אגיד לך את מה שאמרתי לך בשרשור המקביל: אם מישהו ניצח אותך מעל ומעבר לכל ספק סביר, אל תישארי לאחר שהפסדת, תמשיכי קרב חסר סיכוי שהלכה למעשה נגמר זה מכבר, ותמשיכי לחטוף רק כדי לא להודות כביכול בהפסד הצורב, בעוד שההפסד הצורב ברור לכל. תברחי. הפסדת. זה נגמר
עובדה שאינני אינפנטיל. עוד עובדה שהטענה השקרית הזאת כבר הוסברה כשקרית והופרכה מול החרדי המפגר שהמציא אותה. ואני אגיד לך עוד משהו-גם אם הייתי אינפנטיל, עדיף להיות קופסה ריקה ואין כניסה כמוך, כמו
דיברגנט, אתיופי המחמד של
certified, לא שאני גזען חס וחלילה, וכמו החרדי המפגר, שלושת אלו הקוראים לי בכינוי זה ללא שיש לכך כל קשר אפילו מינימאלי למציאות? נקודה למחשבה בשבילך
ראינו מי פה טמבלית גמורה.
דיברגנט חדש, מי ש-11 אנשים אומרים שהוא המפגר (וזה רק מה שמצאתי), הוא המודל לחיקוי שלך שאליו את נושאת עיניים, וזאת למרות שאת רק נופלת ביחד איתו עם כל חיקוי נוסף שלך אותו וכל חזרה נוספת על דבריו, ועדיין את לא לומדת
את אפילו לא מבינה כמה שזה מושלם שאמרת את זה עכשיו
קודם כל, בואי נתחיל מזה שזאת הייתה בדיחה, וזה שלא הבנת את זה, זה רק מראה כמה שאת
-ית, שזה דבר ראשון, אבל זה אפילו לא הקטע הכי טוב.
הקטע הכי טוב פה, והקטע הכי מושלם פה, זה שהמודל לחיקוי שלך, אתיופי מפגר, לא שאני גזען חס ושלום, שגדל בעוני מחריד בחדר שלוש מטר על שלוש מטר עם שלושת אחיו וש-11 אנשים אומרים שהוא מפגר, כפי מה שאת לא הבנת את ההודעה הזאת שאותה את מצטטת, לא הבין הוא בעצמו הודעה אחרת שלי, מאותו שרשור בדיוק, וכתב שאני מנסה לעקוץ זקנים:
צפה בקובץ המצורף 121703
על זה שכתבתי, גם כן בהומור ובבדיחות הדעת, את ההודעה הזאת:
צפה בקובץ המצורף 121704
לאחר
שכוכבית מצויה כתבה היא בעצמה ובבדיחות הדעת שמישהו מסוים באותו פורום צריך להעביר 100,000 שקל לכל אחד מחברי הפורום:
צפה בקובץ המצורף 121705
כדי כאילו כמו לחזק את דבריי, האתיופי המפגר קיבל לייק מוריד (כי לא כל לייק מעלה. יש אנשים ברמה כה נמוכה עד כדי כך שאם הם נתנו לייק, זה מוריד דווקא, כמו לדוגמה החרדי המפגר, שכל פוסט שהוא שם עליו לייק, זה ברור שזה פוסט שלא שווה כלום)
מהמומחה לקנוניית הסדר העולמי ("מומחה", כן?
).
את
ודיברגנט נועדתם אחד לשנייה
מה הפלא שהוא המודל לחיקוי שלך שאליו את נושאת עיניים?
שניכם טיפשים גמורים שלא יכולים להפסיק לעשות צחוק מעצמם מרוב טיפשותם ושבלי זילות ההשכלה הגבוהה מתוך אי-הבנת השמאל החברתי את הרעיון השוויוני האקדמיה לא הייתה אפילו יורקת לכיוון שלהם
נסיים בכך שננסח את הדברים החשובים הבאים בשיא העדינות האפשרית:
אם טיפשות הייתה פשע, את היית מקבלת מאסר עולם,
ודיברגנט, שהוא אפילו עוד קצת יותר טיפש ממך, לא הישג של מה בכך, היה מקבל את הכיסא החשמלי
צפה בקובץ המצורף 121706
צפה בקובץ המצורף 121707