תמונה חדשה של אדם fierce

nini18

New member
אני לא יודעת למה אני חשבתי שתמיד הוא אהב

את אדם. SHAME ON HIM אני מפסיקה לעקוב אחריו

t r e c o o l

New member
אבל עכשיו הוא אוהב אותו מאוד

ושם קישורים לשירים שלו! איך אפשר להפסיק??

nini18

New member
הפסקתי. גם ככה רק אתמול התחלתי.

וזה רק בגלל שהוא שם שירים של אדם.

nini18

New member
נראה לך שאני יאהב אותו בטופ 4 הוא אמר שיט על

זה שאדם נשאר.

mayarel

New member
זה כי הוא פחד על אליסון..

והוא כל כך מת על אדם עכשיו.. אוקי לא כמו שהוא מאוהב בקריס.. אבל עדיין.. ממש ממש אוהב אותו.

nini18

New member
לא שוכחת ולא סולחת!!!!!

הוא צריך להגיד או לעשות משהו ממש גדול בשביל שאני אסלח. וגם ככה הטעם שלו במוסיקה לא משהו. אז הדיעה שלו לא נחשבת בעיני.

t r e c o o l

New member
הוא כתב לאדם, שבהתחלה הוא לא הבין אותו

אבל עכשיו הוא יודע שהוא (אדם) יהיה אחד הגדולים.. שזה חתיכת מחמאה. וגם הוא עזר לנו בטרנד! אי אדור אדם , איך אפשר לשכוח את זה..

nini18

New member
../images/Emo4.gif SO WHAT נראה לך

שאני אסלח בכזאת קלות לאטימת אוזנים שלו לשירים של אדם. וואו אתן כאילו סלחניות אין מצב שזה המקרה אצלי. ולא תצליחו לשכנע אותי.
מה שכן הוא באמת מצחיק. אבל מצחיקים לא חסר.

nini18

New member
את זה ראיתי מזמן ועוד כמה קטעים ב MTV

שכל הזמן אמרו שאדם המנצח והשאר מתחרים על המקום השני. בגלל זה תמיד חשבתי שג'ים לטובתו. אמרתי כבר הפעם אני לא התרכך!!!!! כי גם כשהוא רשם לאדם מה שטרקול רשמה למעלה, ראיתן מה הוא רשם לשאר??? דברים בהרבה יותר טובים. מחוקקקקקק

nini18

New member
לי זה כן מפריע.

לך מפריע שלא נותנים לאדם ללבוש תחפושות שהוא רוצה, לי מפריע שסותמים את האוזנים לקול שלו. סורי, יש גבול לחוצפה. אהה ואני לא מבינה ממש לא מבינה שלוקח זמן להבין את אדם. טוב עזבי יש לי הרבה דברים שאני לא מבינה אותם (לא קשור אליך כמובן אותך 99% אני כן מבינה
) ואני לא רוצה להוציא אותם פה, אם לא הוצאתי אותם במהלך איידול, עכשיו שנה אחרי אני בטוח לא מתכוונת להוציא. שיהיה בהצלחה לכולם בתחום שלהם וזהו.

mayarel

New member
חחחחחחחחחחח אבל את מגזימה

הוא אמר עליו עוד באידול המון דברים טובים!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי חומד... ממש לא חובה..
אל תתעצבני.. חבל..

mayarel

New member
../images/Emo24.gif

jambajim @adamlambert It took me time 2 appreciate your genius, but now I know u will go down as one of the greats! C U @ the 2010 VMAs! #thankyouAI8

nini18

New member
../images/Emo156.gif

בנות האייקון הזה ממש לא קל לי, אחת שבד"כ לא יודעת לסתום את הפה. אז תניחו לי ...

למעלה