תמונה מהאלבום האישי .........

actress

New member
../images/Emo79.gifזה לא געזנות זו הבעת דעה ../images/Emo173.gif

שמעתי טיפה ממה שזהבה מזמזמת וזה שירי דיכאון לגבי כל הזמרים האחרים אין לי כ"כ בעיה איתם (אישית) כי אני לא מכירה אותם והם ממש לא מעניינים אותי כל החיים שמעתי אך ורק את סי ורק היא בראש שלי ועל דבר 1 אני יודעת שאני מקובעת וזאת סי ולא אני לא אפתח את הראש שלי לכיוונים אחרים במוזיקה טוב אולי קצת וזה לדיסני שירי דיסני שהם בסדר בשביל המשחק אבל סי עולה על כולכולכולכולם לפי דעתי והזמר המזרחי אולי בשוק פופולרי אבל לא אצלי.

actress

New member
../images/Emo26.gif איזו אי הבנה התכוונתי זמרים

זמרים מזרחיים לא מזרחים עצמם אז אם מישהו נפגע עמו הסליחה אני פשוט הקלדתי מהר ואני הייתי בשוונג של המחשבה על זהבה וסי

ט י נ ה

New member
אתה לא ממאין כמה אתה צודק ...

דרך אגב לפני חמש שנים בדיוק פתחתי את פסטיבל ערד בדואט עם זהבה בן קראו לשיר תן לאהוב והוא שיר של מייק בראנדט האגדי זכרונו לברכה יותר מאוחר אהוד מנור תרגת את השיר וביקשתי מזהבה לבצעו יחד איתי לדיסק הארחון שלי אבל היו אילוצים בקיצור אני שרה אותו לבד בדיסק.

eranmc

New member
אוףףף דווקא אתן זה שילוב מיוחד

הסילסולים של זהבה והקול המיוחד שלך. זה כמו שילוב תרבויות. תתאמצו לעשות משהו. מתי יוצא הדיסק שלך? אני מצטער אני יודע רק 4 תאריכים בכלל חיי
ד"א יום ראשון אני הולך לפגוש את זהבה *פרפרים בבטן*

אהוד_

New member
לסי היה דואט עם מרגלית צנעני

שם השיר"פתח לי" (את הדלת עכשיו) וזה שיר נורא....לצערי, לא התאים לאלבום הנהדר "עובדים בכביש"...אחד האלבומים היותר טובים של המוסיקה

eranmc

New member
כי זאת מרגלית...

היא מזמן פאסה. היא יודעת רק לנבל את הפה. מתנהגת ממש בגסות. אבל אני חולה עלייה.

../images/Emo16.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gifיום אחרי,אז מה...?../images/Emo23.gif

חגגגגג-אהבהההההההה שמחחחח.......!!! איך היה לכם אתמול ???
בט מידלר....? ג´ניס ג´ופלין....? וווווואאאאאאאאווווו.......... סוף הדרך...!!!
גם וויטני יוסטון,אבל מכירה קצת פחות.... ומי אלה כל השאר.....
עוד
ימים אמנייאק.....
יששששששששש כבר
..... צ´אוווווווו..... תהל.

למעלה