תמונה מדהימה של אלכס...

Charmed 4ever.

New member
עוד.... אוף.. כל התמונות גדולות מדי

ארג... ננסה... טוב.. פה הוא נראה טיפה... ארג.. *שיעול* גיי*שיעול* ואני לא אומרת את זה כי אני חושבת שהוא גיי... כי.. אני חולה עליו!!!!!!!!!!!!!!

Charmed 4ever.

New member
הוא נראה מוזר בתמונה ההיא.. ../images/Emo4.gif

הנה הוא עם החברה שלו.. וזו האחרונה להיום..

Adrienne

New member
יש לו חברה מכוערת ביותר, ומה הקטע

של שורשים שחורים? זה לא הולך היום...

Dror Lavie

New member
חברה שלו בכלל לא מכוערת

היא דומה לשחקנית פורנו! קבלו תמונה

Dror Lavie

New member
אחי תגיד מה שתגיד אבל שנינו יודעים

שהיא כוסית בטירוף.....

Yifat_Rules

New member
כמה תגובות

1- אמאלהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה התמונה הראשונה בשירשור או מי גודדדדדדדדדדדד אמאלהההההההההההה ואיייייייייייי אני מתה! 2- קמתי לתחייה ובקשר לגיי דהההההה שהוא הומו! LOL הוא לא מודה ומסתיר את זה עם הברת מזל הזאת גניפר (מתה להיות היא!!!) אבל דה שהוא הומו חמוד שלי! הוא כזה נשי מתה עליווווווו

Dror Lavie

New member
לא נראה לי שהוא הומו, כי אם הוא היה

אז היה לו קול נשי אבל יש לו את הקול הכי יפה בעולם..... וג´ניפר כוסית!

Charmed 4ever.

New member
הוא לא הומו!!!!!!!! ../images/Emo46.gif

הוא מאמי! מתוק! רולז! שולת! והוא קצת נשי, אז מה?! זה חלק מהקסם שלו
אבל יפעת... מה הקטע של לאהוב בן אדם ולהגיד שהוא הומו? (אם היית אופל הייתי מבינה...
)

Dror Lavie

New member
לא נראה לי שהוא הומו, כי אם הוא היה

אז היה לו קול נשי אבל יש לו את הקול הכי יפה בעולם..... וג´ניפר כוסית!

Yifat_Rules

New member
אז ככה

אני מתה על הומוהים LOL הם אנשים טובים נחמדים וכ"ו אני גם מתה על רנדי הריסון שהוא הומו... ואלכס פשוט משדר את זה שאין בזה כל רע איך שהוא הולך ומילבש הבגדים הצמודים אם החגורות האלה פשוט חמודילהההה וזה ממש לא קשרור לקול שלו גם שפגשתי אותו הוא הולך כזה כמו הומו ששוב פעם אני אומרת זה לא קללה! תראי אולי הוא לא אולי הוא דו אולי הוא סטרייט לחולוטין אבל הוא משדר את זה...

moranos

New member
אפילו

אם הוא הומו..... אז מה? מה רע בהומואים? כלום.! ויש לו קול יפה אז זה לא משנה אם הוא הומו או לא

למעלה