חבל
ב בא לי10 New member 2/5/12 #72 לא הבנתי את "עושה" רק את מי שלא נראה אחלה? אז אולי יש לי סיכוי אצלך...
N newcharm New member 1/5/12 #11 סיילאר! רק שתדע לך, שאני תמיד תמיד הייתי בעדך ולא החזקתי מניית'ן, פיטר או אפילו קלייר הכוסית. בהצלחה רבה!
סיילאר! רק שתדע לך, שאני תמיד תמיד הייתי בעדך ולא החזקתי מניית'ן, פיטר או אפילו קלייר הכוסית. בהצלחה רבה!
N newcharm New member 1/5/12 #57 והכי מבאס, אבל הכי, זה שלגמרי שכחתי שכבר זיהית ושכבר זיהיתי עוד לפניך. * האמת הוא קצת פרייאר, היה יכול להתחפש לניית'ן ולתת לנו להתאמץ קצת
והכי מבאס, אבל הכי, זה שלגמרי שכחתי שכבר זיהית ושכבר זיהיתי עוד לפניך. * האמת הוא קצת פרייאר, היה יכול להתחפש לניית'ן ולתת לנו להתאמץ קצת
ב בא לי10 New member 2/5/12 #70 גם אני שכחתי כבר שזיהיתי אותך. אבל מצד שני, זה מרגיש כמו חבר חדש בכל פעם. נו, יש יתרונות בחיים ל"התבגרות". רק תסביר לי איך אתה זוכר בצורה מדויקת כל כך את הקאסט של הסדרה. זה נראה כבר שנים...
גם אני שכחתי כבר שזיהיתי אותך. אבל מצד שני, זה מרגיש כמו חבר חדש בכל פעם. נו, יש יתרונות בחיים ל"התבגרות". רק תסביר לי איך אתה זוכר בצורה מדויקת כל כך את הקאסט של הסדרה. זה נראה כבר שנים...
ב בא לי10 New member 4/5/12 #99 לדעתי זו בעיה שנעוצה עמוק בגנים הגבריים שלנו. והנשים מזמרות את השמות חופשי וקולטות בשניה קשרים משפחתיים מסועפים עד 12 דורות אחורה.
לדעתי זו בעיה שנעוצה עמוק בגנים הגבריים שלנו. והנשים מזמרות את השמות חופשי וקולטות בשניה קשרים משפחתיים מסועפים עד 12 דורות אחורה.
S sagis75 New member 1/5/12 #25 מוכרח להגיב אתה באמת בחור שווה וזה.... וגם אם אתה רווק, הרבה שכל מסתבר שאין אם העלית תמונה לכאן. מקווה שהניחוח הבא יהיה כזה של ריח דגדגנים באויר. המון בהצלחה....
מוכרח להגיב אתה באמת בחור שווה וזה.... וגם אם אתה רווק, הרבה שכל מסתבר שאין אם העלית תמונה לכאן. מקווה שהניחוח הבא יהיה כזה של ריח דגדגנים באויר. המון בהצלחה....
ק קרן אור קטנה 27 New member 1/5/12 #30 מוכרחה להגיב.. שאתה ממש צודק לא מבינה איך העלית תמונה שלך ככה חשוף אבל.. באמת בהצלחה שיהיה
נ נשואה וסקרנית 29 New member 1/5/12 #31 שגיא נראה לי שאתה צריך להעביר לו קורס בדיסקרטיות.... תמונה מצחיקה עלתה לי בראש.... דגדגנים באוויר.... חחחח
שגיא נראה לי שאתה צריך להעביר לו קורס בדיסקרטיות.... תמונה מצחיקה עלתה לי בראש.... דגדגנים באוויר.... חחחח