כולכם ערלים.הוא שאמרתי
רוצים לדעת מי קדוש וטיהור
מי שטמאי קפלן המתועבים שונאים
ובכל שהם שונאים אותם יותר ככה תדעו שהוא יותר קדוש וטיהור.
כלומר בין הגשת המלצות המשטרה להגשת כתב האישום, מנדלבליט היה טהור?הוא שאמרתי
אכן. כואב עד כמה אתה צודק. כשאתה רואה את השמאל קופץ כאילו נעקץ על-ידי עקרב ועל בסיס תמונה של בחור צעיר שבס"ה רועה את צאנו, מרגיש צורך לצאת בהשוואות נלוזות ובזויות שמבזות את האתר בו הוא כותב, אותו עצמו ואת כל הנוכחים בשרשור, אתה יודע עד כמה הבחור הזה לא רק עושה מעשה אמיץ, אלא ככל הנראה מעשה נכון וצודק למען הלאום היהודי בארץ ישראל.הוא שאמרתי
בידוע שאין אדם מתרגש מגנוי שקרי, שהרי בינו לבין עצמו הוא יודע מהי האמת.רוצים לדעת מי קדוש וטיהור
הוא שאמרתיבידוע שאין אדם מתרגש מגנוי שקרי, שהרי בינו לבין עצמו הוא יודע מהי האמת.
לעולם אדם מתרגש ומתלקח מגנוי שהוא יודע בינו לבין עצמו כי הוא אמת.
וראו זה פלא - כל אימת שאני מכנה אתכם עמלקים, Hitlerjugend, נוחבות, פורעי גבעות, מציתי בתים על יושביהם, עוקרי עצים, משלחי אש בשדות, שורפי מכוניות, מנקבי מיכלי מים על גגות ביריות ומרסקי שמשות ותריסים - אתם מתלקחים ויוצאים מדעתכם מחרון נטול-מצרים ומשטמה שאינה בת-כבוש.
הטחת האמת מוציאתכם מדעתכם...
ואם אני אכנה אותך בולשביק, סטאלניסט, ק.ג.ב., קים ג'ונג אן, מאו זא דונג, פידל קסטרו, הוגו צ'אבס, צ'ה גווארה וכדומה אתה לא תתלקח ותצא מדעתך מחרון נטול-מצרים ומשטמה שאינה בת-כבוש?בידוע שאין אדם מתרגש מגנוי שקרי, שהרי בינו לבין עצמו הוא יודע מהי האמת.
לעולם אדם מתרגש ומתלקח מגנוי שהוא יודע בינו לבין עצמו כי הוא אמת.
וראו זה פלא - כל אימת שאני מכנה אתכם עמלקים, Hitlerjugend, נוחבות, פורעי גבעות, מציתי בתים על יושביהם, עוקרי עצים, משלחי אש בשדות, שורפי מכוניות, מנקבי מיכלי מים על גגות ביריות ומרסקי שמשות ותריסים - אתם מתלקחים ויוצאים מדעתכם מחרון נטול-מצרים ומשטמה שאינה בת-כבוש.
הטחת האמת מוציאתכם מדעתכם...
לא היה צריך להיות חייל בעזה?רוצים לדעת מי קדוש וטיהור
ואם הם שונאים את אדולף היטלר, מה זה אומר ?רוצים לדעת מי קדוש וטיהור
כן ירבו כמותו נערים זכים וטהורים בישראל.[URL unfurl="true"]https://x.com/ariel__danino/status/1835311013266178499?t=Qv2t0R48KmhuAzQ1W_E_Sg&s=19[/URL]
עולם הפוך ראיתי, עליונים למטה ותחתונים למעלה (בבא בתרא י ב).כן ירבו כמותו נערים זכים וטהורים בישראל.
מצטער, הפסקתי לקרוא את הגיגיך בשרשור הזה. אין לי עניין עם עוכרי ושונאי ישראל ו/או עוזרי הנאצים למיניהם. ניפגש אי"ה בדיון הענייני הבא ואנא סלח לי שלא קראתי מילה מעבר למילים הראשונות בתגובתך האחרונה.עולם הפוך ראיתי, עליונים למטה ותחתונים למעלה (בבא בתרא י ב).
מציתי בתים על יושביהם, עוקרי עצים, משלחי אש בשדות, שורפי מכוניות, מנקבי מיכלי מים על גגות ביריות ומרסקי שמשות ותריסים - זכים וטהורים...
בידוע שאין אדם מתרגש מגנוי שקרי, שהרי בינו לבין עצמו הוא יודע מהי האמת.מצטער, הפסקתי לקרוא את הגיגיך בשרשור הזה. אין לי עניין עם עוכרי ושונאי ישראל ו/או עוזרי הנאצים למיניהם. ניפגש אי"ה בדיון הענייני הבא ואנא סלח לי שלא קראתי מילה מעבר למילים הראשונות בתגובתך האחרונה.
מה הקשר בינם לנער שמוביל את הצאן שלו?עולם הפוך ראיתי, עליונים למטה ותחתונים למעלה (בבא בתרא י ב).
מציתי בתים על יושביהם, עוקרי עצים, משלחי אש בשדות, שורפי מכוניות, מנקבי מיכלי מים על גגות ביריות ומרסקי שמשות ותריסים - זכים וטהורים...
הזכים והטהורים הללו קשורים לזכים וטהורים אחרים המניסים ילדי-רועים ילידים באיומים ומפיצים את צאנם לכל עבר...מה הקשר בינם לנער שמוביל את הצאן שלו?
הוא שאמרתיעולם הפוך ראיתי, עליונים למטה ותחתונים למעלה (בבא בתרא י ב).
אם עדרו לא רעה באדמה של אחרים - אז הכל בסדר.[URL unfurl="true"]https://x.com/ariel__danino/status/1835311013266178499?t=Qv2t0R48KmhuAzQ1W_E_Sg&s=19[/URL]
מצחיק כי אחד התירוצים של הערבים להילחם בנו זה כי הבעלים הערבים והטורקים הרשו לעדרים לרעות באדמות שלהם, והרוכשים היהודים של האדמות הקרן הקיימת לישראל היו הבעלים הראשונים שאסרו על רועים ערבים לרעות באדמה הפרטית שלהם ומבחינת הערבים זה היה מנוגד לנורמות של מאות שנים באזור. וזה לא שהם פנו לרשויות הם התחילו ללכת מכות, כי לדעת הערבים הייתה להם זכות בסיסית לרעות באדמות לא שלהם.אם עדרו לא רעה באדמה של אחרים - אז הכל בסדר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.