תמה ונשלמה המשימה

aa100000

New member
תמה ונשלמה המשימה

הנחתי ידיי על מתכון למאפה השמרים-אגוזים ההונגרי שעליו דיברתי פה ממש לא מזמן.
והנה התוצאה!

אז בגלל שאסור לי לפרסם את המתכון כי אין לי עליו זכויות יוצרים והוגת המתכון לא מאשרת לפרסמו, מצורף קישור למתכון לאותו מאפה מפורום 'תרבות הונגריה'

זה בערך הניסיון הראשון שלי עם שמרים... מה אתם אומרים?
 

bali

New member
מנהל
סחטיין! יצאו מעוררי תיאבון


שמחה שמצאת את המתכון ותודה רבה על הקישור
 

liata17

New member
נראה ממש טעים... ושאלה...

אבקת הסוכר אמור להיות במילוי או לפזרו לאחר הקירור?
האם קליפת הלימון חובה או שאפשר לוותר?
תודה ושבת שלום.
ליאת.
 

aa100000

New member
אבקת הסוכר צריכה להיות בתוך המילוי

אפשר לותר על גרידת הלימון
אבל שוב, הדורושים שלי נעשו ממתכון אחר, כך שהתוצאה שלך תהיה שונה משלי
 
למעלה