תמונה מההופעה ביום חמישי

popikon23

New member
תמונה מההופעה ביום חמישי

היא ממש לא ברורה אז תצטרכו להתאמץ

popikon23

New member
תודה!

הרבה יותר טוב, באיזו תוכנה עשית את זה? אולי אפשר גם לשפר את הפוקוס של התמונה הקבוצתית (היחידה שאתה מופיע בה,אגב. וגם זה עקב לחץ שלי
).

popikon23

New member
אוייייייי התבלבלתי../images/Emo67.gif

משום מה חשבתי שאתה ניר..

handlessman

New member
בטח התבלבלת...

בגלל שלשניהם יש כינויים עם שמות של שירים... ת'אמת זה באמת קצת מבלבל, לפעמים...

handlessman

New member
אי אפשר לשפר את הפוקוס...

ז'תומרת ברמה של שיפור משמעותי באיכות של התמונה... הבהרה זה סיפור אחד, בסה"כ רואים את כל הפיקסלים יותר בהירים, ואין שינוי באיכות עצמה של התמונה... אפשר אולי לשנות קצת את ההגדרות של החדות ואז יראו שיפור מאוד קטן, אבל להפוך את התמונה לאיכות יותר טובה זה דבר בלתי אפשרי כי אם זה היה אפשרי זה כאילו להוסיף פיקסלים חדשים משומקום שלא היו שם, כאילו התוכנה תדע איך זה אמור להיראות באיכות טובה יותר...

handlessman

New member
בעצם...

הדרך היחידה לשפר את הפוקוס היא כבר מההתחלה לצלם בצורה טובה... טוב, את צודקת, את לא תיהי צלמת... |אייקון של קרן שמחה שסופסוף מישהו מסכים איתה|

handlessman

New member
וואי

ארז יודע להגדיל את אחוזי הבהירות של תמונה! סתם, באמת רעיון נחמד... משפר קצת...

popikon23

New member
עומריקי למה אתה מסתלבט?

אם זה כ"כ פשוט למה לא עשית את זה לפניו?!?!?
וחוץ מזה, רואה על מה אני מדברת שאני יוצרת בעיה ומישהו אחר מתקן ??

popikon23

New member
דרך אגב ארז

איפה אתה מיום המפגש? כולנו פה מעלים חוויות. נו, מה אתה אומר על התמונות? (בסדר, חוץ מהמטושטשות) (טוב, גם בלי הכהות)

popikon23

New member
אמרו לך פעם שאתה חמוד?!?!

אז ככה, לגבי ההסבר המלומד על הצילום- לא ממש הבנתי
לגבי הבלבול שלי בין ארז לניר, זה בגלל שלשניהם יש תגובות שקטות כאלה. טוב גם בגלל שהניקים של שניהם הם שמות של שירים. ולגבי איכות הצילום- נראה אותך מצלם תמונה איכותית כשדיויד נמצא מעבר לעדשה. טוב נו, גם כשדיויד לא לידי התמונות שאני מצלמת לא כאלה איכותיות. נו מילא, אני טובה בדברים אחרים [אייקון של קרן מנסה לחשוב במה היא טובה]

lile0

New member
חחח, ענק!!

האמת שגם בזה היא לא משהו
, אל תגידו לה שגיליתי

handlessman

New member
מה, שמת לה מצלמות במעבדה???

תשמעי, חייבים לגלות איזה ניסויים זדוניים היא עורכת שם...

למעלה