תמונה מהאלבום האישי .........

actress

New member
שתי התמונות הראשונות סרקתי מהאוסף

שיש לי פה על סי ויש לי פה דיי הרבה וכל השאר אספתי מהנט אני אסרוק עוד בהמשך...

actress

New member
בקרוב אני אשים עוד בעיקר משנות ה 90

וגם מה שסי ראתה משנת 87 "להיטון" ועוד כמה ראו וכל השאר עדיין לא

eranmc

New member
סי את יכולה לענות על אותן השאלות שו

שוב היום? איזה מוזיקה את אוהבת ואיזה זמרים/להקות?

ט י נ ה

New member
תשובות .................

אז ככה בעיקרון גדלתי על רוק ובלוז אוהבת זמרות גדולות מהחיים כאלו דיוות למינהן כמו בט מידלר ג´ניס ג´ופלין כריסי היינד מהפריטנדרס אני לנקוס יוריתמיקס בילי הולידיי מייסי גריי גקונטאה נפוליטאן סלין דיון מאירה קארי חלק מהדברים וויטני יוסטון חלק מהדברים ועוד ועוד

eranmc

New member
אה יופי אני חולה על דיוות!

כפי שאת יכולה לראות אז אני חולה על מראיה קארי (אני חייב לאישה הזאת את חיי), וויטני יוסטון, סלין דיון, ליאן ריימס, פאייט´ היל, שאנייה טוואין, גלוריה אסטפן, דיאנה רוס, אלישיה קייז החדשה והמצוינת וכן גם הרשימה שלי ארוכה... ד"א אני נורא אוהב שאת שרה שירים שקטים כמו זה של משפחה וחצי, יש לך קול מיוחד (ולא כדי להחניף), אני לא יודע איך להסביר את זה, אבל הקול שלך מתאים מאוד לשירים שקטים, שירי אהבה ושירי חיים. תגידי יש סיוכי לדואט עם זהבה בן? ב -
ערן

actress

New member
זהבה בן קשורה למזרחית ותראה את סי

אממ... אוי זה שילוב דיי מחריד אם לומר את האמת זהבה היא יותר מידי אממ.... איך להגיד את זה בלי לפגוע זמרת דכאון אני לא מצליחה להבין אותם כ"כ ושלא יפגעו המזרחים אבל כל הזמן בוכים, לא מתאים לסי בכלל לפי דעתי האישית בלבד אממ.. ארכדי שר איתה למרות שאין כ"כ הבדל אבל אני לא אוהבת את השירים של הזמרים המזרחים איש איש וטעמו.

eranmc

New member
אממ אני לא אוהב שאת אומרת "מזרחיים"

יש גם לא "מזרחיים" ששומעים זהבה בן. ואני לא מבין איך ניתן להגיד "הזמרים המזרחיים" - יש שירים וזמרים טובים יותר ויש פחות (ויש את אבי ביטר... סתם), בכל אופן זה לא יפה להכליל
ולזהבה אין רק שירי דכאון. יש לה מלא שירים שמחים לאחרונה כמו "אוהבת עוזבת" שהפך ללהיט מועדונים.

...והפעם........לגמריייייי......../images/Emo46.gif

מ´זה הגזענות הזווווווווו........??????? אני עוד 1 מהלבקנים והדהויים שאוהבות נוראאאא את זהבה בן,היא אחלה. אוהבת הכי הרבה את השיר שלה : אהבה אסורה...! מדבר אלי.... מי קובע פה מי ישיר את מי ועם מי ומתי ואיפה ? נא לא לתייק אנשים למגירות מראש. עובדה שסי אמרה שהיא הייתה אמורה לשיר איתה. גם לי זה נראה דואט שיכול להיות מעניין לאללה. זהבה בן שרה מהלב עם כל הנ´שמה. וגם סי בדרך שלה,שתיהן יכול להיות צרוף מהמם... צ´אוווווווו ת ה ל

למעלה