תמונה חדשה: הספייס גירלז 2007

actimel

New member
כל יום מלאני הופכת ליותר נשית. דעתך געגע...

כדיי שתשתפי את כולנו... חחחחחחחחחחחח

gaga9

New member
דעתי

בכל מצב הייתי לוקח אותה אז דעתי לא ממש נחשבת חחח אבל רואים שזה לא בא לה בטבעיות וכאילו שהיא מנסה להוכיח בכח לעולם שהיא כן נשית - יאללה תהי חופשיה עם מי שאת וזהו אני חושבת שיותר מתאים לה המראה הפשוט והרגיל שהיה לה בהתחלה (לא בהתחלה בהתחלה שהיא הייתה יותר מידי ספורטי) שהיא הייתה באמצע זה היה ממש מחמיא לה אבל חייבת לציין שהיא ירדה יפה במשקל

actimel

New member
מה נסגר איתך מיכלי???

תקראי מה כתבת "בכל מצב הייתי לוקח אותה אז דעתי לא ממש נחשבת" וזה מצטרף למסינגר "אני מנהל" אני אומרת לכם חברי פורום יקרים... אותה מיכלי לאט מחליטה לעשות טראנספורמציה לגבר!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח

gaga9

New member
חחח מה אני יעשה שאת מבלבלת אותי

קשה לי לחשוב בהגיון איתך נו אני צריכה להסביר את זה שכתבתי את זה מאוחר בלילה שהייתי מסטולה ושיש לי מקלדת באנגלית ולא לדאוג בחיים לא עושה את השינוי הזה טוב לי איך שאני ואם את לא מאמינה שאני בת יש רק דרך אחת שאת יכולה לבדוק את זה ;)

gaga9

New member
as usual

את יותר מידי שמחה לשמוע את זה הייתי אומרת חחח שרקסי לא תצא עלי

actimel

New member
ושוב... את כזאת טיזריתתתתתתתתתתתתתת

בואי כבר יפיופה כפרעלייךךךךךךךךךךך

gaga9

New member
זה הכל בראש שלך לא אמרתי כלום חחח

עוד טיפטיפה אני יציק לך בלייב

pinkdor

New member
אני לא מאמין...

שהן חוזרות לחיים שלנו! אומנם הן חוזרות רק לתקופה של כחצי שנה אבל זה גם סבבה. יש להן כרגע 11 הופעות ויתכן שיפתחו הופעות נוספות, יצא אלבום להיטים בדצמבר ויתכן שיכיל גם חומרים חדשים, יצא סרט דוקומנטרי על החיים שלהן ויהיו כמובן הרבה מוצרי ספייס לרכישה... כך שצריך להכין את הארנקים לסוף השנה הקרובה.

Drowned World

New member
We Will

אני חושב שלכבוד המאורע המשמחת הזאתי תפוז צריכים לפתוח פורום זמני לכבוד הספייס ! מגיע להם ויהיה הרבה על מה לדבר

כנראה שרק לי התמונות האלה נראות צבועות קצת.

כל עולם הזוהר הוא צבוע בלי קשר, אבל לי מלאני נראית כאילו ממש הכריחו אותה לעשות את האיחוד הזה ולא כי ממש בא לה על זה. ויקטוריה ומלאני בי נראות מרוצות מעצמם. אמה וג'רי מהממות, אבל אני שואלת את עצמי: "לעזאעזל, הן לא באמת רוצות את זה, נכון
" זה נראה לי כמו עוד תעלול יחצנ"י שהמטרה שלו היא להביא כסף ותו לא. זה לא בגלל שהן רוצות לצאת "בסדר" עם המעריצים או משהו כזה.

actimel

New member
אני איתך לגמריי

ממש ביי פורס
הם כבר לא משדרות על אותו גל... כל אחת בעולם שלה, עם המעריצים שלה וגם כמה זאטוטים (קדימה מלאני תתחתני חחחחחחח עם תומאס סטאר האוחצה) אוקצור... ייתכן מאוד שיפתיעו אותנו מעריצי העבר. אותי מענין מאוד על איזה קוט מוסיקלי ילכו הפעם הבנות

ואני חשבתי שאני השתגעתי או שרק לי זה נראה ככה

גם אותי מעניין על מה הן ילכו הפעם.

Drowned World

New member
לא צריך לשפוט אותן לפי תמונות

האיחוד הזה דובר כבר הרבה זמן ואני חושב שהן הגיעו להסכמה הזאתי בייחד והן היו חברות הכי טובות פעם אני לא חושב שכל אחת שחכה מהשנייה גם לאחר הפירוק מלאני סי ואמה היו בקשר עם ג'רי ונצפו לא פעם הולכות איתה ויקטוריה ומלאני בי גם היו מתראות אחת עם השנייה ולאירועים של כמעט כל אחת מהן כל הבנות הגיעו אני חושב שהם עושות את זה מתוך אהבה למעריצים ולהוקיר להם על כל מה שהיה ולתת לנו עוד קצת כי אני חושב שלא היה פה מספיק ספייס מפעם קודמת והן היו יכולות להיות יותר גדולות כי הליטים שלהם באו אחד אחרי השני

actimel

New member
אין ספק שיתאימו עצמן לתקופה העכשוית

אני משוכנעת שזה משהו בסגנון ההרכב מיקה... לא בכיוון "ספייס אפ יור לייף" וכזה... מה הכבדות תנו הימורים

למעלה