אני לא נוטשת אני לוקחת פסק זמן =]
ט טלית נודדת New member 16/5/10 #26 אפשר להתחלף קחי שנה שלישית וטרינריה ברחובות ואני אמשיך את הפסיכולוגיות שאת לומדת. עשינו עסק?
M Marlene G New member 14/5/10 #9 אינטרנט *מהיר* שאינו מוגן בסיסמא, בבקשה. המון מזלטוב ובהצלחה |אכולתקנאה|
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 14/5/10 #11 את מוזמנת לגלוש מאצלי אני גרה די קרוב. הקפה על חשבון הבית
א אטומיק בייגל New member 14/5/10 #12 מזל טוב ותתחדשי! ~מאחלת את כל שביקשת, וגם שלא יהיו חרקים בבית~ אני דווקא לא מקנאת. חלק קטן מליבי ה(כמעט)ירושלמי מת בכל פעם שאני חושבת על היום החם והלח באמצע אוגוסט בו אעבור ליפו
מזל טוב ותתחדשי! ~מאחלת את כל שביקשת, וגם שלא יהיו חרקים בבית~ אני דווקא לא מקנאת. חלק קטן מליבי ה(כמעט)ירושלמי מת בכל פעם שאני חושבת על היום החם והלח באמצע אוגוסט בו אעבור ליפו
R ROTEM30035 New member 15/5/10 #15 אוי, כולם מתרכזים אט אט לת"א אני יצאתי מאזור חיפה אל רחובות שנקין. אם היה אפשר יותר מ-180 מעלות מהפך - אז זה זה.
אוי, כולם מתרכזים אט אט לת"א אני יצאתי מאזור חיפה אל רחובות שנקין. אם היה אפשר יותר מ-180 מעלות מהפך - אז זה זה.
M misheani New member 15/5/10 #23 נהדר אבל אני לא יודעת, מתי שהוא בקרוב יכול להיות שאעבור לר"ג הרחוקה. המחירים פה מתחילים להגיע לגבהים לא אנושיים
נהדר אבל אני לא יודעת, מתי שהוא בקרוב יכול להיות שאעבור לר"ג הרחוקה. המחירים פה מתחילים להגיע לגבהים לא אנושיים
R ROTEM30035 New member 15/5/10 #14 יא, תודה לכולכם =] כל מציעי האינטרנט למינהם - חכו חכו! אני עוד אגיע
R rigoletto111 New member 15/5/10 #24 ברוכה הבאה לעיר הגדולה בתקווה שיום אחד תתקדמי ותעברי גם לירושלים!