי ש-11 אנשים אומרים שהוא המפגר (וזה רק מה שמצאתי), הוא המודל לחיקוי שלך שאליו את נושאת עיניים, וזאת למרות שאת רק נופלת ביחד איתו עם כל חיקוי נוסף שלך אותו וכל חזרה נוספת על דבריו, ועדיין את לא לומדת 😂

את אפילו לא מבינה כמה שזה מושלם שאמרת את זה עכשיו :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

קודם כל, בואי נתחיל מזה שזאת הייתה בדיחה, וזה שלא הבנת את זה, זה רק מראה כמה שאת |טמבל|-ית, שזה דבר ראשון, אבל זה אפילו לא הקטע הכי טוב.

הקטע הכי טוב פה, והקטע הכי מושלם פה, זה שהמודל לחיקוי שלך, אתיופי מפגר, לא שאני גזען חס ושלום, שגדל בעוני מחריד בחדר שלוש מטר על שלוש מטר עם שלושת אחיו וש-11 אנשים אומרים שהוא מפגר, כפי מה שאת לא הבנת את ההודעה הזאת שאותה את מצטטת, לא הבין הוא בעצמו הודעה אחרת שלי, מאותו שרשור בדיוק, וכתב שאני מנסה לעקוץ זקנים:

צפה בקובץ המצורף 121703

על זה שכתבתי, גם כן בהומור ובבדיחות הדעת, את ההודעה הזאת:

צפה בקובץ המצורף 121704

לאחר שכוכבית מצויה כתבה היא בעצמה ובבדיחות הדעת שמישהו מסוים באותו פורום צריך להעביר 100,000 שקל לכל אחד מחברי הפורום:

צפה בקובץ המצורף 121705

כדי כאילו כמו לחזק את דבריי, האתיופי המפגר קיבל לייק מוריד (כי לא כל לייק מעלה. יש אנשים ברמה כה נמוכה עד כדי כך שאם הם נתנו לייק, זה מוריד דווקא, כמו לדוגמה החרדי המפגר, שכל פוסט שהוא שם עליו לייק, זה ברור שזה פוסט שלא שווה כלום) מהמומחה לקנוניית הסדר העולמי ("מומחה", כן? |יעני|).

את ודיברגנט נועדתם אחד לשנייה 😂

מה הפלא שהוא המודל לחיקוי שלך שאליו את נושאת עיניים? 😂

שניכם טיפשים גמורים שלא יכולים להפסיק לעשות צחוק מעצמם מרוב טיפשותם ושבלי זילות ההשכלה הגבוהה מתוך אי-הבנת השמאל החברתי את הרעיון השוויוני האקדמיה לא הייתה אפילו יורקת לכיוון שלהם 😂

נסיים בכך שננסח את הדברים החשובים הבאים בשיא העדינות האפשרית:

אם טיפשות הייתה פשע, את היית מקבלת מאסר עולם, ודיברגנט, שהוא אפילו עוד קצת יותר טיפש ממך, לא הישג של מה בכך, היה מקבל את הכיסא החשמלי :ROFLMAO:

צפה בקובץ המצורף 121706
צפה בקובץ המצורף 121707
הובסתי?
סלח לי ששכחתי מזמן את שפת הילדים שאתה דובר בקבוצה הטיפולית שלך.
אתה חושב שזה שכתבת שגילך המנטלי הוא 8 זה בדיחה ולא מבין שזאת המציאות שלך למרות שדיי החמאת לעצמך, כי גילך המנטלי הוא בין 3 ל-5.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הובסתי?
סלח לי ששכחתי מזמן את שפת הילדים שאתה דובר בקבוצה הטיפולית שלך.
אתה חושב שזה שכתבת שגילך המנטלי הוא 8 זה בדיחה ולא מבין שזאת המציאות שלך למרות שדיי החמאת לעצמך, כי גילך המנטלי הוא בין 3 ל-5.
טוב כפרה 😂

בשעה טובה, נראה לי שמיצינו 😂

ובעזרת ה' בקרוב גם בשרשור המקביל. השיחות איתך מרגישות כאילו המוח שלי זורק את עצמו ממגדלי עזריאלי 😂

הרבה בריאות :giggle:

נערך לאחרונה ב:
טוב כפרה 😂

בשעה טובה, נראה לי שמיצינו 😂

ובעזרת ה' בקרוב גם בשרשור המקובל. השיחות איתך מרגישות כאילו המוח שלי זורק את עצמו ממגדלי עזריאלי 😂

הרבה בריאות :giggle:
אינפנטיל, כהרגלך.

על הכיסא הזה הרגיש פתאום בכוח
גבר עם ביצים אבל בלי מוח

האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אינפנטיל, כהרגלך.
שזה כמובן שקר גס ובוטה שהופרך זה מכבר :giggle:
על הכיסא הזה הרגיש פתאום בכוח
גבר עם ביצים אבל בלי מוח

האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...
עצוב שאת כל-כך חסרת כלים אינטלקטואליים עד כדי כך שגם לאחר שמעירים לך מספר פעמים על ההעתקות הבוטות שלך, את עדיין לא מסוגלת לשום מחשבה מקורית. לפחות בעבודותייך האוניברסיטאיות היה מן המקוריות. הן הרי ככל הנראה לא נכתבו על-ידך, אלא נקנו בכסף מאנשים בעלי יכולות גבוהות יותר, שעשו עבודה טובה יותר ומקורית יותר מאשר מה שאת ככל הנראה אי-פעם היית מסוגלת.

יום שישי שעבר קמתי בבוקר בחדר שלי שבקומה שלי, התקלחתי במקלחת הפרטית הצמודה, לבשתי את בגדיי שעלותם אלפי שקלים, והזמנתי מונית ספיישל בשביל שתסיע אותי לתל-אביב, בשביל לקנות 16 סופגניות של רולדין לכל המשפחה לכבוד החג. בדרכנו לרולדין, נהג המונית ואני חלפנו על-פני מגדלי עזריאלי. הרמתי את ראשי והסתכלתי על גגות המגדלים, ולא יכולתי שלא לחשוב עלייך. את יודעת למה, נכון כפרה? קבלי רמז: ראי הודעתי הקודמת ;)

שזה כמובן שקר גס ובוטה שהופרך זה מכבר :giggle:

עצוב שאת כל-כך חסרת כלים אינטלקטואליים עד כדי כך שגם לאחר שמעירים לך מספר פעמים על ההעתקות הבוטות שלך, את עדיין לא מסוגלת לשום מחשבה מקורית. לפחות בעבודותייך האוניברסיטאיות היה מן המקוריות. הן הרי ככל הנראה לא נכתבו על-ידך, אלא נקנו בכסף מאנשים בעלי יכולות גבוהות יותר, שעשו עבודה טובה יותר ומקורית יותר מאשר מה שאת ככל הנראה אי-פעם היית מסוגלת.

יום שישי שעבר קמתי בבוקר בחדר שלי שבקומה שלי, התקלחתי במקלחת הפרטית הצמודה, לבשתי את בגדיי שעלותם אלפי שקלים, והזמנתי מונית ספיישל בשביל שתסיע אותי לתל-אביב, בשביל לקנות 16 סופגניות של רולדין לכל המשפחה לכבוד החג. בדרכנו לרולדין, נהג המונית ואני חלפנו על-פני מגדלי עזריאלי. הרמתי את ראשי והסתכלתי על גגות המגדלים, ולא יכולתי שלא לחשוב עלייך. את יודעת למה, נכון כפרה? קבלי רמז: ראי הודעתי הקודמת ;)
ראו, תראו, הפעם לקח לאינפנטיל רק כשבועיים לענות לעומת לאחרים שלקח לך גם 4 חודשים להשיב :)
איך אני אמורה להרגיש "לכבוד" שנפל בחלקי?
כמובן שלא טרחתי לקרוא את השטויות שכתבת וידוע שכגודל העלבה שלך, משמע קלעתי למטרה והוכחתי בעוד דרך,
טמבל, טמבל...
מ.ש.ל :)

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ראו, תראו, הפעם לקח לאינפנטיל
שזה כמובן שקר גס ובוטה שהופרך זה מכבר. ממציא השמועה השקרית על האינפנטיליות המדומיינת שלי, החרדי המפגר, הועיל בסופו של דבר ולפני תקופה להסביר את עמדתו זאת, רק בשביל שכל הנקודות שלו יופרכו תיכף ומיד:

__צילום מסך_8-1-2025_13252_www.tapuz.co.il.jpeg
רק כשבועיים לענות לעומת לאחרים שלקח לך גם 4 חודשים להשיב :)
איך אני אמורה להרגיש "לכבוד" שנפל בחלקי?
זה מה שקורה כשאתה גאון מופלג. יש לך עיסוקים רבים ולכן לוקח לך זמן להגיע לדברים.

1697310955333.png
כמובן שלא טרחתי לקרוא
לא מפתיע. אנשים טיפשים לא אוהבים קריאה. לדוגמה החרדי המפגר, לדוגמה סבא של כיפה אדומה.
את השטויות שכתבת וידוע שכגודל העלבה שלך, משמע קלעתי למטרה
לא הבנתי. את בן-אדם לא חכם ולכן מדברת לא ברור 🤷‍♂️
והוכחתי בעוד דרך,
טמבל, טמבל...
מ.ש.ל :)
אמרה מי שאין לה שמץ של מחשבה מקורית. אני בינתיים הוכחתי פעמים רבות את גאונותי הרבה 🙂

למעלה