תמונה חדשה מאתמול : עב"מ אילת

thegreatsecret

New member
תמונה חדשה מאתמול : עב"מ אילת

להלן תמונה שנשלחה ממקור אמין ובדוק העצם נע מהר ונעצר באוויר ל 10 דקות ואז טס לכיוון מצריים במהירות מצורף התמונה:

יש לדברים הללו שם

מסוק. או בעגה המקצועית, קצת מסובך, הליקופטר

Gilliana

New member
בדיוק ../images/Emo13.gif

לא אחד מהסטנדרטיים - אבל עדיין מסוק.

כריסטין

New member
איך כבר קבעתם שזה מסוק ?

זה נראה כמו גוף מעוגל יותר המותיר אחריו מעין שובל , בכל אופן תמונה מעניינת ישר לCASEBOOKS ולאתר הישראלי.....

thegreatsecret

New member
התמונה לא של מסוק

העצם נע במהירות מדהימה( לפי המקור) למצריים ישר אחריי עצירה באוויר ל 10 דקות ולא נשמע רעש של מסוק!

Gilliana

New member
זה עדיין מסוק ../images/Emo13.gif

ומסוקים יכולים לעמוד באוויר בלי שום בעיה. גם לגבי המהירות אין כל בעיה - ישנם מסוקים שיכולים כיום להגיע למהירות של 600 קשר ויותר (וזה רק מה שאנחנו יודעים, כן?) ועל טכנולוגית "מצב שקט" במסוקים כבר שמעת? יתרה מזאת, אזכיר לך שהשבוע חדרו מספר מסוקים מצריים לישראל...

DeniDen

New member
אני ראיתי מסוקים ממש טסיםםםםםםםםםם

כמו מטוסססס... וזה היה רחוק... אז יכול להית שלא שמעת רעש...

Gilliana

New member
אני לא יודעת מה את רואה...

אבל אני רואה במפורש מסוק - ואפילו מדגם מוכר לי.

falson

New member
לי זה דוקא ניראה כמו העבם שצולם

במכסיכו כשהיה שם ליקוי נידמה לי ואיזה "מומחה" אמר שזה כוב נוגה. בצילום כאן יש לגוף אותה תחתית שחורה כמו במקרה שהזכרתי. בכל מיקרה אני ממש לא רואה כאן מסוק וזה ממש לא מזכיר מסוק,לא להבים,כלום. אבל שוב זה מה שאני חושב.אנישירתתי בחיל האויר בטייסת קרב כאיש צוות קרקע,ראיתי אלפי מטוסים ומסוקים וזה לא מזכיר לי מסוק ,לעניות דעתי. יום טוב

Gilliana

New member
אם תסתכל טוב...

... תראה את הציר של הרוטורים. הרוטורים עצמם אינם נראים משום שהם בתנועה מהירה (מה שגורם להם להראות ערטילאיים) והרזולוציה הנמוכה של התצלום.

Gilliana

New member
אם תסתכל טוב...

... תראה את הציר של הרוטורים. הרוטורים עצמם אינם נראים משום שהם בתנועה מהירה (מה שגורם להם להראות ערטילאיים) והרזולוציה הנמוכה של התצלום.

falson

New member
לי זה דוקא ניראה כמו העבם שצולם

במכסיכו כשהיה שם ליקוי נידמה לי ואיזה "מומחה" אמר שזה כוב נוגה. בצילום כאן יש לגוף אותה תחתית שחורה כמו במקרה שהזכרתי. בכל מיקרה אני ממש לא רואה כאן מסוק וזה ממש לא מזכיר מסוק,לא להבים,כלום. אבל שוב זה מה שאני חושב.אנישירתתי בחיל האויר בטייסת קרב כאיש צוות קרקע,ראיתי מטוסים ומסוקים וזה לא מזכיר לי מסוק ,לעניות דעתי. יום טוב

חפY

New member
כדאי לוותר על הויכוח

אם יש תמימות דעים, פחות או יותר, לגבי העובדה שזה מסוק- אז קרוב לוודאי שזה מסוק. לא ככה?

scriewy

New member
תגיד לי יא ילד מסכן thegreatsecret

אתה לא יודע להציג עובדות ? כמה מהר, גודל משוער, איך נעמד באויר, מרחק משוער ? לפי התמונה והפוקוס עליה נירא שזה משו לא ענקי ולא ובקו עם ההרים, אלה משו במרחק בסביבות 300-350 מטר, והכן יש לו שם איזה שובל בזוית כלפי מעלה כמו זנב של מסוק. אל תגיד לי שהמקור חברה שלך. עלק מהירות. ואיך התחיל לנוע אם תאוצה איטית או ישר בקפיצה למהירות קבוע ?

ronAdmin

New member
זאת תמונה מזויפת ../images/Emo6.gif אפשר לראות

אפשר לראות בתמונה שילוב של שני אוביקטים בצורה חובבנית הייתי אומר.

למעלה