תמונה חדשה מאתמול : עב"מ אילת

Another Girl

New member
תגיד

אתה חייב להשתמש בביטויים כמו "ילד מסכן"? למה לא לשמור על תרבות דיון?

scriewy

New member
קודם שישמור

על תרבות הליכים בהצגת ראיות (להציג נקודתית, כך וכך, השארתי\רושם), תרבות שיפוט עצמי הגיוני, ולא טס מהר לכיוון ההרים -עב'ם. בסדר אז לא מסכן, רק ילד. אני לוקח תמסכן חזרה.

blacksabbath1

New member
עב"ם באילת

זה לא עב"ם! זאת תופעה ייחודית שניקראת "חומר צהוב באוזניים". אין לי מושג למה.

../images/Emo150.gif מסוק

לפי התמונה זה נראה כמו בלאק הוק. מכיוון שיש לא מעט מדינות באיזור שמחזיקות מסוקים כאלה (ישראל, ירדן ומצרים) וסכימת הצביעה שלהם דומה פחות או יותר.. במקרה הזה אי אפשר לדעת למי המסוק שייך.

Gilliana

New member
זה לא בלאק הוק

לא לפי הגודל ולא לפי הצורה. ככל שאני מצליחה לראות זה HH-65 הידוע גם בכינוי "דולפין".

יכול להיות...

המסוק הראשון שחבתי עליו באמת זה הדולפין, אבל מכמה סיבות אני לא בטוח בקשר אילו.
המסוק בתמונה נראה לי יותר גדול מהדולפין, יותר בגודל של הבלאק הוק.
הזנב של הדולפין מתרומם כלפי מעלה, הזנב של הבלאק הוק נשאר נמוך גם בסופו.
הבלאק הוק צבוע לרוב בצבעים כהים (כמו בתמונה), אני לא בטוח ב-100% בקשר לדולפין.
הבלאק הוקים השחורים משמשים בישראל וגם בארה"ב להטסה של אח"מים. באיזור כמו מפרץ אילת הייתי מצפה לראות אותם מידי פעם.

Gilliana

New member
יכול להיות שאתה צודק

אם כי דווקא אני לא רואה שהמסוק צבוע בצבעים כהים - חוץ מהחלק התחתון שלו. יכול להיות שזה גם H-92 (סופר-הוק). נו טוב, עכשיו אנחנו כבר באמת סוטים מנושא הפורום.

ronAdmin

New member
צוחקים אהה, עכשיו נראה מה תומרו

שמות הפרויקטים של צבא ארצות הברית ושל ממשלת ארצות הברית: א) Project ATIC ב) (Project Twinkle (Green Fireball ג) Project Pounce סודי ביותר פרויקט איסוף עבמים וחילוצם וגם היום נמשך בערק ובאירן לאור התחמשות הגרעין של המדינות ולחימה בנשק גרעיני. ד) VRIL -7,9 צלחות מעופפות שנבנו בזמן מלחמת העולם השניה על ידי הנאצים פרויקט סודי שנמשך גם היום על ידי האמריקים בבסיסים סודים, נשק יום הדין. ה) שם קצין אמריקי ששיך לקוח חילוץ עב"ם שהתרסק בשנת 1996 - Major Nyls כותות הירוקות ששיך לקבוצה חילוץ מיוחדת בשם BLUE TEAM ו) מסמך סודי של ה-CIA OSI בשם CIA'S ROLE IN THE Study of UFOs 1947-90 במסמך זה מופעים צילומים אמיתים של עבמים, שצילמו ה-CIA - OSI. ז) פרויקט בשם: Project Grudge מי שנת 1948 עד שנת 1956 כולל פרויקט ROSWELL ח) כלי טיס מאוד מתוחכם בשם- Externl Combustion Pulse Detonation Engine מהירות שלו היא מעל 6,8 מאך, שימוש היה במלחמת המפרץ, וטיסות מודיעין. מצורף קישורים למידע מהאתר של ה-FBI הכולל רישומים על פרויקט לאחר שרשמתי לכם כמה דברים שזה מספיק בשביל לקשור על ממשלת ארצות הברית לקשירת קשר שתיקה אז בבקשה לא צריך להמשיך לכתובת לי כל מיני הודעות מצחיקות ולא קשורות. על מנת לפתוח את הדפים שעוסקים בנושא יש להשתמש בתוכנת Acrobat Reader עכשיו נראה מי צוחק
.

Gilliana

New member
סליחה, סליחה...

יש כאן אי הבנה בסיסית - על הנושאים הללו אף אחד לא צחק, הם מוכרים וידועים. עדיין יש הבדל שמיים בארץ בין זה לבין הסיפור שסיפרת לנו כאן.

ronAdmin

New member
אוקי, מקובל עלי, אבל גם אני לא צוחק

אז בו נסגור את הסיפור כך, אני השמור לעצמי את המקרה, ואתם אם תשמוע משהו בנושא תמיד אתם יכולים לשלוח לי מסר בפרטי זה יהיה הכי טוב. כך אני לא נפגע, ואתם לא צוחקים עלי. מתאים לכם?? ואני באמת מכבד אותכם!! בכובד רב סתם אחד.

ronAdmin

New member
בילבול קטן בעץ זה תגובות ששיחות

התגובות שלי שיחות לעץ שלי.

Gilliana

New member
לא חשבתי שאתה צוחק

ואני בטוחה שלאף אחד כאן לא היחתה כוונה לפגוע - לי בודאי שלא היתה, אני רק חושבת שאתה מחפש חוצנים ועבמי"ם במקומות בהם הם לא מצויים - זה הכל. יש הסבר מאד ארצי לתופעות שתארת וליחס אותן דווקא לחוצנים זו היסחפות בלשון המעטה.

ronAdmin

New member
בסדר, מקובל עלי מאוד, אבל אני חושב

אני גם חושב בצורה הגיונית על הנושא, אבל כמו שאמרתי כבר, ראיתי הרבה דברים מוזרים בחיים שלי, ואף פעם לא פסלתי דבר גם שהוא הלא הגיוני. במקצוע שאני עוסק ישנהם הרבה דברים לא הגיונים שלפעמים עובדים..חחח נ"ב - אני איש תוכנה במקצועי.

Gilliana

New member
ואני עוסקת בתחום המחשבים...

... יותר מ-20 שנה, ואני מבטיחה לך שאת הדברים שכבר שכחתי שראיתי - אתה עוד לא ראית, אין קשר בין הדברים. אני רוצה לסכם ולגיד לך שדווקא הקלות הבלתי נסבלת הזו לשייך כל דבר ועניין לחייזרים היא זו שיוצרת לתחום את התדמית השלילית והפאראנואידית - לפני שפונים להסבר חריג, יש למצות קודם כל את כל האפשרויות המוכרות ולא לקפוץ למסקנות נמהרות בטרם עת כפי שאתה עשית.

scriewy

New member
כנירא לא כל כך עוזר לך

כי כמות החוכמה שפלטתם בקשר לתמונה, מסוק כזה וצבע כזה חלון שם, פשוט אדירה. 1] אתם לא יודעים באיזה כיוון הוא טס. 2] - - - באיזה מהירות טס. 3] - - - - גודל משואר. 4] מכתוצאת הנעלמים הללו אתם לא יודעים כמה האובייקט נמחר אם בכלל. 5] אתם לא יודעים מה היתה מהירות הצמצם במצלמה. ולמרות כל הנעלמים אתם אפילו התחלתם להתווכח על איזה דגם מסוק זה. כשאין אין מספיק ראיות\פרטים אז אין, מה אתם עושים ? בגלל איך שאתם מתנהגים נוצרת התמיד שנוצרת ליופולוגיה, ולא רק איך שאנשים מקשרים כל דבר בקלות יתרה לעב'מים.

Gilliana

New member
אני לא אתחיל אפילו להתווכח...

עם מישהו שאין לו מושג ירוק על מה הוא מדבר - בודאי ובודאי שלא עם אדם שמתעקש לראות עב"ם בכל מטוס, בלון או כוכב לכת...

scriewy

New member
גם כן את קופצת למסקנות

אתם צריכים לרסן תדחף השיפוט שלכם חזק חזק ! מאיפה לך מה אני יודע ולא יודע, בכלל אמרת את זה רק בגלל שהעסקת שאני רואה בכל דבר עב'ם, ומאיפה העסקת שאני רואה בכל דבר עב'ם ! את משו את. אני בעצמי אמרתי על זה שכנירא זה מסוק, אבל מהראיות שמוצגות לא היתי קובע שום דבר, וזה לא אומר שאני משאיר את זה בגדר לא מוסבר, תמונה כזאת אצלי בגדר לא שווה התיחסות.

למעלה