תמונה מדהימה של נער יהודי קדוש וטהור ביהודה ושומרון, זה שטומאת קפלן הכי שונאת

marabo

Well-known member
[URL unfurl="true"]https://x.com/ariel__danino/status/1835311013266178499?t=Qv2t0R48KmhuAzQ1W_E_Sg&s=19[/URL]

marabo

Well-known member
רוצים לדעת מי קדוש וטיהור
מי שטמאי קפלן המתועבים שונאים
ובכל שהם שונאים אותם יותר ככה תדעו שהוא יותר קדוש וטיהור.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

evglev1

Well-known member
מנהל
הוא שאמרתי
כלומר בין הגשת המלצות המשטרה להגשת כתב האישום, מנדלבליט היה טהור?

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא שאמרתי
אכן. כואב עד כמה אתה צודק. כשאתה רואה את השמאל קופץ כאילו נעקץ על-ידי עקרב ועל בסיס תמונה של בחור צעיר שבס"ה רועה את צאנו, מרגיש צורך לצאת בהשוואות נלוזות ובזויות שמבזות את האתר בו הוא כותב, אותו עצמו ואת כל הנוכחים בשרשור, אתה יודע עד כמה הבחור הזה לא רק עושה מעשה אמיץ, אלא ככל הנראה מעשה נכון וצודק למען הלאום היהודי בארץ ישראל.

certified.woke

Well-known member
בידוע שאין אדם מתרגש מגנוי שקרי, שהרי בינו לבין עצמו הוא יודע מהי האמת.
לעולם אדם מתרגש ומתלקח מגנוי שהוא יודע בינו לבין עצמו כי הוא אמת.
וראו זה פלא - כל אימת שאני מכנה אתכם עמלקים, Hitlerjugend, נוחבות, פורעי גבעות, מציתי בתים על יושביהם, עוקרי עצים, משלחי אש בשדות, שורפי מכוניות, מנקבי מיכלי מים על גגות ביריות ומרסקי שמשות ותריסים - אתם מתלקחים ויוצאים מדעתכם מחרון נטול-מצרים ומשטמה שאינה בת-כבוש.
הטחת האמת מוציאתכם מדעתכם...

נערך לאחרונה ב:

marabo

Well-known member
וראו זה פלא - כל אימת שאני מכנה אתכם עמלקים, Hitlerjugend, נוחבות, פורעי גבעות, מציתי בתים על יושביהם, עוקרי עצים, משלחי אש בשדות, שורפי מכוניות, מנקבי מיכלי מים על גגות ביריות ומרסקי שמשות ותריסים - אתם מתלקחים ויוצאים מדעתכם מחרון נטול-מצרים ומשטמה שאינה בת-כבוש.
הוא שאמרתי
טומאת קפלן שודדי שייח מוניס שונאת יהודים טהורים

evglev1

Well-known member
מנהל
ואם אני אכנה אותך בולשביק, סטאלניסט, ק.ג.ב., קים ג'ונג אן, מאו זא דונג, פידל קסטרו, הוגו צ'אבס, צ'ה גווארה וכדומה אתה לא תתלקח ותצא מדעתך מחרון נטול-מצרים ומשטמה שאינה בת-כבוש?

certified.woke

Well-known member
כן ירבו כמותו נערים זכים וטהורים בישראל.
עולם הפוך ראיתי, עליונים למטה ותחתונים למעלה (בבא בתרא י ב).
עמלקים, מציתי בתים על יושביהם, עוקרי עצים, משלחי אש בשדות, שורפי מכוניות, מנקבי מיכלי מים על גגות ביריות ומרסקי שמשות ותריסים - זכים וטהורים...

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
מציתי בתים על יושביהם, עוקרי עצים, משלחי אש בשדות, שורפי מכוניות, מנקבי מיכלי מים על גגות ביריות ומרסקי שמשות ותריסים - זכים וטהורים...
מצטער, הפסקתי לקרוא את הגיגיך בשרשור הזה. אין לי עניין עם עוכרי ושונאי ישראל ו/או עוזרי הנאצים למיניהם. ניפגש אי"ה בדיון הענייני הבא ואנא סלח לי שלא קראתי מילה מעבר למילים הראשונות בתגובתך האחרונה.

certified.woke

Well-known member
מצטער, הפסקתי לקרוא את הגיגיך בשרשור הזה. אין לי עניין עם עוכרי ושונאי ישראל ו/או עוזרי הנאצים למיניהם. ניפגש אי"ה בדיון הענייני הבא ואנא סלח לי שלא קראתי מילה מעבר למילים הראשונות בתגובתך האחרונה.

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
מציתי בתים על יושביהם, עוקרי עצים, משלחי אש בשדות, שורפי מכוניות, מנקבי מיכלי מים על גגות ביריות ומרסקי שמשות ותריסים - זכים וטהורים...
מה הקשר בינם לנער שמוביל את הצאן שלו?

marabo

Well-known member
הוא שאמרתי
רוצה לראות מי קדוש וטיהור?
ראה במי פושעי שייח מוניס מטילים את קילולותיהם הצבועות

evglev1

Well-known member
מנהל
אם עדרו לא רעה באדמה של אחרים - אז הכל בסדר.
מצחיק כי אחד התירוצים של הערבים להילחם בנו זה כי הבעלים הערבים והטורקים הרשו לעדרים לרעות באדמות שלהם, והרוכשים היהודים של האדמות הקרן הקיימת לישראל היו הבעלים הראשונים שאסרו על רועים ערבים לרעות באדמה הפרטית שלהם ומבחינת הערבים זה היה מנוגד לנורמות של מאות שנים באזור. וזה לא שהם פנו לרשויות הם התחילו ללכת מכות, כי לדעת הערבים הייתה להם זכות בסיסית לרעות באדמות לא שלהם.

למעלה